Имам чувството, че до вчера бяхме бременни
Пази семного
Габи си има гардероб - комплект с леглото, което Марис описа. Сега не го ползва много, защото дрехите и на двама ни са в куфари Днес му направих изследвания след АБ (Аугментин- за статистиката). Левкоцитите са паднали от 23.3 до 17.7, а утайката от 85 мина през 46, но сега е 12 (запознатите ще ме раберат защо се бях шашнала толкова). В резултат си имаме още 2 кътника, показалеца е наврян дълбоко в устата, а с лиги мокрим по 6 лигавника и 2 фланелки на ден.
Нова Година ще празнуваме с приятели в апартамента ми в Банско. Габи заспива към 19.30-20.00ч., така че спокойно ще си спинка в съседната стая.
Аз нещо малко съм полудяла от работа и не знам какво щях да правя без детегледачката, з'то яслата не работи по празниците. сега едва гледам, дописвам и си лягам

Болните да оздравяват
Не знам дали има нещо по-лошо от това да ти е болно детенцето

Всъщност люлката е още от моете детство, но я боядисахме и монтирахме на тавана. Подариха ни и една друга бебешка, но каката не можеше да се люля и се отказахме да я слагаме. Истана за вилата, където ще сложим два броя за да има и за двете 
,без бебо той ще нанка под надзора на свеки 
)които събирам из цялата къща и чака ощеееееее,все пак за пръв път ще сурвака
.много добре те разбирам за проблемната бременност и болките аз бях през всичките 9м с контракции......дано при теб нещата да са по-добре 

Благодаря ви!

,че се оля с вода Бобчо

от мъжо.Ние сме добре.Да
вече не ни болят ушичките.Оказа се че ни никнат 4 кътника
че се беше събрало много за пране.Ето ви снимки.
и уж ме води да ми покаже нещо под елхата и каза''я тука пише твойто име,я го отвори.От кой ли е?'При положение че всички подаръци си ги раздадохме предишния ден на 25,а това става на 26-ти.А между другото предишния ден излезе уж за
и го нямашие 1 час.Изкара ми ангелите.А магазина е под наште.Оправда се че много търсил цигари.А той пуши най обикновенно виктори.Ама карай.
,то нормално нали е такъв сезон.Ама гадно.Празници идват.
до
зори или докато не
по масата.
и
.Нищо че на някой са големи.Нали и за тях трябва да
.Малко спа днес и е някакъв ад+ зъбите дето никнат и това и сега ми идва да