Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 88

• 44 073
  • 743
  •   1
Отговори
# 645
Момичета, знаете ли този уикенд д-р Цветков дали е на работа?
Да на работа е аз съм на трансфер каза ми ,че той ще го извърши:)

# 646
Разбирам ви,но след два месеца борба да си получа досието  от стимулацията ми,няма резултат. Аз ги исках,защото Янкова (която се занимава с ЦАР) ми начисли сума за доплащане от моя страна за стимулацията,защото съм надхвърлила 2000 лв.Въпреки,че половината инжекции съм ги заплатила отделно,защото този медикамент не се поема от фонда.

Сега разбирам, че се отпускат до 2000 лв. за стимулация. Не знаех, че не всички медикаменти се покриват. Интересно ми е кои трябва да се плащат отделно?

# 647
Разбирам ви,но след два месеца борба да си получа досието  от стимулацията ми,няма резултат. Аз ги исках,защото Янкова (която се занимава с ЦАР) ми начисли сума за доплащане от моя страна за стимулацията,защото съм надхвърлила 2000 лв.Въпреки,че половината инжекции съм ги заплатила отделно,защото този медикамент не се поема от фонда.

Сега разбирам, че се отпускат до 2000 лв. за стимулация. Не знаех, че не всички медикаменти се покриват. Интересно ми е кои трябва да се плащат отделно?

Да, при започването на мен ми дадоха един лист където пише какво и колко се покрива от фонда. Ще се опитам да го намеря и да го кача

# 648
Моята стимулация беше с Pergoveris и Genotropin. Генотропин не се покрива от фонда и заплащах по 40 лв на инжекция.
Медикаменти по фонда(choriomon ,meriofert,Pergoveris)излязоха 2245лв.И сега трябва да доплатя 145лв,защото фонда покрива 2100лв

# 649
Благодаря ви! Още съм нова с това. Аз си чакам заповедта и ще започна.

Последна редакция: пт, 17 мар 2023, 10:42 от Фрида

# 650
Таничка, плащаме си, но следваме техните правила. Това е реалността за съжаление. Една служителка от кол центъра ми каза : " никой не ви е накарал на сила да дойдете при нас Simple Smile ".  

Цитат на: iv22 в 16 март 2023, 19:07:30
Не дават информация, за да не се използва същата стимулация от други клиники.

Е, нали си плащаш? Тя тази информация си е твоя. Реално целта е бебе в крайна сметка.

# 651
Момичета, някоя от вас приемала ли е Програф след трансфер? Прочетох листовката много се шашнах.

# 652
  • Бургас
Таничка, плащаме си, но следваме техните правила. Това е реалността за съжаление. Една служителка от кол центъра ми каза : " никой не ви е накарал на сила да дойдете при нас Simple Smile ".  

Цитат на: iv22 в 16 март 2023, 19:07:30
Не дават информация, за да не се използва същата стимулация от други клиники.

Е, нали си плащаш? Тя тази информация си е твоя. Реално целта е бебе в крайна сметка.

така е, но за мен не е коректно. И добре, че си водя записки за всичко, та си записвах абсолютно подробно кога какво се прави и какво взимам, иначе тази информация по спомени няма как да се възвърне.

# 653
  • Ст Загора
2 нещ  аЕндометриална биопсия за имунологично изследване   
Имплантационен потенциал
И хормони на док и 700 лв
Пращат ме на Генетик

Последна редакция: пт, 17 мар 2023, 17:13 от nasito8988

# 654
Здравейте, при мен са излезнали резултати от микробиологичната биопсия.
Скрит текст:
Не мога да разбера дали наличието на staphylococcus aureus е проблем? Виждам че има антибиограма, което ме навежда на мисълта, че ще последва лечение. Някой от вас да има идея?

# 655
Здравейте, при мен са излезнали резултати от микробиологичната биопсия.
Скрит текст:
Не мога да разбера дали наличието на staphylococcus aureus е проблем? Виждам че има антибиограма, което ме навежда на мисълта, че ще последва лечение. Някой от вас да има идея?

Ще ви изпишат лечение и после контрола. Аз имах стрептококи. Пих антибиотик и слагах Глобул.

# 656
Ужас, още време, пари, нерви и потенциално с тези антибиотици болести, гъбички или кой знае какво 😭 Толкова го чакам този ЗЕТ и не мога да стигна до него. Мрън.

# 657
Момичета, кога точно се постава рвмс? В деня на овулацията или 5 дни след доказана такава? Трети път ми слагат и винаги е по различно време, дори последния път без поставяне на тригер за таймиране на О. Започвам да се чудя нормално ли е да е така? Някой запознат?

# 658
Здравейте, искам да попитам много ли закъснения имат часовете при д-р Чапанова?

# 659
Hope, рвмс-на 2 ден след О. Първа кръв е в деня на 0, втора кръв след 2 дни и слагане на рвмс.
5 ден е ако се прави биопсия

Общи условия

Активация на акаунт