питане zа коли4ка

• 7 209
  • 85
  •   1
Отговори
# 15
какво е станало с креват4ето ?

# 16
какво е станало с креват4ето ?

Чупи се отстрани. Искахме да ни го сменят или да ни го поправят, поправката трае най-малко 3 дни, защото фирмата е пловдивска и трябва да го карат до  там. През това време не ти дават друго да ползваш. Смяна може да се извърши след като 3 пъти са го ремонтирали и пак се е счупило #Crazy През това време детето ти къде спи никой не те пита Rolling Eyes

# 17
ясно  #Cussing out кофти история

# 18
 Честито Рождество ХРИСТОВО първо .. все пак .. мнооооого ми е интересна темата Дами   bouquet ... предстои ни покупка на количка и на нас .. видяхме тези на Чиполино .. в Кауфланд една много приятна мама с близнаци и един по голям батко ни похвали много Бертони .. гледахме и моделите на Пег Перего .. но мисля че са с прекалено висока цена за фукционалноста си .. приемам всякакви препоръки и съвети ..   bouquet

# 19
на сто места ще прочетеш сто различни съвета.
Не считам за оправдана покупката на количка от 1000лв нито за едно, нито за две бебета.
Доволна съм си от нашата за 180 лв.

# 20
И аз да се включа в защита на Бертони.Много съм си доволна от количката.Такава експлоатация и правя и единственото нещо което и е отказало до сега това е позиционирането на колелала да вървят напред.Ако питате мен за тази цена и при този избор това е добро решение

# 21
  • Пловдив
           Когато търсих количка  обиколих всички магазини в Пловдив. И всички магазинерки казваха едно и също нещо - и Чиполино и Бертони са китайско производство. Само, че единият вносител е от Пловдив, а другия е от Шумен, така че вземи си пловдивската, защото ако има проблем по- бързо ще ти я ремонтират. Аз избрах Чиполино Туини / единствено защото в дадения момент само такава имаше в Пловдив/. Сега като ви чета може би Бертони е по-здрава, но аз да чукна на дърво нямам никакъв проблем с мойта.

# 22
.. мерси за съветите ..   bouquet
.. почти на 90% сме се спрели на Бертони .. сега сме на тема мебели и тази за количката поизостана назад .. поръчахме си мебели и ни ги докараха вчера .. от масив са и на много разумни цени .. но са бързали при производството им и имат малки забележки за отсраняване с които се занимавам .. ако се интересува някой .. пращам и снимки ..  Grinning

# 23
радо, що не смениш тая лентичка- едва ли ти ще раждаш Laughing
После може и снимки да пуснеш, ако имаш време.

# 24
тц ..  Naughty .. ще я махна като родиме  Laughing .. почти не остана .. иначе за снимките качвам днес ..

# 25
айде тогава леко ти раждане радо  Mr. Green

# 26
имах предвид текста- очаквам близнаци след.... дни, ими ще стаам татко на близнаци еди-кога си Laughing,
не да я махаш, в никакъв случай Hug

# 27
  bouquet .. наистина ми е удобно така да виждам точно в коя седмица сме .. ето линк към мебелите http://www.snimka.bg/album.php?album_id=89461 ..  още не съм им монтирал дръжките + имат маалки корекции .. но за толкова пари е добре .. преповивалника с много мерак го чертах и поръчахме ... дано и да се окаже функционамна вещ ..

# 28
доста добре  Simple Smile със здраве да ги ползвате  Hug а повивалника о6те си го ползвам и като си идваме в бг ми е кофти без него  Cry

# 29
Много хубаво разпределение на шкафчетата и рафтовете - със здраве да си ги ползвате  Grinning

За количката, за сега съм се влюбила в тази от Mothercare:

Видях на живо единичния вариант, сега чакам да получат и от двойните след няколко седмици, за да вземем окончателното решение  Flutter

Добре, че решихме да се поотърсим от сраха и да започнем да се оглеждаме, защото се оказа, че някои модели, които ги няма ги доставят 1-3 месеца  Shocked Егати близнашката дискриминация  #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт