Пъзели 51

• 26 096
  • 759
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Ох, аз този се отказх навреме... много ми харесва картината, но си знам възможностите и дори да успея да го наредя, няма да е с удоволствие. Чакам, vox-че, да кажеш дали все пак ще потръне малко по-леко, че да се замисля пак Simple Smile

Скрит текст:
Преди малко ММ се кани да излиза и му викам "ако така и така ще ходиш до магазина за хляб..." и той ме поглежда и казва "някой пъзел ли имам да пращам?". Направо жал ми стана, исках да му кажа да вземе и едно кисело мляко, а той така "деформиран" завалията, че в неделя тръгнал пъзели да праща Grinning

# 526
Vox, много е красив. Дано натам потръгне.

# 527
Shmidt, 500 части 🍒🍎🍊🍓🍋🍑

# 528
  • София
Днес се опитах да намеря пъзела за който ви бях казала от 4000ч с един фонтан от Рим, но не га намерих. Затова пък открих този

Отварям го и познайте.....

един плик.
Ако все пак искате и има място, може да го наредим

# 529
Vox, голямо предизвикателство е този пъзел, но пък е толкова красив Heart Eyes

От мен един прекрасен и лесен Black Sea

# 530
Отворих този...не знам с какъв акъл съм го купувала. Sweat Smile
https://www.ozone.bg/product/pazel-good-loot-ot-1000-chasti-roch … t-on-the-chimney/
[/quote]

С моя Wink
Много е красив

mimok, Весе_весето предлагаше целия таван на Сикстинската капела за групово редене

Последна редакция: нд, 05 фев 2023, 16:26 от anp

# 531
  • София
Anatolian 1500 части, днес най-накрая го завърших. От три дни му се вижда края и все нещо ме отнася и не успявам.  Мисля да го продам, въпреки че е на индианска тема, така че ако има мераклии, да си казват Simple Smile

Бухтичка, все забравям да те питам: по снимките във Фейсбук защо пишеш(е) това SNOW?

# 532
  • София
От втория опит днес взех правилния пъзел Simple Smile
Днес цял ден по задачи и още нищо не съм редила, но ще наваксам Simple Smile

# 533
  • Варна
Край, приключвам с дръвчетата и тревичките. Къде, къде по-лесно наредих "Селцето Рю".

# 534
По повод Равенсбургер (днес прегледах нечетени от няколко дни писанки във форума) - и аз съм леко разочарована на този етап. Снощи отворих нов пъзел с 1500 части и от сортирани максимум 200, 2 бяха с разлепени ушички. Едно време минаваха за много добри, но нещо вече май май покуцват

# 535
  • София
Аз с първия ми Равенсбургер след 10-на години пауза в пъзелореденето, също бях разочарована. Но да са живи и здрави Мона Лиза и Бухтичка - убедиха ме да дам шанс и не съжалявам. На мен си ми харесват и след онзи проблемния не съм имала други слаби. Понякога имат повечко прах или разлепено уше, но нищо, което да ог няма и в други марки. А парченцата някак интуитивно си ги познавам, дори да не са сортирани Simple Smile

# 536
  • Варна
Равенсбургер за мен е номер едно откъм предпочитани марки, просто е мой тип пъзел, не че качеството е върхът. В интерес на истината на Шмид имам повече като брой пъзели от Равенсите, просто картинките са ми харесали повече. На Равенсбургерите харесвам и още едно нещо, което вероятно за други би било минус - това, че сглобката им не е супер стегната, а нормално здрава. Това ми е голямо облекчение, когато разглобявам готов пъзел. За съжаление, Шмид се налага да го разкоствам почти парче по парче, а това ми е супер досадно, на всичко отгоре стегнатата сглобка увеличава риска от нараняване на парченцата при разглобяването.

# 537
Още не сглобявам и нямам кой знае какви впечагления от сглобката. Хлабавичка е, доколкото виждам от няколко сглобени парченца, но на мен не ми пречи. Позабравила съм как бяха старите. Но не очаквах разлепените ушички. На едното бяха всички пластове. Ще споделя как е, когато го подредя

# 538
Пъзел Exploding Kittens от 1000 части - Котета под карантина

Пъзел Good Loot от 1000 части - Мостовете на Варшава. Художник: Tytus Brzozowski (Тутус Брзозовски)

# 539

Мъката приключи. Никога повече Black sea нещо такова тъмно. Очаквах и повече откъм качество.

Общи условия

Активация на акаунт