Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 88

• 44 924
  • 743
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте, момичета. Колко дни след пункция ви се обадиха да ви кажат за оплодените яйцеклетки?

Още на следващия ден , около обяд ми се обадиха

Значи да ги очаквам днес. Дано да се обадят скоро. Благодаря

# 496
Здравейте, момичета. Колко дни след пункция ви се обадиха да ви кажат за оплодените яйцеклетки?

Още на следващия ден , около обяд ми се обадиха

Значи да ги очаквам днес. Дано да се обадят скоро. Благодаря

Да, със сигурност днес ще ви се обадят

# 497
Знаете ли колко време важи цветната снимка.Правих миналата година май месец и се чудя дали трябва да я повторя.Ще правя инсе скоро.

# 498
На мен все ми звъняха късно следобед.

# 499
Знаете ли колко време важи цветната снимка.Правих миналата година май месец и се чудя дали трябва да я повторя.Ще правя инсе скоро.

Чувала съм, че е 6 месеца , но не съм сигурно , ако нямаш някакви операции може и повече да е

# 500
Здравейте отново. Звъннаха ми от болницата като от 12 яйцеклетки само 3 са се оплодили. Другите казаха, че морфологично нещо не са били ок каквото и да значи това. Докторката иска да направим трансфер на тридневни. Каква мислите, че е причината? Може ли да е от стимулацията нещо? На 28 години съм ако това има значение…. Някак от тези 12 очаквах повече да се оплодят

# 501
Здравейте, подготвям се за PBMC и контролна биопсия, но днес забелязах че цервикалната слуз е жълтеникава и мисля да пусна една МБ за проверка. Ако има нещо, това би ли попречило на плануваното, ще трябва ли да се отмени PBMC и първо да се лекува бактерия (ако има). Някой има ли подобен опит?

# 502
Jakito, вие с какъв фактор сте? Това кой опит ви е?
Ние на 38 (той) и 39 (аз) години  имахме 15 яйцеклетки, от които 9 бластоциста, с мъжки фактор, първа стимулация (не в Надежда). В зависимост от фактора, аз бих искала обяснение за резултата.
Пак казвам, не знам кой опит ви е, но ние чакахме всички до 5 ден, но явно зявиси от случая.

# 503
Ние на 38 (той) и 39 (аз) години  имахме 15 яйцеклетки, от които 9 бластоциста, с мъжки фактор, първа стимулация (не в Надежда). В зависимост от фактора, аз бих искала обяснение за резултата.
Пак казвам, не знам кой опит ви е, но ние чакахме всички до 5 ден, но явно зявиси от случая.

Неизяснен стерилитет. Първи опит ни е

# 504
  • Бургас

Неизяснен стерилитет. Първи опит ни е

Бих те посъветвала да изчакате до 5ти ден с връщането. При нас също върнаха 2 тридневни. Реално в момента не знаем каква е причината за неуспеха, дали защото не са оцелели до ден 5-6 или защото има проблем с имплантацията. Но пък доки сега има основание да започне още скъпи изследвания за проблем с имплантацията, а може въобще да не е там проблема.
Другото което е, че ако не доживеят ден 5ти реално няма да има трансфер, а те гледат да бързат според мен за да се прави и трансфер, все пак си е допълнителен приход. С който и лекар да съм говорила от други клиники, всички чакат ден 5ти.

# 505
Момичета , след колко дни след положителен тест запазвате час за преглед ?

# 506
  • Пловдив
Момичета , след колко дни след положителен тест запазвате час за преглед ?
След 10 дни.
Но като звъннете и кажете,че сте след положителен тест те си знаят за кога да ви запишат .

# 507
  • София
Здравейте отново. Звъннаха ми от болницата като от 12 яйцеклетки само 3 са се оплодили. Другите казаха, че морфологично нещо не са били ок каквото и да значи това. Докторката иска да направим трансфер на тридневни. Каква мислите, че е причината? Може ли да е от стимулацията нещо? На 28 години съм ако това има значение…. Някак от тези 12 очаквах повече да се оплодят

Преди 5 години, при първите ни 2 опита трансферите бяха на 3ти ден. Неуспешни.

Тогава доктор Персенска каза, че може би не се развиват изобщо до 5 ден. Може би Я са ми кофти.

На третия опит настоях да изчакаме до 5ти ден. Получи се много красив бластоцист, който сега е на на 4г 5м.

# 508
Момичета, предлага ли се все още акупунктура преди трансфер и имате ли някакви наблюдения дали има смисъл от нея?

# 509

Преди 5 години, при първите ни 2 опита трансферите бяха на 3ти ден. Неуспешни.

Тогава доктор Персенска каза, че може би не се развиват изобщо до 5 ден. Може би Я са ми кофти.

На третия опит настоях да изчакаме до 5ти ден. Получи се много красив бластоцист, който сега е на на 4г 5м.

И аз съм при нея. Сега ще я послушам за трети ден, но ако е неуспешно ще настоявам следващия опит да е задължително на 5 ден.

Общи условия

Активация на акаунт