питане zа коли4ка

• 7 186
  • 85
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте, мами .... пише ви една бременна поспалана, която очаква с нетърпение появата на своите две съкровища.
Досега не съм писала във форума /но за сметка на това пък мъж ми е мн активен участник  Wink /.
И тъй като и ние сме се понесли във вихъра на бебешкото пазаруване и проучване,

искам да попитам Ауа къде ще получат от тези колички, за да се видят на живо и дали има инфо относно тяхната цена.
Чувала съм, че триколките са практични и лесни за управление, независимо дали става въпрос за единична или двойна количка..затова и на мен ми допада на снимката...пък е и нещо различно от скромния избор на близнашки колички, който се предлага на бг пазар.

# 31
кой е гордият татко?

# 32
аз пък от триколка съм разо4арована  Naughty

# 33
и аз не мисля, че триколките са стабилни.

# 34
Таткото е онзи с лентичката за бременни, дето ще ражда   Laughing

# 35
ахааааа сега поне познаваме цялата фамилия  Mr. Green

# 36
Съдейки по лентичката, тъкмо щях да се намеся компетентно и да `набедя` Радо, но тайната е разбулена  Joy

Количката се продава от Mothercare. Имат 2 магазина в София - един в МОЛа на Опълченска и Стамболийски и един (по-голям) на Леге 8. Струва 820лв. Ето инфо и от сайта им, но е на английски и не знам дали те устройва  Confused

За триколките, и моя мъж смята, че няма да са достатъчно стабилни, но колелата на тази количка са доста големи, а и поне от единичната впечатлението ни е, че все пак е доста устойчива. В крайна сметка, око да види, ръка да пипне! Особено когато се дават немалко пари...  Peace

# 37
Момичета аз мисля че, трябва да поздравим този татко ентусиаст и да си го пазим че, малко има такива като него между нас!  bouquet

# 38
Първо да честитя на всички мами новата 2007година с пожелание да е пълна с много здраве и усмивки.
А по повод количките за близнаци исках да ви кажа, че в Магазин Премаман/ където като цяло е малко соленичко като цени/ предлагат една не много известна марка колички X Adventure /може да я  видите на този линк http://www.xadventure.nl/xadv/index.php?option=content&task= … 165&Itemid=98 / Цената й е 638лева, води се зимна , но облегалките не могат да слизат напълно до долу и затова тр да се купят доплнително две сакчета за бебе- от тези с твърдия гръб / http://www.xadventure.nl/xadv/index.php?option=content&task= … 120&Itemid=72 /, за да се изравни повърхността, всяко от което струва по 130лева. Т.е. цялото удоволствие за новородени е 638+130+130 лева.  Shocked
Иначе ние май ще се спрем на Бертони.
 Simple Smile

# 39
за много години мили мами!!
ако някой си търси количка да заповяда при нас - имаме две, е не са в цветущо състояние но вършат работа, и се чудя какво да ги правя! newsm78
който ги иска да пише на лични барзо!

# 40
Аз бойкотирам Премаман  Crossing Arms - всичко за близнаци се поръчва по каталог  Shocked
Предложиха ни тази и още един вид колички за близнаци - втората струваше 1000лв без допълнителните кошове - за всеки кош допълнително плащаш по още 400лв  #Crazy. А на въпроса 'Как можем да я видим и потъркаляме, поне да знаем за какво даваме толкова пари', отговорът беше - 'Ааа, ми че всички си ги поръчват по каталога, ние на склад от тях не държим'  Crazy
А самата доставка отнемала между 1 и 4 месеца  ooooh!

# 41
Аз бойкотирам Премаман...........
.. показваха ни я и на нас .. JANE PRO FIX MARTRIX или нещо подобно .. цената е болезнена не само тук .. най ниската цена за която съм я видял е 499 брит.лири .. или х 3 за да стане в лева = 1500лв. .. честито на храбреците дето ги дават за нещо видяно на снимка ..

# 42
и аз си купих коли4ката по нета за 350 евро с вси4ки екстри   bouquet и съм супер доволна  Hug

# 43
и аз си купих коли4ката по нета за 350 евро с вси4ки екстри   bouquet и съм супер доволна  Hug

коя количка?

А относно Премаман- поредният псевдо марков магазин- какво се чудите

# 44

Общи условия

Активация на акаунт