питане zа коли4ка

• 7 184
  • 85
  •   1
Отговори
# 60
А защо си я поръчвала? Нямаха ли я на склад  newsm78?

# 61
да де исках да кажа че я капарирах, има я, но ще я вземем като се родят бебоците живот и здраве

# 62
Уу, не знаех че може и така  Hug А кога се чакат твоите?
Ние сме се спрели на триколката и я чакаме да я докарат, за да я видим и окончателно да я изберем (евентуално  newsm78). Но ще последвам примера ти  Whistling

# 63
ами аз съм 34 седмица и 1 ден днес. от Варна съм и пратих хора там да разпитат, и те като ми казаха че има налично и решихме да я капарираме.
защото иначе казаха срок 1.5 месеца

# 64
Лелее, то съвсем ти е наближило  Crazy.
Те ли ти определят каква част да капарираш или просто оставяш някаква сума?

# 65
ами аз май тия дни осъзнах че не остана време ....  Simple Smile
не ми стана много ясно но са оставили 200лв капаро

# 66
Здравейте момичета!
Аз също чакам близнаци. Видях, че има запитване за колички Бертони, по-точно къде се намират във Варна. Наскоро ги гледах в Образцов дом. Имаше в наличност на Чиполино и на Бертони. В Хиполенд  има само на каталог. На друго място във Варна мисля, че няма да намерите. Лично аз не спирам да сърфирам из нета за триколка и за голямо съжаление откривам такива модели само зад граница. Все пак имам още доста време до началото на лятото и се надявам все нещо да открия, което ще ми допадне. Много държа да е с големи гуми и да е тясна, за да минавам навсякъде, защото откакто разбрах, че чакам близнаци, започнах да гледам улиците, по които евентуално ще минавам и съм ужасена от тесните пространства. Например при личния ми лекар, през вратата много трудно влезе жена с единична количка, при това лятна и възможно най-тясната, която има на пазара. И затова съм доста притеснена за количката, тъй като в България няма почти никакъв избор. Ако някои може да ми препрати линкове за триколки, бих била много благодарна.
Поздрави на всички!

# 67
  • София
  Аз съм виждала триколка на АВС design, но не мисля че може да мине откъде то и да било. Тесни са само тези които са тип влакче .

# 68
В Премаман Варна има модела който се споменава на 2-ра страница x-adventure trikolka

# 69
В Бургас изобщо няма колички за близнаци.Във всички магазини вадят каталози на Бертони и Чиполино.АBC-Disign я видях на снимка и ми хареса а и цената е по приемлива.Къде мога да намеря във Варна , София или с поръчка?Ще ходя до Варна тази седмица, ако може някой да ме упъти къде мога да видя подобни колички и цени! 

# 70
.. Дами   bouquet ... без да Ви давам излишни очаквания .. но май до края на тази седмица ще има колички подобни на тази на Aila   bouquet .. и цената ще е подобна .. аз със сигурност ще взема една .. и когато дойдат веднага ще ви напиша тук .. незная колко колички ще дойдат .. май са само 3 бр.  Thinking и ще са различни цветово до колкото разбрах ..

# 71
 RadoMit чакаме да се похвалиш в снимки  Wink

# 72
А къде ще 'дойдат' тези колички?  newsm78
Ние още не сме разрешили проблема, след като се оказа, че е дошла и са я продали без да ни се обадят  Rolling Eyes. Уж пак ни записаха, ама нещо не ми харесва да съм в списък да видя просто как изглежда количка  #2gunfire. Та ако харесаме нещо друго, просто няма да чакаме  Mr. Green.

# 73
  • София
   Стефи-царството на детските стоки
   Вътре има и адреси на самия магазин  Simple Smile

# 74
.. от вчера си имаме количка вечееее .. сиво и оранж .. много е джижана .. даже са си я пробвали вече .. ама снимките .. от половинката че са на нейния комп ..
.. за съжаление жената в магазина каза че е само тази количката и че повече нямало да внасят  Rolling Eyes .. просто сме били имали късмет да вземеме последната ..

Общи условия

Активация на акаунт