Подготовка за малкия човек - тема 22

• 46 748
  • 751
  •   1
Отговори
# 105
  • Русе
Аз нося тези оформящи шорти Diosa
Супер са ми удобни и меки. Не се виждат под дрехите, а най хубавото е, че мога да облека нещо по-прилепнало и да се чувствам комфортно.
https://shaperfit.bg/products/diosa-high-waisted-shaper-shorts/? … id=2&utm_content=А023

Ползвал ли е някой следродилното бельо на always? Бихте ли споделили къде мога да го намеря от физически магазин, само онлайн го намирам. Други предложения за еднократно бельо от което сте останали доволни, също са добре дошли.

# 106
А може ли да дадете снимка или линк към това бельо на always? Нещо не се ориентирам.

# 107
Потърсете always pants.

# 108
Каква активна гимнастика избрахте за бебчетата?

# 109
Това е и линка към размер м има и л-ка, https://www.emag.bg/absorbirashto-bel-o-always-discreet-pants-l- … pp&utm_medium=ios
А може ли да дадете снимка или линк към това бельо на always? Нещо не се ориентирам.

# 110
  • Русе
Ние взехме от джъмбо. Много и се радва.
Каква активна гимнастика избрахте за бебчетата?

# 111
Здравейте,
Да попитам и тук - какви са ви впечатленията от Cangaroo Macan?

# 112
Да питам за чанта за количка  Cybex Balios S от къде си купихте или ползвате на друга марка?

# 113
Все още не съм сигурна каква е ще е ситуацията с храненето и дали ще ми е необходим стерилизатор, но ако може някой да сподели сполучливи модели с опция за сушене. Шишета са на Dr.Brown wide neck, не знам дали има значение, но нямам представа дали ще са съвместими едно с друго.

# 114
  • София/Севлиево
Здравейте,
Да попитам и тук - какви са ви впечатленията от Cangaroo Macan?
За мен количките от тази марка са буквално железни.Аз си карам с Виктория,която ми остана от големия син,купувана е месец май 2008 и съм я карала къде ли не-много здрава,удобна и маневрена ми е.Има само 1 недостатък-тежи около 15 кг празна,но толкова съм ѝ свикнала,че и трето дете бих отгледала с нея.С големият я ползвах две години,с малкият май ще е по-дълго -ако тръгне на ясла зимата ще го возя с нея.

# 115
Иначе относно спането на бебета - навсякъде чета, че трябва да е по гръб и само главата да е леко настрани, а пък в болницата слагаха цялото бебче изцяло настрани. Отзад ги подпираха с одеалца.

# 116
  • София/Севлиево
В МД ги слагаха обърнати и подпрени,в Шейново само главичките им местеха...

# 117
Относно чанта за Балиос-а, аз съм с раница на Кикабо. Купих я докато купувахме количката за да преценя дали ще ми е удобна. Дори и вече да си взела количката, почти във всеки магазин продават Балиос така че можеш да пробваш върху някоя мострена и да си избереш.

Доволна съм от стерилизатора на Кикабо, макар че бременна много ме хвана яд на мужът ми, че се запъна и не искаше Филипс. 😃 Разликата между двата е главно в това, че на Филипс сушене+стерилизация е 45мин, при Кикабо е 60мин. Ако искаш, измери ми дължината на шишето на DrBrown и ще ти кажа дали ще се съберат в Кикабо-то Simple Smile

# 118
Здравейте! Кои пелени за новородени се предпочитат повече от марката на Pampers - Premium Care или Harmonie?

# 119
  • Русе
Аз съм с количка на chico и чантата си е към количката.
Да питам за чанта за количка  Cybex Balios S от къде си купихте или ползвате на друга марка?

Общи условия

Активация на акаунт