Отговори
# 150
Честита Нова 2007 Година!

Пожелавам на всички НАС здраве (разбира се), после да изживеем една весела, спокойна, щастлива, изпълнена с детски смях година!
Също така се надявам да се виждаме по-често (да имаме възможност), защото наистина срещите ни са хубави Hug
И защо не да посетим Аник ли, що ли... newsm78

Обичам ви и бъдете здрави     bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 151
  • Пловдив
Пипи, някой наистина бди над децата ни и добре, че е така. Толкова години в детските градини с учителките си казваме "дано бог ги пази, ние само да му помагаме", защото не се знае на кой какво би могло да се случи. Добре че нищо лошо не  се е случило, дано децата ни и в бъдеще са опазени от подобни случки! Praynig Praynig Praynig
Аз също не исках да говоря за такива неща и да не развалям настроението, но преди Коледа точно Приси ми бръкна с един пирон в контакта и явно тока я удари, защото тя се разрева. После с фазомера като пробвах имаше ток точно там! Добре, че също някой бдеше отгоре и на детенцето ми нищо не се  случи. Отидох до църквата и запалих свещи, друго просто не се сетих какво мога да направя Sad
Момичета, аз не съм точно болна, но от миналия ден вечерта не мога да си намеря място от болка - не знам какво точно ме боли - зъб или ухо, но е нетърпимо на моменти. Не знам как ще изтрая до утре, за да отида на зъбарката или джипката. Миналата вечер се лекувах с ракия - изобщо не си падам по това питие, но точно на 15 минути като ме прищракваше си позволявах по мъничко и сякаш болката се загубваше. Като се оправя може би ще ми звучи смешно, но в момента май не ми е толкова весело. Но този "лек"върви вечерта, но през деня май не става, вчера изпих не знам какво количество аналгин и снощи някакви две хапчета, които първия път помогнаха, втория път не, та не спах, сега взех аулин и след час може би течен аналгин ще пробвам. Ако знаете някакви средства казвайте, съвети приемам всякакви!
Уф, страхотен пост, ама иначе рано рано ви честитих Новата година  Laughing

# 152
Честита Нова 2007 Година! Честито приемане в Европейския Съюз!

Пожелавам на всички ни здраве, много, много късмет и обич!

bouquet Heart Eyes  bouquet Heart Eyes  bouquet

# 153
  • София, в полите на Витоша
Вещи, за пореден път се убеждавам, че бог е над децата ни! Hug

Пипи, страхотна идея за Банско!!! Heart Eyes

Момичета, надявам се , че сте ми простили мрачното настроение, но ако не бях споделила, щях да изгърмя! Благодаря за разбирането, хубаво е, че ви има!И сега само като си помисля за ситуацията и не знам на кой свят се намирам! Мъжът ми сякаш не се впечатли толова, но пък той си ги приживява по своему...

Целувам ви и ви обичам!

Гответе се за женско парти в края на Януари- приемам предложения за дата и място!

# 154
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА МОМИЧЕТА Hug Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Дано всичко лошо е останало в старата година и през 2007ма да имаме само хубави моменти, всички да сме здрави и щастливи, обичани и весели!
Ние си легнахме благополучно към 4 и 30.Иво се държа прекрасно и не се събуди от гърмежите, само веднъж-за да пие вода.На мама ангелчето Heart Eyes Ние бяхме с двама приятели, пихме червено вино, пушихме наргиле и си бъбрихме сладко.
Иво днес е доста кисел обаче, кашлицата се увеличава, хремата също-дано не се влошава.Приспах го на ръце преди малко, ще видим как ще е като се събуди. ooooh!
Уини-бързо да се оправяш! Praynig Hug
Пипиоле-идеята за Банско е супер!

# 155
  • Варна
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА! НЕКА НИ ДОНЕСЕ МНОГО ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ!

Пипи, Вещи, кошмарни преживявания, добре че е всичко е завършило благополучно  Praynig

Ние снощи бяхме в наши приятели от блока, децата заспаха към 22 ч, макар и малко трудно, но въобще не помръднаха при гърмежите  Laughing Към 2 часа се прибрахме, и в 7 сутринта Мони ни каза ЧНГ  ooooh!

# 156
  • Варна
Здравейте момичета!Ако не сте ме забравили  Embarassed
 Честита нова година!!! Пожелавам на всички най-вече много здраве и много сбъднати мечти, съпроводени от щастлив детски смях!

Аз се позагубих за доста време, но няколко пъти надничам тук и разглеждам снимките на порасналите дечица Hug
Иви, специални поздрави - изключително приятно ми стана като видях новата лентичка Simple Smile. Пожелавам ти всичко да мине леко и да се радвате на едно здраво бебче!

# 157
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА[color=red]Пожелавам на всички най-вече здраве , щастие , любов и късмет другото ще си дойде само [/color] [/size]  Hug[/color][/size]

# 158
Дидорани- Hug Hug Hug  bouquetМного се радвам отново да те "видя".Надявам се, че няма да изчезнеш пак за толкова дълго. Naughty
Ето снимки от нашата новогодишна нощ.Иво помогна на баща си с приготвянето на вечерята. Laughing Mr. Green
http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=6825&AlbumId=83348

# 159
Честита Нова Година!
Да ни е вълшебна, усмихната и много щастлива!
Здравето да не ни напуска, а детския смях да е навсякъде около нас!

Със закон предлагам да забраним лошите случки и истории, заболяванията и вече на никой да не му се случват! Направо настръхнах като ви четох!

Валя добре дошла отново и благодаря за пожеланията, пиши как е Леда  Hug

Ивчо е толкова миличък и сладък...гледах безмесните снимки  hahaha

ПП: Пепи снощи като гледах Новата Година в Лондон и тайничко ти завидях  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

ППП: Момичета след ходенето при АниК в Банско, предлагам дружно посещение на Пепа и Деската  Mr. Green

# 160
  • Пловдив
Ами да ви почерпя по случай именния ден на Васко (вече съвсем съм изглупяла)   newsm38 eat Popcorn cook cook Misc Baby Bottle cheers Wine Glass Drunk

# 161
Е, честито  Hug Hug Hug

# 162
Да са живи и здрави всички именници Hug  bouquet  bouquet

# 163
Честита Нова Година на всички малки и големи евробебета и семействата им!Нека да е мирна, със здраве и щастие, много усмивки и сбъднати мечти!!!!Честито и на именниците !!!

# 164
Вещи да ти е живо и здраво момчето  beer2

Мечо Ивчо е много сладко момченце Hug Hug Hug

В Новогодишната нощ на гости ни бяха брат ми и жена му, които към 23,30 се изнесоха на парти в някакъв клуб, а ние кротко тримката си посрещнахме и Новата Година, и Евросъюза Wink Към 24,20 сложихме един европамперс, последва го едно евромляко и мъничката ми принцеса отнесе плувката. След час и ние спинкахме сладко. Около нас нямаше много гърмежи, да не кажа хич Mr. Green И така... Нямаше големи купони, нямаше даже преяждане, реших тази година по-спокойно да давам с кашуто, щото всяка година умирам на масата от преяждане  Whistling Сега всичко беше ОК Laughing
Това е от мен Hug

Общи условия

Активация на акаунт