Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 88

• 44 931
  • 743
  •   1
Отговори
# 480
  • Бургас
Вчера ми беше пункцията. АГ каза да чакам утре, т.е. вече днес обаждане за оплаждането. Обаждане още няма. В други теми гледам, че в същия ден са се обаждали. Какво ли се случва? Свито ми е сърцето.
На мен ми звъннаха на следващия ден на обяд чак. Но аз вече знаех, че са се оплодили, защото вечерта ми бяха начислили в профила сума за плащане за оплождането. Така че ако искаш може да си провериш джойстик профила.
Ако не са се оплодили има ли такса?
Таксата се начислява независимо дали са оплодени или не,все пак манипулацията е извършена независимо от крайния резултат.
Не съм сигурна дали е така. Мисля, че се начислява само за бройката оплодени.

Жакито, в профила ти в джойстик се вижда. Ако нямаш, направи си регистрация.

# 481
Вчера ми беше пункцията. АГ каза да чакам утре, т.е. вече днес обаждане за оплаждането. Обаждане още няма. В други теми гледам, че в същия ден са се обаждали. Какво ли се случва? Свито ми е сърцето.
На мен ми звъннаха на следващия ден на обяд чак. Но аз вече знаех, че са се оплодили, защото вечерта ми бяха начислили в профила сума за плащане за оплождането. Така че ако искаш може да си провериш джойстик профила.
Ако не са се оплодили има ли такса?
Таксата се начислява независимо дали са оплодени или не,все пак манипулацията е извършена независимо от крайния резултат.
Не съм сигурна дали е така. Мисля, че се начислява само за бройката оплодени.

Жакито, в профила ти в джойстик се вижда. Ако нямаш, направи си регистрация.

Да имам регистрация, в коя секция се вижда? Финансова справка?

# 482
  • На изток от Ада
Спрях Фемара и Регулон и ме дойде Мц свърши и сега имам гадни болки в десен яйчник

# 483
  • София
Здравейте!
Може ли някой да ми каже колко горе-долу се чака за час за първи преглед?
И дали “стари” пациенти получават час по-бързо?

# 484
  • На изток от Ада
В какъв смисъл чака? Аз съм от скоро в Надежда.  При Чапанова първият преглед чаках час и нещо

# 485
В смисъл като звъннеш по телефона да ти запишат час, след колко време реално ще е прегледа. Аз съм при Стаменов от 2017 г. След като родих 2020, направихме пауза и преди година започнахме борбата за второ детенце. Чакахме точно месец за първия преглед.

В какъв смисъл чака? Аз съм от скоро в Надежда.  При Чапанова първият преглед чаках час и нещо

# 486
Здравейте, искам да попитам колко се чака за записване на час при д-р Чапанова? Била съм на първичен преглед при Стаменов, но искам да правя процедури при Чапанова.

# 487
Здравейте, искам да попитам колко се чака за записване на час при д-р Чапанова? Била съм на първичен преглед при Стаменов, но искам да правя процедури при Чапанова.
Незнам как може да си смените доктора.Опитахте ли да се обадите и да запишете час при нея?

# 488
  • На изток от Ада
Ние не чакахме много за нея по телефона за след две три седмици.

# 489
  • София
Благодаря за отговорите!
Имаше един период, когато много се чакаше за да ти се обадят за първоначален преглед. Затова мислех, че и сега се чака с месеци.
Успокоихте ме Simple Smile

# 490
  • На изток от Ада
И аз така мислех,  даже се надявах ама не .. Малко чаках, не помня колко , но не мисец по -малко. Аз ходя на месец . Като февруари не съм.

# 491
Някой на модерната схема програф, ериус и медрол 🥺 да е с объркан цикъл? Ясно е, че съм задържала фоликул, не ми е ново. Но 55 дни с еднинично прокървяване - когато трябваше да е нормалната менструация - ми е прекалено. Обадих се, казаха да почна дуфастон. Гърдите тежат, коремът боли, и нищо. Отдавна трябваше да съм в подготовка за ЗЕТ. За първи път взимам кортикостероиди без причина (без трансфер) и няма как да не е странна чак толкова дълга аменорея) .

Последна редакция: нд, 05 мар 2023, 00:50 от Mandaria

# 492
Манди, аз като взимах кортикострероиди за автоимнно, цикъла ми беше много оскъден и чак с намаляването на дозата се нормализира.

Ellie D, някъде по време на ковида, се нормализира чакането за първи преглед и вече е месец макс, обикновено по-малко. Старите пациенти не чакат, освен при д-р Стаменов предполагам.

Последна редакция: нд, 05 мар 2023, 15:58 от Одри ♡

# 493
Здравейте, момичета. Колко дни след пункция ви се обадиха да ви кажат за оплодените яйцеклетки?

# 494
Здравейте, момичета. Колко дни след пункция ви се обадиха да ви кажат за оплодените яйцеклетки?

Още на следващия ден , около обяд ми се обадиха

Общи условия

Активация на акаунт