Отговори
# 165
ЗА МНОГО ГОДИНИ, МАМЧЕТА    bouquet  bouquet  bouquet
Европейки или не, нека да са здрави децата, да са пълни къщята и да има огън в душите  Wink
Благодаря ви, че ви има  Hug

Пипи, всичко ми се преобърна от това, което прочетох  Confused

Ние доста скромно изкарахме празника. Дарко спа много неспокойно до 24.00 х, но после се кротна точно по време на голямото нашествие  Mr. Green

# 166
за многоо години Hug
Живи и здрави през 2007 Heart Eyes
Ние нямахме нет от минала година  Mr. Green и чак сега се вкл.
Изкарахме супер на НГ имаше страхотен купон на площада във Варна,зарята беше ужасна......харесвам я но много гътмеше и земата чак се тресеше,дребния съответно се е стреснал и е започнал да търси мамамамамаааааааа,но с дядо и баба си поиграли малко и заспинкал,завърнахме се в 5 сутринта и в 6 дребния се сабуди Tired ooooh!,е после целия ден го пркарахме по пижами тримцата  Mr. Green
Ще покажа и снимки ама по-късничко
целувки Hug
ЕВРООООПИПИ....милата разбирам те какво ти е минало през главата,важното е че не се е случило НИЩО Praynigнадявам се НГ да ни е по-спокойна и безаварийна,да са здрави дечицата че само около тях са ни мислите  Heart Eyes
Дидорани,комшийке......здравейте!!!!!!!как е първолака???малката .....надявам се да те слушкат

ПП:за капак сме БОЛНИИИИИИ Sickаз и татето сме с зачервени гърла,дано дребното не прихване
СУРВАКАХА ли ддечицата ви????нали им е първата НГ(съзнателна)

# 167
Привет на всички  Hug

Вещи, честит имен ден на Васко! Да ти е жив и здрав!   bouquet

Иви, заповядайте  Hug За ходенето при Деската после и аз може да се присъединя  Grinning А за посрещането на НГ няма за какво да ми завиждаш на мен. Бяхме в къщи с приятели и това, което го дават по ТВ-то... ми и аз като теб - гледам и завиждам, на всички, заминали да празнуват по централен Лондон. Първата година, като дойдох, само аз бях ентусиаст да ходим в лудницата да посрещаме. Всички дружно ми отказаха, защото цялата първа зона била затворена и се обикаля пеша, а тълпата била толкова, че на където те понесе натам ходиш. Да, ама на мен ми се ходи на блъсканица. За догодина още от сега съм се заканила как пращам Тео да посреща с бабите и аз заминавам да проверя дали наистина е толкова зле да си в тъпканицата при посрещането на НГ, пък ако ще и сама да се наложи да ходя  Crossing Arms

Вчера се решихме да ходим на гости на приятели. Час и нещо пътувахме до тях  ooooh! Те като живееха извън Лондон по-бързо се придвижвахме  Tired На връщане се отбихме в едни турски заведения и хапнахме дружно по една чорба (като шкембе чорба, но не с шкембе, а с овче месце). Мммм, много вкусничко беше. И какъв хляб правят... страхотен!!!! И айран пихме и кебап ядохме. После през турския магазин малко зарзават си взехме и доволни се прибрахме  Grinning

Лек ден

# 168
Пепи малко ми трябва...ние сме решили преди да се роди бебето да се разходим малко, но никак не ми се оставя Елито, а Иво иска да сме без нея  Sad

# 169
За много години  newsm30 preggo bombs family6Да сте живи,здрави,обичани и това което си пожелахте в новогодишната нощ да ви се сбъдне.
После ще пусна снимси че има и доста клипчета.Мъжо е снимал зарята  на площада ил казано друго яче на жълтите павета.Ние бяхме при едни наши приятели,дефакто мамата и синът й дето бяха на общия рожден ден.От тях се виждаше зарята перфектно и той я снима ама на части.Днес сутринта чак изтрезняхме и едва сега сколасах да седна пред компа.
Доскоро

# 170
  • София, в полите на Витоша
Честит имен ден и от нас на именниците!

Ние днес бяхме на традиционно барбекю, имам малко снимки от миналата седмица да се порадвате на зимата  Joy

Ето и малко нови снимки на Теа- особено малкият професор.

Последна редакция: вт, 02 яну 2007, 21:41 от Евро_pipi67

# 171
Добро утрооо
Ние сме от  на крака!!!
Пипи, тази зима от къде е, душа?  newsm78

Аз не знам дали съм ви казвала, ама понеже наближава момента, д акажа. С мъжо заминаваме да живеем в Катар, в столицата - Доха. Там ще работи той. ой заминава на 8, а ние с Ади може би 1-2 месеца след това. Толкова много никога не сме се разделяли и ми е еднооо  Sad
Ето малко снимки от нас, да не ни забравите http://www.snimka.bg/album.php?album_id=65145&view=1&photo=57

# 172
Добро утро!
Иви, аз пак съм бляла някъде и съм пропуснала събитието, чак сега виждам лентичката.  Пожелавам ти лека бременност и раждане, да зарадваш Ивето с едно братче  ylinfant

Пипи, слава богу, че всичко е нард с Тея и не се е случило най-лошото Praynig  Нали е на мама професорката, знае какво да прави Wink

Марис Ади е голям сладур! Много е пораснал и как наперено крачи до баща си Sunglasses, с рогцата е направо върха Joy

# 173
Пипи професорката ти е голяма сладурана  Mr. Green

Марис
, ама защо ще заминавате в Катар  Cry А снимката с коремчетата  Sad За колко време отивате? Имаме срок да видим Ади до края на март така ли  Mr. Green Много сте сладки на снимките особено щястливи заедно  Hug Ако Иво го няма 1-2 месеца сигурно ще откача  Mr. Green

Роузи благодаря ти   bouquet

# 174
Пипи, Тея е голяма чаровница! Ех, нагледах се на снежец, макар и на снимки.  Hug
И все пропускам да ти кажа, че много ми харесваш на снимката от аватарчето  Heart Eyes

Марис, много сладък Ади  Hug Пожелавам ви много успех при заминаването! Трудно е без мъж, но хубавото е, че няма да чакате неопределено дълго, за да идете при тати и после ще сте заедно!  Hug

Отивам да направя опит (успешен надявам се) да уча, преди да е станал дзверо  Mr. Green

# 175
Ох, аз забравих че октомври се записах на английски, който почва тази седмица  ooooh!

# 176
  • Sofia

bouquet   ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!!!   bouquet
ПОЖЕЛАВАМ ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И МНОГО ЛЮБОВ НА ВСИЧКИ!!!

Здравейте, момичета! Аз най-после имам малко време и успях да хвърля 1 око на снимките на Тея, Ади и Макси/Марти. Толкова са ми милички всички...растат като гъбки  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes
Deata, като гледах вашите снимки ми е едно...много близко и познато. Все едно,ч е вчера съм била там. Все така свежо и хубаво си е  Hug
Maris, значи заминавате... Thinking

ПРИВЕТСТВАМ ИДЕЯТА НА ПОЛИ ДА ДОЙДЕТЕ В БАНСКО  Hug Който има желание и възможност, да ми се обади, ще гледам да уредя нещо "добро". Засега сняг няма, но всички работещи тук се молим скоро да завали  Mr. Green

Последна редакция: ср, 03 яну 2007, 09:50 от aniK

# 177
добро утро и от мен  bouquet
Току що се върнахме от педито-на антибиотик е Иво от днес Sad Sad Sad Суметролим-а изобщо не помогна този път.Такава кашлица ужасна има детето, че направо ми се къса сърцето като го слушам.Та така.Не ни се размина-почнахме новата година с АБ. Tired
Пипи67-Теа е страхотна.Ама таз котка е колкото нея, бе Shocked Shocked ShockedДобричка ми изглежда, ама не те ли е шубе все пак, да не вземе да и пусне някой нокът по време на игра newsm78
Марис-и ти ли бе душа ще ни напускаш?Ама къде се разбягахте така всички?Е, тъкмо ще има на повечехора да ходим на гости Mr. Green Mr. Green Mr. GreenЗа колко време заминавате?
Отивам да направя кафенце Coffee

# 178
Мечо Пух, много гадно з Ивчо! ама да се оправи пък по-бързо така и да не се мъчите и двамата!
Иви, ами до март имате възможност, да Simple Smile така че расти на шкембак по-бързо  Joy
А иначе ще сме за 4 години, а ако ни хареса за повече    Sunglasses

# 179
За вас ще се разбързаме  Mr. Green

Мечо Пух, на Ивчо бъро оздравяване...милинкото дано му е последно за тази година  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт