Отговори
# 135
Здравейте момичета!

Весела Нова 2007 година ви желая на всички  Hug Да сте живи, здрави, усмихнати и обичани.

# 136
Деси страхотни снимки, изгледах ги на един дъх  Hug Давай още....май ми се мърда някъде в чужбинско  Mr. Green

# 137
здравейте!почвам да отговарям на зададените въпроси от пипи 67.Ракийка не пийвам но водчици доста мога да обърна,с удоволствие бих дошла стига да имам възможост,щего измисям някък си.Магдалена се роди 47 см. и 2750 кг. на 07.09.2005г.
уини добре сме миличка.В идеално здраве,стягаме се да ходим на гости в кумовете ни,само Маги да се наспи.
БЛАГОДАРЯ НА ВСИчКИ ЗА ТОПЛОТО ПОСРЕщТАНЕ.

Весело посрещтане на новата година!!!!!!!

# 138
Благодаря на всички за пожеланията!Черпя ви виртуално  party023 smile3510

Пожелавам ви весело посрещане на новата година.Здраве и късмет на вас и семействата ви!!!
Да ви се сбъдне всичко, което си пожелаете в новогодишната нощ!!
Hug  bouquet

# 139
  • София, в полите на Витоша
Момичета, с риск да помрача радостното настроение, искам да ви кажа да вярвате ,че има нещо, което бди над децата ни и тази нощ да се помолите от сърце то да ги пази и за напред.
За нас можеше да е най- ужасната нова година...

Теодора се качи днес да играе на втория етаж  и аз спокойно я оставих ,както много пъти, в стаята на каките, без да проверявам какво е положението горе ...

Когато се качих да я слагам да спи- вече беше слязла при нас- усетих, че отнякъде духа студено. Какво да видя- вратата на терасата отворена, а също и  мрежата против комари. Йоана излизала , а там е само плоча, без парапети, защото ще е спалня... и оставила вратата отворена. Подозирам, че бебето е било навън, защото като слезе ,ръцете му бяха студени. Какво го е запазило, не знам, но запалих веднага кандилото и пролях горчиви сълзи за това, което можеше да се случи....

Молете се за децата ни! Ние не можем да ги предпазим от всичко!

Praynig Praynig Praynig

Отоново се извинявам за мрачното настроение, но имах нужда да сподела, защото мъжът ми , като всеки мъж , започна да търси вината в мен....

Прегръщам ви и ви пожелавам Бог да бди над вас!

# 140
Пипи67- изтръпнах.Направо не си представям как се чувстваш.Наистина нещо е бдяло над Тея Praynig Praynig Praynig да е жива и здрава. Hug Hug Hug А мъжете.... и моя е такъв-предполагам, че реагират така от безсилие и ужас. Спокойно,малката е добре, гледай да не мислиш много какво  е можело да стане-важното е, че е минало.Иначе ще се побъркаш.
Деата-снимките са страхотни.Макси е такъв бонбон Heart Eyes Heart Eyes Heart EyesДавай още.

# 141
Пипи, подкосиха ми се краката!!! Като прочетах началото и реших, че се е случило нещо ужасно! Добре че се е разминало всичко Hug

Весело послещане на новата година! Здраве, късмет и бегрижие на всички ви  bouquet

# 142
Деатка, Макси е възхитителен! Пипи, не смея нищо да кажа  Praynig, дано Господ пази децата ни! Весело изкарване на всички, здраве и любов!

# 143
  • Пловдив
Честита Нова година!
Нека е мирна и щастлива и много по-успешна от миналата за всички от нас! Нека на всяка от нас най-голямото желание стане реалност!!!

# 144
  • София, в полите на Витоша
Честита Нова Еврогодина!
Живи и здрави и много късмет на всички!

# 145
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА

МНОГО ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ ПРЕЗ НОВАТА ГОДИНА

ПИПИ направо ми настръхна косата.Да е жива и здрава Теа.И аз вярвам,че има нещо,което ни пази отгоре

bouquet  bouquet  bouquet

# 146
Честита Нова 2007 г.!!! Бъдете живи и здрави, обичани, щастливи!!! Дано всички болести и лоши моменти останат в старата неевропейската година Wink а тази бъде с нещичко по-добра за всички нас!!!

# 147
Честита Нова година и от нас. Дано да е много щастлива за всички ни. Да има много любов и деца   Wink

Момичета Денис изтегли ЗДРАВЕТО от баницата Simple Smile Много се зарадвах дано , даноооооооооо. А аз ще се излежавам цяла годинааааа / падна ми се мързела  Mr. Green /.
Целувки

# 148
А, честито и от нас!
Живи, здрави, за много години!!!

Аз съвсем новогодишно от 2 дни съм болна:-((Детето за сега е добре, дано не прихване Praynig

Деска, да са ти живи и здрави всичките прекрасни мъже!(Али като гледахме снимките много им се зарадва на двамата батковци:-)))

Пипи67 - миличка, Бог да е винаги с вас!  Praynig

Дани - Как са децата?Анди мина ли му кашлицата?

# 149
ЧЕСИТА НОВА 2007! ДА СМЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И ОЩЕ БЕБЧЕТА ТАЗИ ГОДИНА![/size][/color]

Пипи, честно да ти кажа не знам с какво сърце ти четох поста!Важното е, че всичко е наред!
Господ да ни ги пази, че май наистина ние не можем всичко!
Уини, стига с тези болести дееее

Общи условия

Активация на акаунт