Пъзели 51

• 26 114
  • 759
  •   1
Отговори
# 465
И аз като Евето снимам. Моя телефон има и кръстче в средата за да се изравни и да не е наклонен. За съжаление обективите винаги кривят поне малко снимката, но няма как, изрязвам и това е.

А Хари защо не го харесваме, нещо съм изпуснала явно Joy

Popsicle Rainbow
1000 части
Eurographics

Много ми харесаха тези близалки, шареничко като за мен Laughing Аз си мислех, че е на Ларс Стюарт това изображение, но като се разтърсих май не е негово, той имо подобно, но не е съвсем същото.
Иначе това ми беше четвъртия Eurographics и вече направо можех да го редя по формата на парчетата, голяма скука, едно и също изрязване, никакво разнообразие.
Но не се оплаквам де, поне нямаше дефектни като първия ми. Аз съм виждала и други хора да се оплакват от същото дефектно изрязване, даже из чуждите групи, но да се надяваме, че са решили и вече мога да поръчвам спокойно Smile Даже си взех още един с последната поръчка с Джафар. Малката е много щастлива и в момента иска костюм на Джафар обаче пусто намирам само за възрастни. Успях да изровя и някакви детски в ибей, но нямаше нейния размер.
Да ви се оплача каква трагедия, казаха да си махнем кашоните от офиса Cry Аз имах един и тъкмо го бях освободила наскоро, но после не знам какво стана, дойдоха още 3 Frowning И аз се опитвам да ги примъквам един по един пъзелите към къщи, но те са много и не става бързо Joy Та вчера мислех да търся да ме приютява някой Joy
Но измислих план, извадих всичко от кашоните и го аранжирах в интериора Joy Обаче ще трябва малко по-усилено да почна да ги примъквам.

# 466
  • Варна
"Не знам какво стана и дойдоха още 3..."

🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

Светни и нас как става тоя номер Simple Smile

# 467
Ами как, как, имам проблем с пазаруването, то е доста очевидно вече Rolling Eyes
Жертвах долната лентичка, за да си кача брояча горе, дотук 3 дни без да съм пуснала поръчка Joy Днес не го броя, защото не се знае до края какво ще се случи Joy
Между другото изпратили са ми новата серия Magic Puzzle от Щатите, сега горещо се моля да пристигне и по възможност по-благополучно от предния път. Куриерът е различен, предния път беше с DHL, сега пише DPD. Трябва да акостира в Германия, уж с предплатени такси, но това не им попречи да ми съкратят живота предния път.

# 468
  • София
Аз добре че в офиса не мога да държа пъзели и всичко мъкна в гаража Simple Smile да е жив и здрав мъжа ми дето ми го купи Simple Smile

# 469
Щях да напиша - Някой да продава гараж за Варна?

Но после се сетих, че и да продават сигурно ще е на цената на малък апартамент Joy
Иначе на мен идеята ми не е да ги държа в офиса, ама озон са виновни с тези техните куриери. Когато безплатната доставка е до адрес трябва на работа да ми ги носят.

# 470
  • София, България
Аз получих обратно Кралицата и както винаги съм трогната от Vox и нейното детенце. Преди 2 години те подариха на Джо една страхотна книжка, която вкъщи е любима и до ден днешен - "Мили бате", а сега освен лакомства за Джо, мило писмо, стикер с Кралицата и бисквитки, които дойдоха чак от Бухтичка, имаше и една страхотно весела книжка, абсолютно тематично кралска, "Книжният гамбит на кралицата".
Снимах Джо с нейните подаръци още снощи, защото сърце не траеше! (надявам се след малко да успея да кача снимката)

Благодаря, Vox, страхотни изненади, всичко много ни хареса!
Бухти, днес ще пробваме бисквитките, които определено стават за пъзел като от моите любими- една бисквитка с червени цветенца, една с бели, една с ягодки с зелени листенца и така до 24.

# 471
За снимки на пъзелите аз използвам приложението genius scan.
Там изрязването е по-прецизно и не ме бърка особено, колко накриво съм снимала Grinning
Скрит текст:
С оранжевите линии се определя изрязването

В офиса не е удобно да извадя пъзел, затова снимах с подръчни материали. Grinning

п.п. Мона Лиза, много се радвам, че се получи с изненадата. Нещата са скромни, но от сърце. Heart Eyes

Последна редакция: пт, 03 фев 2023, 09:46 от vox

# 472
Снощи за десет и днес за закуска - суши Simple Smile
Наистина приятен пъзел, изглежда дори вкусно (имам си предразсъдъци аз към тази храна, даже не съм опитвала) По-късно ще подхвана подправките Simple Smile

# 473
Аз не ям нищо, което е излязло от водата Joy Иначе пъзелът изглежда много приятен, но не успя чак толкова да ме привлече, че да го поискам Laughing

Надолу ще е Пост за световното
Към момента има записани:
  • 325 индивидуални участници (максимумът е 600) - в т.ч. 8 българи (ние четирите + Деси и Диана (победителки от първата квалификация на Вретено миналата година с керамиката), както и Зорница и Петя (победителки от последното състезание на Вретено, мисля че миналата седмица, възможно е и на Пъзелмания да са се изявявали, но уви, не помня)
  • 153 двойки (максимум 300) - в т.ч. 5 български (нашите 2, Деси и Диана, Зорница и Петя, двама българи, които са отбелязали Люксембург като своя държава, може би живеят там, но се състезават под български флаг)
  • 54 отбора (максимум 200) - в т.ч. 2 български (нашият и още един от 4 човека на тези от Люксембург)

Днес ми направи впечатление, че се е записал и Алехандро, победителят от миналата година, до скоро не беше. Кристин (норвежката на второ място, кято редеше с една ръка) също се е записала скоро.

# 474
  • София
Утре ще се съберем софийските девойки да видим как ще се справим Simple Smile

# 475
Ето една крива снимка от мен. Много хубав пъзел

# 476
Lego 1000 Galison

Vox, използвах твоята препоръка, получи се идеално изрязано Hug, благодаря. Сега само трябва да разбера как сканираните да се запазват на телефона.
Бухтичка , Петя беше втора на последната Пъзелмания, на която и ние участвахме.

# 477
Vese.Vese, готовата снимка я споделям в галерията на телефона.
Скрит текст:

От тук си избирам, къде искам да я изпратя

# 478
Весе, върнах се да гледам, защото наистина всичко ми е изскочило от главата. Трети са завършили Зори и Петя, но да, те са наистина. Първи и втори са двамата Александровци, малкия и големия.

# 479
Благодаря, Vox.

Бухтичка, вярно бяха трети, аз първия съвсем го изключих.

Общи условия

Активация на акаунт