Пъзели 51

• 26 106
  • 759
  •   1
Отговори
# 480
  • София, България
Да разбирам ли, че както няма няма и сега от раз за световното са се записали сума българи?

# 481
О да, засега сме много добре представени Smile

Уф, снимките като ги смачка нищо не се вижда.

# 482
Този вълк на Black sea /Жажда/ ми изпили нервите - тъмен, замръчкан на места /което не харесвам/, хлабава сглобка. Наредила съм към 70%, ама повече нямам желание и ще го развалям, прибирам и продавам. Някой ако го иска, да ми пише.
На Bluebird - Woodland prince съм харесала за заместител, та търся него съответно.

# 483
  • Русе
На Bluebird - Woodland prince съм харесала за заместител, та търся него съответно.
[/quote]
Тони,Ти не беше ли го пуснала за продаване?

# 484
Ето и от дървентие Равенсбургери, ама много малко 150 части, освен за детето да взема, иначе ми се струва безмсислено.
https://www.amazon.co.uk/Ravensburger-17512-Wooden-Jigsaw-Up-Sha … 182-3361014?psc=1
https://www.amazon.co.uk/Ravensburger-17511-Wooden-Jigsaw-Up-Sha … 182-3361014?psc=1

# 485
Evencee, и моя последния беше тъмен кошмар, но не му се дадох. Иначе има един с розови дървета, който 2 пъти реда рамката и после го прибирам.

Пак са се върна на този скулптор Claes Oldenburg. Преди 3-4 години и в нашия град сложиха едни по-причудливи скулптори. Едната е две черешки около 2 м високи. Ето значи от къде са откраднали идеята.

# 486
  • София
Вълчият принц го взема elita, заедно с птичите къщички - уикенда ще й ги предавам Simple Smile Но може после с evencee-то да си го обменят Simple Smile

# 487
Evencee, и моя последния беше тъмен кошмар, но не му се дадох.
Бях го предвидила за подарък рамкиран, но много тъмен ми се струва и като реших да го сменям, изгубих и желание да го довърша. Племенницата си го хареса и ще дойде в неделя да го доредим и да си го отнася.
Розовите дървета и на мене ми седят в любими, ама дали ще ги огрее някога ... не се знае.

# 488
  • Варна
Бухтичка, не само ти имаш проблем с пазаруването... И аз не мога да се спра. Хубавото е, че напоследък се прежалих да започна да продавам. Ей сега пак овършах ибей. Тези трите ги докопах от един продавач.

# 489
Evencee, и моя последния беше тъмен кошмар, но не му се дадох. Иначе има един с розови дървета, който 2 пъти реда рамката и после го прибирам.

Пак са се върна на този скулптор Claes Oldenburg. Преди 3-4 години и в нашия град сложиха едни по-причудливи скулптори. Едната е две черешки около 2 м високи. Ето значи от къде са откраднали идеята.
Извинявай за въпроса, но от кой град си?
Понеже и в нашия сложиха едни черешки… та заради това 😂

# 490
Добър вечер Grinning Нали ви споменах за обсесията по Джафар. Пъзелът пристигна, аз й го дадох, но твърдо заявих, че ще изчака да си завърша дъгата, за да освободя подложката и след това ще го започнем. Днес й пуснах да гледа игралния Аладин на Дисни за първи път. Гледах и аз, но на прибежки до масата успях да завърша дъгата докато филмът свърши. Отворихме Джафар, почнахме да разхвърляме часите по сортерите. И тя по едно време вика "искам пъзел с този Аладин". И аз докато осъзная какво ми говори вече в главата си превъртам каталога с пъзели и веднага се сещам за Аладин на Джъмбо и вече си представям как ще й го взема, когато започвам да задавам уточняващи въпроси и разбирам, че тя всъщност искала с героите от игралния филм Smile Е такова чудо вече не съм виждала Joy Предполагам, че Димитър Георгиев е моят човек Joy (не, няма да го поръчам, шегувам се)

Хм, реших да пусна едно търсене в гугъл да видя какви пъзели с Аладин ще ми излязат и като ги видях се сетих, че аз имам още един Joy Този на Кинкейд...освен да го извадя и него да го наредим.
Подсетих се и за този, който страшно много харесвам, а се оказа, и че е на Ейми Стюарт, просто бижу, но уви, имам големи резерви към тази американска марка и не мисля да хвърлям пари за доставка.
Скрит текст:

# 491
# 492
Добро утро, метнах пъзелът изненада тази сутрин и планът е да се опиам да наредя за време кокичетата през уикенда, но ще видим дали ще стане, че е със сигурност ще ми отнемат доста. Изненадата е много приятна наистина, благодаря, Весе Hug
Иначе вчера успях да си взема другите 3 принцеси и дребното избра Мерида, та тя ще е първа.

Редакция: Излязоха резултатите, 4-то място
Скрит текст:
Участниците по държави
Скрит текст:
И една интересна за мен статистика за най-редените марки (все пак да се има предвид и горната статистика за държавите на участниците).

Последна редакция: сб, 04 фев 2023, 08:39 от Бухтичка

# 493
  • Варна
Браво на нашето момиче! Heart
Научих и нещо ново, че има толкова много марки пъзели.

# 494
Точно това си помислих докато ги четях. 😆😆 Аз знам има няма 15 на кръст 😁

Общи условия

Активация на акаунт