ДНЕВНИК - да отслабнем заедно - тема 111

• 41 923
  • 740
  •   1
Отговори
# 360
Фатката е да се отслабне с ядене все пак Stuck Out Tongue

# 361
Кашкавалът си е  калоричен. И  на мен ми се лепи и не го ям. Аз уикендите прекалявам, после "Оооо, от понеделник" се връщам на строг режим. Но кашкавал, масло и т.н. с големи калории избягвам.

# 362
Две парчета кашкавал и 10солети колко да са калорични?
Извинявам се, ама не съм изяла 400гр все пак.
И честно, при такива коментари се чудя вие какво ядете и как ги докарвате до уж  1200ккл.

Аз 5дни ям по две ябълки на ден и пия вода. Не нарочно, а защото съм болна.
Вчера съм изяла каквото написах и няма как да съм минала дори 1000ккл.

# 363
Отслабването не става бързо. Аз цял месец почти не мръднах. После обаче след някакъв период колелото се завърта, може да е различен за всеки.

# 364
Аз пък снощи изядох 200грама ядки, суров микс
Няма да се тегля. Кот такова. Майната му.

# 365
  • Велико Търново
Бях днес в хубав търновски ресторант, хапнах, но работя по 13 часа без почивка по 10-12 дни, че ми е простено.Живея като Херц на килограми, с дрехи ок, без дрехи трагедия.Не тренирам, но другата седмица първа смяна съм си в моята аптека, така, че поне три пъти ще отида.Излизам сутрин в 05.40 и се връщам в 21.30.

Храната за утре: три пъти с интервали 5-6 часа, вечеря в 18.30-19.00

закуска -1 доза протеин, 300 грама грейпфрут и 200 извара
обяд и вечеря 6 варени яйца/300 грама/ и 400 грама пуешко филе

калории около 1300, 60/20/20 разпределение на макроси

Болните да оздравяват!

# 366
Как се справяте с глада за сладко ?
Как “залъгвате “ глада?
При мен не се получава.
Има ли чайове за намаляне на апетита, хапчетата fat burning помагат ли ?

# 367
Помагат ми плодовете, най-много крушите. Ям всеки ден и така рядко стигам до шоколад примерно.

# 368
За такива добавки говоря

# 369
Как се справяте с глада за сладко ?
Как “залъгвате “ глада?
При мен не се получава.
Има ли чайове за намаляне на апетита, хапчетата fat burning помагат ли ?

Аз ям фурми. Знам, че са калорични, но много добре действат на храносмилателната система. Засищат ме. Ям и мед.

# 370
фвтбърнърите водят до сърцетуп
с тях и с хапчета тип 'лида' и тн със синефрин съм приключила отдавна
пия хром 2-3 месеца, след това дълго не се се сещам за сладко
но и не отказвам, ако почерпи някой с любими бонбонки

# 371
Хаха днес се качих на кантара...и след солетите и кашкавал вчера....половин кило отгоре.  Аз просто не трябва да ям.
Това е напълно нормално.
През тези дни си изхвърлила водата и в момента, в който си хапнала повечко сол, а и млечни, и организма е задържал вода.
Свалянето и качването на вода до около килограм е нещо нормално, най-вече при рестрикции като при теб. Не го мисли толкова, здравето е важно сега Simple Smile

Аз съм в М и ще се побъркам - не мога да спя добре, не ми се върви, ядат ми се глупости ...
Както писах - до 28-ми ще ям каквото ми е кеф. На 1-ви сутринта взимам мерки за пореден път и СТАРТ! 😁

Днес ще се мъча да наваксам с водата. Преди си пиех по 3л на ден, а сега литър ако хвана ще е чудо ... 🙄

Последна редакция: нд, 26 фев 2023, 09:46 от Зарa

# 372
Минавам да се отчета старт началото на януари към днешна дата - 6кг.като януари бях - 5 а февруари само - 1 като ядох доста сладко и забранен и храни + любимата ми бира. С ир гледам да се храня само два пъти на ден, без захар и без бяло брашно и подобни. В см ханш в момента 97см(-6см) бедро 58см(-5см) ръка 31(-1см) талия 78(-8см).кг в момента 69.спортувам 5 дена в седмицата с домашни тренировки и гледам да правя 10000крачки не ми се получава всеки ден с две малки деца съм, но със студеното време не се получават разходките. Бихте ли споделили и ващи резултати. Желаните кг който искам са 56, преди двете бременности бяхтолкова.

# 373
Минавам да се отчета старт началото на януари към днешна дата - 6кг.като януари бях - 5 а февруари само - 1 като ядох доста сладко и забранен и храни + любимата ми бира. С ир гледам да се храня само два пъти на ден, без захар и без бяло брашно и подобни. В см ханш в момента 97см(-6см) бедро 58см(-5см) ръка 31(-1см) талия 78(-8см).кг в момента 69.спортувам 5 дена в седмицата с домашни тренировки и гледам да правя 10000крачки не ми се получава всеки ден с две малки деца съм, но със студеното време не се получават разходките. Бихте ли споделили и ващи резултати. Желаните кг който искам са 56, преди двете бременности бяхтолкова.
Как се храните ? Бихте ли споделили примерното си меню ?

# 374
Аз минавам да се оплача малко, и се надявам Дез да се включи понеже съм виждала че говори доста за целулит и кои храни да избягваме.
Никога не съм имала особено видим целулит, дори и когато бях 100+ килограма, сега изведнъж се показа, не съм спряла да тренирам, килограмите не са се покачили, храня се както преди (почти)... наистина не разбирам.
Не ме тревожи особено, знам че е естествено да имаме, но все пак какво е предизвикало това рязко показване.
Даже както никога до сега съм намалила въглехидратите.

Общи условия

Активация на акаунт