Пъзели 51

• 26 071
  • 759
  •   1
Отговори
# 630
  • Русе
Благодаря за споделеното за гоблените,,💐Аз съм харесала размер 40/50см.,но ще помисля още малко,че не съм още сигурна какво точно да си взема,като картина имам предвид.Ще чета още по темата.
Много се радвам на вашите съботни събирания. Представям си атмосферата ❤️🧩❤️
Тони много настроение има в този пъзел.Аз съм го метнала в любими, ако не го поръчам ще ми продадеш твоя 🙂
Angel наистина е много красив този пъзел.Хлабава ли е много сглобката?

# 631
Angel наистина е много красив този пъзел.Хлабава ли е много сглобката?
Доволна съм от качеството. Всяко парченце си пасваше само на негово място. Няма грешки. Наредих го на един дъх, изкефи ме. За сглобката винаги може да се иска още, не е като на Shmidt, но е в пъти по-добре от Educa. Blush

# 632
  • София
Днес спокойно можеше да се включат и други защото аз бях с жива връзка от мястото на срещата Simple Smile

# 633
Много красив Равенс. HighSpeed, благодаря

# 634
Браво на всички редящи днес Hug Ще чакам да видя и новите ви постижения Grinning

Както Бухтичка "обожава" колела, така ми дайте на мен козина и стойте гледайте сеир.
Бялото куче 1.56
Оле, ти да не си го наредила този преди това днес Astonished
Аз този не помнех вече кой го има и го поръчах. Мисля да го пробваме заедно с моята съотборничка тук, нали го бяха дали на двойките, интересно ми е заедно как ще се справим. Но някой път ще го пробвам и сама сигурно.

Много се радвам, че поне за малко и аз бях с вас днес Joy
Технически не ми се получиха много нещата, исках да снимам и видео, но не стана както исках, не се вижда много добре, но все пак го обработих и го качих.

Vintage Cook Books
500 части
Ravensburger

Както разбрахте отне ми точно един час. Аз реших да пробвам стратегията "реди докато сортираш". Гледах кутията постоянно, Евето пък не я гледала хич Flushed Като цяло ми харесва да редя така, мисля да го пробвам и за други пъзели, които вече съм редила, за да видя дали ще е по-бързо или по-бавно.

# 635
  • София
Думите оставям на останалите, една снимка от мен за днес Simple Smile

Видрите довърших като се прибрахме и са готови да продължат пътя си към Кремчето.

# 636
  • София
Чудни сте! Всич-ки!

# 637
  • София
Само да отбележа, че накрая се оказахме с една купчина сини части, вълнички някакви, но всъщност безветрие - ни напред, ни назад. Добре, че се включиха децата -  това съвсем сериозно го казвам - и потръгна работата, бързо-бързо го приключихме.

# 638
sali, тъкмо пишех, че с такива помощници няма как да не се справите. Всички сте прекрасни! Heart Eyes

# 639
И нещо малко от мен. Равенс 500 части

# 640
Оставям един каталог от Едука - https://issuu.com/blakegoldenberg/docs/19747_hansen_2023_only_fo … QhczAq_AEgalhLqvA

А днес ставам сутринта и гледам в Колумбия имали състезание, познайте какво са редили Laughing
Скрит текст:

Нашите пеперуди Joy
Това са победителите при двойките, наредили са го за 1:19:52.

Индивдиуално пък са редили Мона Лиза пак от 500 на Клементони, победителят е с време 3 часа и нещо Flushed

# 641
  • София
Ехеее, значи съм Топ с моето време на пеперудите сама Simple Smile
Ще зяпам Едука защото си имам сантимент към тях Simple Smile Като се появят в Озон ще го дебна харесах си 3-4

Последна редакция: нд, 12 фев 2023, 08:39 от евето

# 642
Красота! Още му се назландисвам (без оглед на марката).
Съботно редящите, покажете напредъка Simple Smile

Аз ще му се назландисвам още малко и ще го метна през терасата. Rolling EyesRolling EyesRolling Eyes

# 643
  • София
Нареден днес - много ми хареса, а  и не беше скучно лесен.

# 644
  • Варна
Тони, аз редя твоя и после може да направим трампата Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт