Пъзели 51

• 26 104
  • 759
  •   1
Отговори
# 495
  • Варна
Между една трета и половината съм ги чувала.

И на номер 68 май е Piatnik ама са изтървали т-то 🤭

# 496
Бухтичка, браво! Много добър резултат. Heart Eyes 

Познатите марки са ми точно 35, като някои само съм ги чувала, но не съм редила.

# 497
Ехо, как сте? Редите и пазарувате усилено гледам Simple Smile Ние сме семейно в Банско и караме ски двете с каката. Не пазарувам пъзели, но за сметка на това всичко обръщам в пъзели. Карта за лифт - 90 лв за възрастен- Викам си: Леле колко пъзели можеше да си купя за тези пари Simple Smile Утре се прибираме и започвам да редя, че последните 7 пъзела ги остави в офиса, че вкъщи няма място за тях. Трябва да спра да пазарувам и да взема да по редя малко повечко. И без това, след тази ваканция, пари за пъзели няма😂

# 498
Heye, 1000 части 🦇

# 499
Наскоро имах рожден ден и получих  
 Дъжд от любов, буквално и преносно Heart Eyes

Един малък пъзел, а такова голямо удоволствие ми донесе.
Скрит текст:
А този букет, направо обра точките по креативност.

Направен е от кълбенца конци, с които бродирам картичките.

# 500
Много красиво! Да си жива и здрава:)

# 501
Наскоро имах рожден ден и получих  
 Дъжд от любов, буквално и преносно Heart Eyes

Един малък пъзел, а такова голямо удоволствие ми донесе.
Скрит текст:
А този букет, направо обра точките по креативност.

Направен е от кълбенца конци, с които бродирам картичките.

Много сладурско момиченце!
Букета го оценявам много, защото и аз се занимавам с разни други хобита

# 502
  • София
Честито, на много голяма патерица, vox! Все си мислех, че съм много идейна в разните ученически проекти, но този букет направо ме срази. Страхотен!

# 503
  • гр. София
Vox , честит рожден ден! Да си здрава, щастлива и да имаш време за всички
хобита! Simple Smile
Букетът е много готин! Simple Smile

Да разкажа за разговор на момче и момиче в книжарницата. Аз разглеждам пъзелите и идва момичето и започна и тя да ги разглежда и момчето, което беше с нея каза Хайде да си вземем пъзел! И като се ядосаме ще вземем прахосмукачката и ще го съберем! На мен ми беше смешен начина, по който го каза, а иначе прахосмукачка и пъзел са две взаимноизключващи се неща Simple Smile

# 504
  • София
vox честит рожден ден! И двата подаръка са супер.

Ще паднете просто от моята последна случка с Озон и Равенсбургер. Отваряме днес с Мими и Весето един пъзел, който е фабрично запечатан и вътре съвсем различен пъзел. Направоооо!!! Ще го наредя да видя кой е и ще им пиша да ми го сменят Simple Smile

# 505
  • гр. София
Това е интересно, възможно е цялата партида да е такава. Кой е пъзела, изобразен на кутията?

# 506
  • София
Днес се върнах в детството - намерих мой стар пъзел, който съм редила десетки пъти като малка. Запазил се е отлично!
“Край горското поточе”, 150 части, Равенсбургер. Made in Western Germany, 1987. Картонът е сивкав, а не наситено син като съвременните Равенсбургер, но още тогава е бил от рециклирана хартия.

# 507
  • София
Подозирам този дракон, че се е промъкнал в кутията Simple Smile

# 508
Благодаря на всички за хубавите пожелания! Hug

Евето, на това се казва пъзел изненада. Grinning

Днес завърших този в цвят лилав. Чопля го точно една седмица. Не беше от най-лесните, но и времето ми беше кът.

Изпитът на магьосницата, 1000 части
Black Sea

Отворих този...не знам с какъв акъл съм го купувала. Sweat Smile
https://www.ozone.bg/product/pazel-good-loot-ot-1000-chasti-roch … t-on-the-chimney/

Последна редакция: сб, 04 фев 2023, 20:02 от vox

# 509
  • гр. София
Еве, а на кутията каква е картинката ? Simple Smile

Един очарователен пъзел( да не казвам страхотен и чудесен както винаги Joy ).
Реших да си засека време. Сумарно с прекъсвания с включено отделяне на рамката и подреждане на частите в кутии 2часа и 29 минути. Но не ми харесва да редя за време разсейва ме, мисля за времето.

Според списъка на пътуващите пъзели следваща е Anita7. Нямам спомен да е писала скоро и не намирам профила й, за да й пиша.

Последна редакция: сб, 04 фев 2023, 20:23 от Olia T

Общи условия

Активация на акаунт