Отговори
# 120
Дани, миличка ние всички много ви обичаме! Радвам се, че Анди е по-добре. Пожелавам ЗДРАВЕ, ЗДРАВЕ И ПАК ЗДРАВЕ.Беше ви много тежка таз годинаSad((

Силве, утре дяволица pipi67 на трезве като се включи ще те адне в списъка и ще разправя за мега купона!:-)

Последна редакция: сб, 30 дек 2006, 02:09 от Winny

# 121
имам 1 дете момиченце Магдалена на 1 год. 3 мес.

Конкретно Магито е родена на 07.09.2005 Wink

Честит рожден ден на Съни!!!
Здраве, радост и много положителни емоции!:-)

Последна редакция: сб, 30 дек 2006, 02:15 от Winny

# 122
Съни честит рожден ден!!! nbirthday  Gift Tada
Здраве, късмет и любов! Много страхотни преживявания през новата година!
Дани наистина много ти се събра с тези болести SadНека останат в старата година , а в новата 2007 дечицата да са здравички Hug
Хайде приятно приготовление за празника, който ще се приготвя. Ние ще се събираме с приятели у нас , така че и аз това ще правя , че утре да не се занимавам с готвене , а с разкрасяване Party
Приятен ден , момичета  bouquet
Иви изпразни си кутията за ЛС Wink

# 123
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН S SUNY newsm59 newsm67 txtloves  bigdance2 Tada
Много здраве, щастие, любов и късмет ти желая.И весело изкарване Party Drunk
Оххх аз вчера се прибрах към 2 часа благополучно-много приятно изкарахме с мойте дружки.Наклюкарихме се хууууууууубавичко като за последно през тази година lalalala
Силвана- welcome welcome welcome smile3525
Вкъщи има само една малка елхичка, никаква друга украса не съм слагала тази година Embarassed Rolling Eyes Ако ми дойде музата за украсяване, ще измисля нещо в последния момент.
Дани- и Иво кашля ужасно-просто имам чувството ,че ще си изкашля вътрешностите понякога.Но е по-добре така-да кашля, отколкото да задържа всичко в гърдите.Аз почнах да давам Суметролим-а, дано помогне.Предния път подейства добре.Дано се оправи Анди бързичко. Praynig Hug
И ние сме в къщи с приятели, но няма да готвя.Ще взема готови салати, а утре съмо ще изпечем пържолки(мъжа де, не аз)Мислехме да се събираме с едни приятели, но те са с детенце, а Иво като е болен и няма как да дойдат с нея.Та ще дойдат едни други приятели ама без детенцето си, нея ще я гледат бабата и дядото.

# 124
Честит рожден ден, Съни! Много, много здраве, обич и хубави подаръци!

# 125
ееех, пак много съм изпуснала, ама пуста работа  #Cussing out а и на всичкото отгоре в офиса са ни спрели всякакви чатове, форуми и тн, та съвсем не мога да влизам  Crossing Arms
Съни, бъди жива и здрава и много щастлива   bouquet  bouquet  bouquet
Силве, добре дошла, сигурна съм, че ще се забавляваш тук  Mr. Green

Дани, много се разстоих като прочетох за тревогите ти. Пожелавам ти една много по-добра година, че наистина много ти се струпа. Не се притеснявай толкова за АБ, че сте пили, все пак това не е е отрова, дори може и малко да е помогнал  Confused
И ние изкарахме една кашлица със сополи точно на коледа. Започна с Т и после премина в хрема и кашляне. Преборихме се с Мукоплант на д-р Тайс и един сироп Ериус, който по принцип е противоалергичен, но има успокояващо действие и май закрепихме нещата, но пък аз вече направо в параноичка съм се превърнала, все се притеснявам като кихне да не е нещо ново, че пишман станах. Горкият Дарко е под домашен арест вече 2 седмици, изпусна всички купони и в яслата и с вас и в службата  Confused
Роси, за ушето и ние слагахме Отипакс, обаче е много важно да се загрее предварително. Лошото е, че тези капки успокояват болката, но не лекуват.
Иначе за протокола и Дари пие много течности - предимно чай. Спи 2 пъти на ден като първия път към 10.30 откарва около час и половина а после към 15.30 още около час. Вечер го паркирам в кревата в 20.30 - 21.00. Яденето обаче е на приливи и отливи. Веднъж много яде, веднъж се лигави, гоним се с лъжицата, че отказа столчето, а ми беше много удобно.
Ние ще сме си вкъщи сами на НГ, ще хапнем и ще гледаме ТВ. Може и някой на гости да ни дойде, но аз съм малко болна и определено имам нужда от почивка.
Споделете какво ще приготвяте за празничната вечер, че нещо ми липсват иедйки  Mr. Green
Приятни купони на всички и да са здрави децата. Вече съм се убедила, че това е най-важното - другите неща все някак се нареждат  Wink

# 126
весело изкарване на всички утрееееее
Здрави,щастливи и мнооооооооого обичани !!!!!!!!!!
аз няма да успея да се вкл.утре та от сега да си пожелая Hug
ще пиша догодина.......кога стана 2007 ooooh! ooooh!..................остаряваме бавно неусетно почти Confused

# 127
Честит Рожден Ден Съни!  newsm59

Добре дошла Силви  Hug

Ей, два дни не съм влизала, а сте писали....писали   Whistling

# 128
  • София, в полите на Витоша
madnoel People Santa Close-mas: People Santa Close-mas: madnoel People Santa Close-mas: People Santa Close-mas: madnoel People Santa Close-mas: People Santa Close-mas: madnoel People Santa Close-mas: People Santa Close-mas: madnoel People Santa Close-mas: People Santa Close-mas: madnoel People Santa Close-mas: People Santa Close-mas: madnoel People Santa Close-mas: People Santa Close-mas: madnoel People Santa Close-mas: People Santa Close-mas:

Хайде , дами и половинки,
хващайте се дружно всинки,
Форумът за малко забравете,
Новата година посрещнете!

С пожелания безброй,
сурва весела година
Форумът е вечно мой,
догодина, до амина!

madnoel People Santa Close-mas: People Santa Close-mas: madnoel People Santa Close-mas: People Santa Close-mas: madnoel People Santa Close-mas: People Santa Close-mas: madnoel People Santa Close-mas: People Santa Close-mas: madnoel People Santa Close-mas: People Santa Close-mas: madnoel People Santa Close-mas: People Santa Close-mas: madnoel People Santa Close-mas: People Santa Close-mas: madnoel People Santa Close-mas: People Santa Close-mas:

# 129
  • София, в полите на Витоша
Честит рожден ден, Съни!!! Имам приятелка на днешната дата и се казва- познай- Снежанка! Mr. Green Да не би и ти да си с такова "снежно" име?  Heart Eyes

Маскеният бал беше УНИКАЛЕН, Лулуто е направила страхотни снимки, който иска- да гледа в темата в Клюкарника! Догодина ви водя всички под строй, това парти е само за навити мацки като вас! Hug

Силве, добре си дошла, тук писачките сме много, но и сме добри читателки, като начало напиши нещо повече за вас, като например колко големи ракии можеш да метнеш на следващото женско парти- КОЕТО ЩЕ Е В КРАЯ НА ЯНУАРИ , да си знаете от сега! и хващало ли ви е детето в неудобни ситуации, например  hahaha Joy hahaha Joy hahaha Joy Добавила съм в списъка в началото, с което родените на 07.09. вече са ОСЕМ #Crazy, но ми трябват данни за теглото и ръста при раждането!

Аз не съм станала да меся Новогодишна погача, Елена ми я измеси вчера   Embarassed, но незнам дали ще имам верме по-късно- затова - втази единствена вълшебна нощ си пожелайте най- мечтаните желания и нека те да станат реалност!

Бог да пази нас, децата ни, семействата ни, родината ни и нека има мир на Земята!

# 130
Съни, честит рожден ден и от мен! Да си жива и здрава, готина и усмихната. Много да те обичат мъжете ти    bouquet

Хайде оздравявайте, бе, моля ви!

Искам да ви пожелая весело посрещане на Новата година!
Искренно се надявам да е много щастлива за всички ни година! Бъдете здрави, щастливи, усмиханти и обичани!
Нека децата ни да растат в мир, спокойствие и да имат най-хубавото детство на света!!!

Благодаря ви, че и тази година споделихте с мен, а и аз с вас, всичките си радости и не чак толкова! Simple Smile
Бекрайни прегръдки
  Hug Hug  Hug  Heart Eyes

# 131
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН KEMY! newsm59  bigdance2 Tada newsm67 txtloves
Пожелавам ти здраве, много радости в живота, да бъдеш много обичана и да имаш много успехи  bouquet
Аз станах преди малко-благородно ме оставиха да поспя, след което таткото замина да играе футбол.Като се прибере ще готви капама Heart Eyes Animal Pig  261uuОбожавам, нали съм си чревоугодник. EmbarassedЗа мен остана да направя една салатка и да се разкрасявам. 4470А баница немога да правя, така че.....ще минем без, аз моя късмет на Бъдни вечер го изтеглих. ooooh!
Пипи67-виждам аз ,че добре сте си изкарали на маскарада.Твоят костюм е страхотен.Ама май сте се наговорили с Цомба да сте с еднакви,а? Mr. Green
Пожелавам на всички весело посрещане на Нова година, да се изкарате весело.Радвам се, че мога да общувам с вас момичета-и виртуално и реално Hug Heart Eyes Heart EyesЧакам с нетърпение женската среща другия месец Party Party Party
Весел ден от мен и още по-приятна вечер txtloves santa2 Nature Snowman Nature Snowman  madnoel

# 132
Честит Рожден Ден Кеми!
Бъди обичана и ти от всичките си мъже, че при теб са много!
Да те спохожда голямо щастие, късмет и нека се сбъднат и най-съкровените ти мечти!
nbirthday

А на всички желая най-прекрасната Нова Година, с най-хубавите късмети!
Да успеете да ги реализирате до един и да се насладите на любовта на близките и децата си!

# 133
  • София/Осло
Мили момичета,
искам да ви пожелая весело изкарване довечера.
Нека новата година бъде по-добра от старата и да ни донесе много здраве ,късмет и прекрасни емоции на нас и нашите семейства.

Благодаря ви ,че ви има Hug

# 134
  • София/Осло
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КЕМИ И СЪНИ.
МОМИЧЕТА БЪДЕТЕ ЩАСТЛИВИ!!!!

И ще използвам случая да пусна най-после малко снимки , че вече ме е срам  Embarassed Embarassed
http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=7523&AlbumId=83201

Общи условия

Активация на акаунт