Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 88

• 44 839
  • 743
  •   1
Отговори
# 600
За да дарите яйцеклетки трябва да имате поне едно дете
@ivanel83  Kaкво да кажа... Едвам се свързах с регистратура и, като ги питах, отговорът беше: "Не знам!". Питах дали мога на по-късен етап да ползвам донор, тъй като съм сама, - нищо. Питах дали в последствие мога да даря останали яйцеклетки (при мен основен проблем е имунна система), тъй като съм чела Наредба 28 и тогава ми казаха в деня на прегледа да ида до центъра. Дано само това да е препъни камъъкът!

# 601
  • На изток от Ада
Една жена от тук ми отговори.  Благодаря й ! От хормоните ,били разбъркани . Виеэстефв Надежда от мн време,  аз ми е пълна Индия и ми е мн притесннено .
Въпроса дали от хапчета   е . Днес съм с болки явно от Овитрил .... Просто искам малко подкрепа,  не съм интересна ясно !
Аз съм жена с няколко аборта никога не съм слагала инжекция Овитрил,  не съм пила противозачатъчни и Фемара,  не съм ходила на репродуктивна клиника....
Извинете ме!

# 602
Момичета, предстои ми другият месец цитонамазка и понеже опитът се отлага, за момента, няма да ми я взема д-р Персенска, а записах час при Арабаджикова. Имате ли отзиви за нея?

# 603
Предстои ми поставяне на R1 или РВМС, по преценка на док. Следим овулацията и в събота 11 ден от МЦ имах един фоликул 15 мм, док каза че иска в сряда пак да ида. Притеснението ми е, че до тогава може да е минала овулацията, вижда ми се късно и да не изтървем момента.. При предишния цикъл на 16 мм фоликул биха овитрела, а сега искат да изчакаме още 4 дни.

# 604
Здравейте, предстои ми поставяне на Р1, заради резулатат от биопсия, която по думите на лекаря "не й харесва резултата". Когато се опитах да получа повече информация кое точно не й е харесало, каза, че просто имало имунологични нарушения.. Заявих разчитане, 10 дена по-късно такова няма.. някой може ли да сподели при какви случай се поставя р1? Благодаря!

# 605
Преди няколко страници бях питала за кандидатстването за фонд Инвитро през Надежда за втори опит при мъжки фактор. Няколко момичета се включиха да споделят опит за което им благодаря, но сега искам да дам ъпдейт буквално от днес, ако мога да бъда полезна на някой, тъй като цените които заплатихме са по-високи. Първо вече няма как те служебно да издадат становище от уролог, както миналата година направиха за нас, а трябва ние да си запишем час, мъжът да мине преглед и да заплатим 100лв. После даваме становището на регистратура и след това те окомплектоват документите изпращат ни ги и заплащаме допълнително 60лв за подготовка. Тъй като миналата година платихме само 90лв за окомплектоване и издаване на документи, сега общо е 160лв, просто да го имате предвид. Обясниха ми, че имат нов уролог и заради това е промяната. Ако има как да се заобиколи всичко това ще е чудесно, дори приемам съвети за следващ път, но ние отново не успяхме сами и разчитах на болницата да подготвят всичко.

# 606
Hope, имах точно същият разговор с него преди 2 дни. Той каза сряда и ме погледна едно учудено и аз му казах, че мисля, че ще е късно и по-добре вторник и той каза добре, вторник Simple Smile После си мислих, че и сряда май е добре и за какво само си отварям устата. Въобще явно съботите ни разпраща за сряда (как не сме се видели)
Та при мен- 7ден фоликул 15мм, 9ден(събота)-17мм. Та, насрочихме за вторник. Ти вървиш по-назад като милиметри, така че мисля, че сряда ще биете овитрел. Аз съм била и на 17мм и на 22мм.. Ходи го разбери Simple Smile

# 607
Някой от вас пие ли Агапурин заради лоша периферна имунология?За колко време ви беше назначен?Даде ли резултат?

По кое време на деня пиете магнезий? Целя бременност и трябва да вкарам някои витамини в граница.Пия витамин Д + К2 ,омега 3 и Б12.Не ми е изписан магнезий,но мисля да започна да го приемам.Спряла съм се на Солгар.Добър ли е?

Последна редакция: пн, 13 мар 2023, 18:12 от Tuk.tam

# 608
Някой от вас пие ли Агапурин заради лоша периферна имунология?За колко време ви беше назначен?Даде ли резултат?

По кое време на деня пиете магнезий? Целя бременност и трябва да вкарам някои витамини в граница.Пия витамин Д + К2 ,омега 3 и Б12.Не ми е изписан магнезий,но мисля да започна да го приемам.Спряла съм се на Солгар.Добър ли е?
Пих Агапурин заради високи НК клетки. След 40 дена бяха спаднали от 23 % на 19%...казаха ми да продължа да го пия. Пих го почти година. Не знам колко е имал ефект при мен след като ми назначиха след това и вливка Киовиг и PBMC. След тях вече бяха 11%

# 609

Пих Агапурин заради високи НК клетки. След 40 дена бяха спаднали от 23 % на 19%...казаха ми да продължа да го пия. Пих го почти година. Не знам колко е имал ефект при мен след като ми назначиха след това и вливка Киовиг и PBMC. След тях вече бяха 11%
Имате ли правена имунологична биопсия за НК клетки? Тези 23% в периферната имунология или в локалната ви ги отгриха?

# 610
Преди няколко страници бях питала за кандидатстването за фонд Инвитро през Надежда за втори опит при мъжки фактор. Няколко момичета се включиха да споделят опит за което им благодаря, но сега искам да дам ъпдейт буквално от днес, ако мога да бъда полезна на някой, тъй като цените които заплатихме са по-високи. Първо вече няма как те служебно да издадат становище от уролог, както миналата година направиха за нас, а трябва ние да си запишем час, мъжът да мине преглед и да заплатим 100лв. После даваме становището на регистратура и след това те окомплектоват документите изпращат ни ги и заплащаме допълнително 60лв за подготовка. Тъй като миналата година платихме само 90лв за окомплектоване и издаване на документи, сега общо е 160лв, просто да го имате предвид. Обясниха ми, че имат нов уролог и заради това е промяната. Ако има как да се заобиколи всичко това ще е чудесно, дори приемам съвети за следващ път, но ние отново не успяхме сами и разчитах на болницата да подготвят всичко.

А някоя интересувала ли се е за становище от друга болница? Примерно от града в който живеем? Никъде не пише, че трябва да е от същата клиника. При първите ми 2 опита вземах становище от града, в който живея. Скоро ще ходя и ще попитам, за мен е абсурдно да дам толкова пари. То не стига ли всички останали неща ами и това.

# 611
Tuk.tam, магнезий е хубаво да се приема вечер, тъй като подпомага освобождаването на мелатонин. Солгар за мен са едни от най-добрите марки за добавки, не само за магнезий, просто често ги пропускам, тъй като са и от по-скъпите версии.

Radi, най-вероятно може от друг град, просто ние живеем в много малко населено място и няма уролози, при всички положения трябва да пътуваме и някак ми се стори по-лесно логистично в Надежда да отидем, а и бързахме с идеята да хванем фонда, но го изпуснахме вече, та нашата работа....Иначе да кажа, че не са пожелали да прегледат съпруга ми, тъй като "така и така щели сме да сме инвитро", което ми се стори изключително неприемливо.

# 612

Имате ли правена имунологична биопсия за НК клетки? Тези 23% в периферната имунология или в локалната ви ги отгриха?

Правиха ми имунологична биопсия и след това ми сложиха PBMC. А иначе процента е открит в кръвните проби....

# 613
  • На изток от Ада

Правиха ми имунологична биопсия и след това ми сложиха PBMC. А иначе процента е открит в кръвните проби....
А в биопсията имаше ли нк клетки ?

# 614
Добро утро, момичета. На кой ден се прави микробиологична биопсия? Моля някой да сподели каква е процедура.

Общи условия

Активация на акаунт