Пъзели 51

• 26 097
  • 759
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Оля това трябваше да е

Това което е в кутията няма да го наредя за време с тези 500нюанса лилаво Simple Smile

# 511
  • гр. София
Да, интересен пъзел трябвало да бъде Simple Smile. Нищо общо с изненадата вътре Simple Smile

# 512
Еве, ти не можеш да се спреш. Hushed
Днес трите с Mimmok наредихме заедно 5 пъзела, 3*500 и 2*1000, и сега вкъщи отново.
Еве, похвали ни, де. Heart

# 513
  • София
Хахахахха, вие сте луди Heart Как ще наредите толкова пъзели за ден?! Ясно, че сте три, ама и двата по 1000 части... сериозни сте!
Евето сигурно не за световното тренира, ами за състезание тип 24-те часа на Льо Ман, само че с пъзели Joy И с пъзели баш изненада Grinning
Оле, на Анита да й пиша ли във Вайбър - да й кажа да ти пише във форума?

# 514
  • гр. София
Тони, да пиши й, за да  се разберем
 за пъзела Simple Smile
Благодаря! Simple Smile
Те са машини в реденето Joy

# 515
  • София
Айде да ни похваля

От ляво на дясно Ева 1.22, Веси 1.13, Мими 1.12ч

Този за 1.38ч

Двата по 1000части общи за 3.13ч
Трябва да се тренира няма да излагам отбора я Simple Smile

Готов е и хич не ми хареса Simple Smile

# 516
  • София
Много яко звучи, момичета! Искрено ви завидях Heart

# 517
  • София
Ани дала съм на Мими пъзели за теб Simple Smile

Попаднах на невероятно некомпетентен съпорт на Озон, направо се чудя как може толкова неграмотни хора да работят там. Пиша че е грешен пъзели и тя ми обяснява, че в склада изпращат каквото има Simple Smile Simple Smile Simple Smile не мога ще пиша в понеделник дано да има някой по умен

Имам развитие Simple Smile след като изсъсках през чата ще ми сменят пъзела Simple Smile само с писане понякога им става ясно на някой къде грешат Simple Smile

Последна редакция: сб, 04 фев 2023, 22:41 от евето

# 518
  • Варна
Този се оказа абсурдно лесен и много приятен Simple Smile

# 519
И още един страшно лесен Blush
Cobble hill 1000

# 520
След дълга пауза най-после нещо и от мен:
Ravensburger 1000 части:

Лесен беше, но не ме впечатли толкова, защото е доста тъмен. Например реденето на Крайбрежния ми беше доста по-приятно заради светлите цветове. Повече си падам по шарено и светло, в този ме привлече уютът, но въпреки това не ми е любим Grinning

# 521
Но пък е много хубав, седи и чака в любими Blush

# 522
  • Варна
Аз го имам този на Шмид, загадка. Но си мисля да го махна и да си купя Равенса. Повече ме кефи да ги редя, не знам защо. Нещо във формата на парченцата ми допада.

# 523
Привет ♥️🍀
Аз вчера имах гости и чак по тъмното наредих рамката на Джеймс Бонд и днес мисля да продължа. Много дебели, пресовани и хубаво изрязани парчета. Струва ми се, че бързо ( по моите стандарти 😀) ще го наредя.
Та сега имам питане - вчерашната ми най-малка гостенка много обича пъзели. Нареди 2 у нас и си взе 2 за София . За сега реди от 100 ч. Нямам други такива, моите повечето са 1000 ч.
Та, ако някоя от вас продава детски от 100ч, максимум 150 ч, моля да ми пише.
Хубава неделя и много забавни часове с пъзелите ни пожелавам 🍀♥️

# 524
И аз снощи само рамката успях да наредя. Но и това е постижение. Буквално не знаех откъде да започна. Всички частички ми изглеждат еднакви, влизат навсякъде, няма постер, а картината на кутията се различава в краищата.
Наложи се да сортирам по форма(най-омразното ми), но друг начин да го наредя не виждам Rolling Eyes
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт