Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 88

• 44 095
  • 743
  •   1
Отговори
# 75
  • Бургас
Здравейте момичета може ли някоя от вас която е приемала добавките на д-р Стаменов да сподели как се отразяват ? Може и на лично съобщение да ми пишете Simple Smile
На мен от тях овулацията ми се забави с 1-2 дни, съответно цикълът се удължи с 1-2 дни (моят е къс принципно), а течението беше много обилно и по-продължително и с то с ярко червена кръв. Докторката каза, че било нормално.

# 76
Аз пих рецепта 1 и не съм имала никакви проблеми. Нормално е цикъла да се позабави, защото те регулират нещата. Важното е, че са много добри и помагат. Успех

# 77
  • София
Колко плащате за ендометриална биопсия (в ноят случай контролна след лечение) ? Този месец(след промяна на ценоразписа) платих 110 лв, а днес разбрах, че за същият този ден имам добавени 35 лв за преглед. Като в
деня на вземане на биосията ми излезе само задължение 110 лв.  Отказах да ги платя тези 35 лв,защото не ми е осъществен преглед, а вземане на биопсия за която съм си платила. От регистратура вдигат рамене не знаят какво да ми отговорят и към кого да се обърна. А някоя от вас знае ли на кого мога да пиша?

# 78
  • Ст Загора
Общо за Ендометриална биопсия и s   STD/STI-9 PCR analysis (вирусология) 290 лв . Нямам такса преглед.  Това от 05 януари

# 79
Директно на месинджър пишете така ще имате отговор.
На мейл няма да ви отговорят.
На всеки различно вземат
Колко плащате за ендометриална биопсия (в ноят случай контролна след лечение) ? Този месец(след промяна на ценоразписа) платих 110 лв, а днес разбрах, че за същият този ден имам добавени 35 лв за преглед. Като в
деня на вземане на биосията ми излезе само задължение 110 лв.  Отказах да ги платя тези 35 лв,защото не ми е осъществен преглед, а вземане на биопсия за която съм си платила. От регистратура вдигат рамене не знаят какво да ми отговорят и към кого да се обърна. А някоя от вас знае ли на кого мога да пиша?

# 80

Здравейте, на 23.12 правих за 1ви път биопсията заедно и имплантационен прозорец тогава ми взеха общо 586лв. На 04.01 се оказа, че трябва да я повторя / само биопсията /, взеха ми 315лв само за нея. Това е актуална цена от 18.01. А относно регистратурата - те ми казаха съвсем различна цена, която изобщо не отговаряше на тази.

# 81
Аз пих рецепта 1 и не съм имала никакви проблеми. Нормално е цикъла да се позабави, защото те регулират нещата. Важното е, че са много добри и помагат. Успех

Има ли ефект от добавките?
По-добри ли са били резултатите?
Аз пия рецепта 1+2

# 82
Да, определено добавките при мен дадоха резултат.
Имунологичната и за имплантационен прозорец са по 310 лв.- има ги в ценоразсписа + около 76 лв. хормони. Микробиологичната е 110 лв.

# 83
  • Бургас
При мен цикъла си е добре и няма какво да регулират там. Аз пия добавки 1 и 3. До колкото разбрах номер 2 била с по-слабо съдържание от колкото номер 3, иначе било същото. А номер 1 се пиело винаги казаха.

А как точно разбрахте, че са добри и че помагат. То дори съдържанието им не го пише. Само по 1 дума нещо. И с какво се различават от другите ми добавки, които пия (за в пъти по-ниска цена) отново билкови.

# 84
При мен цикъла си е добре и няма какво да регулират там. Аз пия добавки 1 и 3. До колкото разбрах номер 2 била с по-слабо съдържание от колкото номер 3, иначе било същото. А номер 1 се пиело винаги казаха.

А как точно разбрахте, че са добри и че помагат. То дори съдържанието им не го пише. Само по 1 дума нещо. И с какво се различават от другите ми добавки, които пия (за в пъти по-ниска цена) отново билкови.

А за какво ги изписват?
За подобряване на качеството ли??

# 85
При мен цикъла си е добре и няма какво да регулират там. Аз пия добавки 1 и А как точно разбрахте, че са добри и че помагат. То дори съдържанието им не го пише. Само по 1 дума нещо. И с какво се различават от другите ми добавки, които пия (за в пъти по-ниска цена) отново билкови.
[/quote]

Виждала съм съдържанието на тези за мъже и предполагам, че са нещо подобно. Общо взето всичко си е витамини, но при тези в Надежда присъстват много наведнъж и са в пъти по-концентрирани от евтините, които визирате.

# 86
Здравейте, отново имам въпрос.
На първичния преглед д-р Чапанова поиска да направим спермограма+зона селекция, но като прочетох в сайта им, останах с впечатление, че зона селекция е метод за обработка при оплождане, заедно с икси, имси и т.н.
Може ли ако някой е правил да ми обясни горе-долу какво представлява?

# 87
  • София
Здравейте.
Имам въпрос относно неспукан фоликул.
Вторник ми предстои преглед при доктор Тихомирова, ще бъде 6ти ден от МЦ. При предходния преглед се установи неспукан 34 мм. Та, питането ми е какво би било лелечението, ако тази гад си е още там? Преди са ми изписвали противозачатъчни (ходех в болница "Вита"), но сега се чудя след като целта е бебе какво ще се случи?
Усещам си го, там е и полудявам. Дано не съм права. Беше ми изписала циклогест, но си ми дойде цикъл, когато трябваше. Не ми е казала какво би следвало, ако не се пукне, няма и как да очаквам, но това неведение направо ме тормози.

Последна редакция: чт, 26 яну 2023, 11:22 от NadezhdaML

# 88
Здравей,Надежда.Преди няколко месеца бях със задържан фоликул и ми изписаха Линдинет.На следващия цикъл всичко беше наред.Декември имах пункция и сега началото на януари пак се оказах със задържан фоликул.Този път ми назначиха фемостон.Допивам го и съм на преглед да видим.Не се притеснявайте,има начини.

# 89
  • София
Здравей,Надежда.Преди няколко месеца бях със задържан фоликул и ми изписаха Линдинет.На следващия цикъл всичко беше наред.Декември имах пункция и сега началото на януари пак се оказах със задържан фоликул.Този път ми назначиха фемостон.Допивам го и съм на преглед да видим.Не се притеснявайте,има начини.

Миналата година бях на Линдинет 30, но от него много повръщах и имах високо кръвно, след това ми изписаха Жанин и за месец ми изчезна киста 45 мм. Тогава все още не бяхме взели решение да правим бебе.
Дано при вас всичко е наред!

Общи условия

Активация на акаунт