А Хари защо не го харесваме, нещо съм изпуснала явно

Popsicle Rainbow
1000 части
Eurographics

Много ми харесаха тези близалки, шареничко като за мен
Аз си мислех, че е на Ларс Стюарт това изображение, но като се разтърсих май не е негово, той имо подобно, но не е съвсем същото. Иначе това ми беше четвъртия Eurographics и вече направо можех да го редя по формата на парчетата, голяма скука, едно и също изрязване, никакво разнообразие.
Но не се оплаквам де, поне нямаше дефектни като първия ми. Аз съм виждала и други хора да се оплакват от същото дефектно изрязване, даже из чуждите групи, но да се надяваме, че са решили и вече мога да поръчвам спокойно
Даже си взех още един с последната поръчка с Джафар. Малката е много щастлива и в момента иска костюм на Джафар обаче пусто намирам само за възрастни. Успях да изровя и някакви детски в ибей, но нямаше нейния размер. Да ви се оплача каква трагедия, казаха да си махнем кашоните от офиса
Аз имах един и тъкмо го бях освободила наскоро, но после не знам какво стана, дойдоха още 3
И аз се опитвам да ги примъквам един по един пъзелите към къщи, но те са много и не става бързо
Та вчера мислех да търся да ме приютява някой 
Но измислих план, извадих всичко от кашоните и го аранжирах в интериора
Обаче ще трябва малко по-усилено да почна да ги примъквам.

По-късно ще подхвана подправките

, благодаря. Сега само трябва да разбера как сканираните да се запазват на телефона.