питане zа коли4ка

• 7 188
  • 85
  •   1
Отговори
# 45
.. похвали се със снимки де .. или поне линкче пусни ..   bouquet
.. я .. пуснала си вече .. ммм не е ли малко тежичка 24 кг. ..  Shocked .. сама можеш ли да я качваш и сваляш в кола ??

Последна редакция: чт, 04 яну 2007, 11:21 от RadoMit

# 46
# 47
аз като я купувах пи6е6 20 кила  Rolling Eyes но така или ина4е имаме голям бус и коли4ката влиза вътре без да я сгъвам  Wink друг е номера, 4е и трите коли4ки влизат в буса едновременно  Hug а и като сме с колата сме двамата с мъж ми

# 48
някой има ли идея къде във Варна може да се купи Bertoni ? и да се види... а дали имат на склад или се чака?

# 49
  • София
Здравейте новак съм,някои ще кажат рано е да мислиш за количка,но като гледам какво е положението в България+цените,немога да си позволя 1000-1500лв за близнаци.Моля дайте съвет имали нещо по евтино/500-600лв/с големи гуми само това ми е изискването за новородени живот и здраве през юли.

Благодаря ви предварително

# 50
  • София
Ето моята количка
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=79093&photo=3
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=79093&photo=4
Купена е за 450 лв от тук http://stefi.biz/index.php?action=show_desc&product_id=169
Това е втория пост който набирам за нея затова ме мързи и съм кратка. Аз съм много доволна. Най-вече единствената в Бг която открих да и се мести дръжката отпред и отзад. Когато задуха вятър е доста полезно. Стабилна е. Има две порт-бебета които още ползвам. Доста е закрита за зимата и сравнително широка. Недостатъци са, че като се сгъне няма заключващ механизъм и разделение между бебетата, въпреки че имат отделни седалки реално. Това че гумите не са подвижни за мен е предимство след като свикнеш  Simple Smile

# 51
 Shocked :shock:wow много скъпи тези колички ,моята е бертони даже и от стария модел,ама тука при нас не трябва много маневрена количка ,в софия в зоогическата градна сме ходили с няе и веднъж в банкя е там със сигурност не е за вдойна количка било то и от 2000лв,но за блоковете и натоварените улици най практична ми се вижа този модел тип влакче едно зад друго а чиполино мисля че беше Rolling Eyes  е това си  е мое мнение,но аз не бих дала толкова пари за количка,но пък винаги съм се ядосвала на моята че не се мести дръжката както този модел на Alia ,а тези триколки ми се виждат много странни Rolling Eyes newsm78

# 52
аз пък щрапам из баш центъра на София с Бертони без проблем. Единствено в подлези не мога да влизам Confused

# 53
аз пък щрапам из баш центъра на София с Бертони без проблем. Единствено в подлези не мога да влизам Confused

Ние имаме 2 колички - едната влакче, другата пейка hahaha /образно казано/, и с двете в подлезите не влизам Rolling Eyes Влакчето ми е на инглесина, определено по-маневрено и почти само върви, но пък по-неудобно за сгъване и вдигане Rolling Eyes За зимата ползвам пейката Laughing По-удобна ми е и по-закрита някак си Peace Другата я ползвам лятото Peace

# 54
значи моята е пейка Laughing- готино определение.
Защо с влакчето не можеш ли по релсите в подлезите да влезеш?
Всъщност и теглото си е проблем- не е като с едно дете да буташ по баира.

# 55
значи моята е пейка Laughing- готино определение.
Защо с влакчето не можеш ли по релсите в подлезите да влезеш?
Всъщност и теглото си е проблем- не е като с едно дете да буташ по баира.

Не, пак не влизам в релсите, нищо че е "влакче"  Joy Тъй като е с двойни колела и отпред и отзад Rolling Eyes Теглото е отделен върпос ooooh!

Иначе и аз съм от ентусиастките по центъра през лятото. Малко ми идва в повече слизането и качването на тротоара, но пък малко фитнес никога не е излишен Laughing

# 56
миш, може да свирнеш някой път за разходка.
п.п. Януари дойде

# 57
поръчах си аз maclaren twin techno ot
mothercare...

# 58
  • София
  И колко струва това удоволсвие?  Simple Smile

# 59

Общи условия

Активация на акаунт