Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 88

• 44 027
  • 743
  •   1
Отговори
# 675
  • Бургас
Здравейте. След неуспешен първи опит инвитро звъннах днес след като ми дойде и ми записаха час за 9 ден от цикъла. Какво следва сега и защо ме викат чак на девети ден? Имам един замразен ембрион.
След неуспех те викат 8-9ти ден за коментар и за да огледат дали всичко е нормално. На мен след неуспех ми предложиха 2 биопсии, ендометриална и за имплантационен прозорец.
Пробвай за ЗЕТ ако се съгласят, но не знам от кой ден започва подготовката за ЗЕТ и дали не е от по-рано.

# 676
Дами някоя от вас пила ли е от добавките на др.Стаменов за подобряване на качеството на яйцеклетките?Имат ли ефект?Колко време се пият и каква е цената?

Здравей, сега ги пия за ефект още незнам, аз пия  1,2 и 3 те са общи 370 лв
Колко време ще ги пиете?
все още незнам, не сме го коментирали с Д-р Персенска но мисля, че е хубаво да се пият 3 месеца

# 677
Момичета, каква е цената на кариотип в Надежда и за колко време става готова ?!
Не се ли пуска този кариотип ако няма дете ? Моя мъж има дете от предишен брак ?!

# 678
  • София
Не се ли пуска този кариотип ако няма дете ? Моя мъж има дете от предишен брак ?!

250 лв. е, но нямам представа за колко време става. Може да се обадите и да попитате най-добре.

# 679
  • Ст Загора
Той е за съвместимост (?)межсу двама ви.  И ние ще ппавим мисля. То и аз имам 5 бременностти,  ама ми ппавиха цветна снимка на тръбите.

# 680
  • Бургас

Кариотип пускат най-често при мъжки фактор и понякога също и при неуточнен стерилитет. Струва 250лв на човек, изслиза за около 4 -6 седмици някъде. Резултатите се получават на хартия лично.

И аз се интересувах дали трябва да се прави ако има дете от предишен брак, защото и двамата имаме деца от предишни бракове и се чудех дали да не си направим кариотип, но досега не съм получила яснота дали трябва. Мъжът ми не беше правил спермограма по SDI и го пратих това да направи, пък ако там нещо излезе, защото и аз вече не знам за кое да се захвана и какво да изследвам.

Той е за съвместимост (?)межсу двама ви.  И ние ще ппавим мисля. То и аз имам 5 бременностти,  ама ми ппавиха цветна снимка на тръбите.
Това не е за съвместимост, за съвместимост се прави крос мач, сигурно за това говориш. Кариотипа е за да се види дали индивида има хромозомни изменения и аномалии, които биха попречили на забременяване или износване и тн

# 681
Момичета, а и тук да питам. За махане на полип, използва ли се упойка и каква? Има ли някоя от вас, на която е махан без упойка, тоест на офис-хистероскопия?

# 682
Момичета, а и тук да питам. За махане на полип, използва ли се упойка и каква? Има ли някоя от вас, на която е махан без упойка, тоест на офис-хистероскопия?

При мен беше такава каквото използват и за пункции. С упойка. Според мен без упойка ще е болезнено. Краткотрайна

# 683
  • София

На мен са ми махали преди няколко години, но не в Надежда. Беше с упойка точно както Jakito е написала като при пункцията и траеше 15 минути някъде цялото нещо. Не ми е предлагана опция без упойка.

# 684
Благодаря Ви за отговорите. А от упойката имахте ли някакви странични ефекти? Лесно ли заспахте, събудихте? Изобщо какво е усещането от нея? Никога не ми е прилагана и се притеснявам!

# 685
Благодаря Ви за отговорите. А от упойката имахте ли някакви странични ефекти? Лесно ли заспахте, събудихте? Изобщо какво е усещането от нея? Никога не ми е прилагана и се притеснявам!
Няма страшно.Това е най-хубавата част от процедурата.Бързо се събуждате и бързо заспивате.Не съм имала никави проблеми. Не го мислете.Успех

# 686
  • София

Само главоболие. За заспиването - усещането е сякаш всичко се е случило за секунди. Нямаш спомен кога си заспал, нито кога е приключило. Това и е хубавото на упойката.

# 687
  • Ст Загора
То зависи от организма.  Аз имам няколко аборта с упойка, кюретаж.  Сега упойка за цветната и хистероскопия в Надежда.  Бързо заспах нямам странични ефекти.
Само 1 аборт ме заболя главата, но се бях обезводнила.

Последна редакция: пн, 20 мар 2023, 20:32 от nasito8988

# 688
Момичета, благодаря Ви за куража!

# 689
Добро утро, момичета.
някоя от вас да е правила хистероскопия ? Да са премахвани миоми, полипи ?
Въпроса ми е след остраняването им кога може да се продължи с ин витрото ?

Общи условия

Активация на акаунт