Подготовка за малкия човек - тема 22

• 46 753
  • 751
  •   1
Отговори
# 120
И аз дълбоко се интересувам за чанта, тъй като взехме balios s lux в цвят moon black, но нямаха техни чанти… Търсих облайн, но са им все изчерпани 😕

# 121
Има някакви в olx, можете да видите и в ebay.
Аз като фен на раниците винаги препоръчвам раница Grinning

# 122
Ние също взехме cybex balios s lux, но не съм и търсила чанта на сайбекс, тъй като не ни се даваха много пари за да е точно на сайбекс . Разглеждах раници в алиекспрес, който да ми харесат, а накрая в една група за продаване на бебешки неща ми попадна много хубава раница и просто я взех.

# 123

Аз много искам такава, но не я намирам никъде налична 😕

# 124
  • до най-прекрасния мъж
Аз ще дам малко по-различна и практична гледна точка. Купих хубава голяма чанта на QPlay. Събира наистина много и е удобна, а и става за дамска чанта, за който обича тип торба.
Но! Дъщеря ми наскоро проходи, съответно тичам след нея в парка и количката някак оставям до някоя пейка, но чантата не смея. Никак не ми е удобно и ще търся да купувам някаква раница за излизане с детето. Така няма да се чудя дете ли да държа, чанта ли да крепя да не ми се свлича от рамото, количка ли да бутам. А ако я оставя на пейката, да й треперя да не ми я задигне някой.

# 125
Blue +1! Аз за това и за дамската чанта ползвам раница Simple Smile Като трябва да мръдна от количката определено ми е по-лесно да метна раницата. Ако съм без количка пак - дали нося детето със столче или гушнато пак нещо да ми виси на рамото доста ми пречи.

# 126
Varnagirl8, препоръчвам PHILIPS AVENT стерилизатор с функция изсушаване. Използвам го вече година и съм много доволна.

Daisy1, и на мен ми е непонятно защо слагат бебчетата настрани в разрез със световните препоръки. Още в болницата си слагах бебчо по гръбче с главичката леко настрани, не са ми искали обяснения.

Mecha, най-добре вземете и от двата вида и преценете според бебето. Бяха ми препоръчали Harmonie, но поне при моето бебе в началото не му бяха добре на кожата и сменихме с Premium Care.

# 127
Хармони и премиум кеър са еднакви като размери, дебелини. Хармони са с по-екологични материали и не замърсяват толкова. Ние след първите пакети хармони купуваме само премиум кеър.

# 128
  • Wonderland
Здравейте, момичета!
Очакваме първо детенце и сме още доста неориентирани с покупките. Grinning
Бихте ли препоръчали купуване на видеобебефон или камера, която да ползваме на телефоните? Какви са предимствата и недостатъците на двата варианта? От някои хора чувам, че камерите ловят по-добре, от други обратното.
Предварително благодаря за всякакви насоки!

# 129
Здравейте, момичета!
Очакваме първо детенце и сме още доста неориентирани с покупките. Grinning
Бихте ли препоръчали купуване на видеобебефон или камера, която да ползваме на телефоните? Какви са предимствата и недостатъците на двата варианта? От някои хора чувам, че камерите ловят по-добре, от други обратното.
Предварително благодаря за всякакви насоки!

Ние ползваме камера на Кикабу, предимството е ,че е два пъти по-евтина от бебефона,с wifi и приложение на телефона можеш и когато не си вкъщи да ги наблюдаваш. Има си сензори за звук и е много удобна.

# 130
А не събаря ли много бързо батерията на телефона?

# 131
За камерата е много важно и качеството на интернета. Моята постоянно лагваше и губеше връзка. Бебето реве, аз го чувам, а нямам сигнал от камерата... та с най обикновен видео бебефон на мапи сме. Няма голям обхват, но ни върши работа.

# 132
Ние взехме бебефон с FHSS връзка. Имаме и камера с WiFi от преди това, но не съм доволна и държах да съм абсолютно независима от интернета. Бебефонът само се включва и всичко тръгва. Няма свързване, няма чакане.

# 133
А не събаря ли много бързо батерията на телефона?

Ами не. Аз го гледам на таблета по принцип,но за мен е по -добрият вариант. Така и на бавачка да го оставя или ако сме на почивка някъде е по удобно. Обхвата е по-голям и не трябва да го проверявам постоянно.  А и говора е двупосочен и таткото се включва, когато е на работа  да ни говори Simple Smile. По скоро е за шегички, но мисля,че е +

# 134
Аз ползвах WiFi камера на Tapo докато детете спеше в нашата стая, защото трябваше да го гледам/слушам само при дневните дремки или докато и ние си легнем. Като го преместихме в друга стая, взехме бебефон с камера, защото нямаше как телефона да върви цяла нощ. Качеството на WiFi камерата определено беше по-добро, но ако ползваме повече интернет за други неща (като стрийминг услуги например), почваше да губи връзка.
Скрит текст:
Има и още един често пренебрегван проблем при този тип камери, а именно, че отварят порт на рутера, за да може да се достъпва камерата отвсякъде, а не да е обвързана само с домашния интернет, което пък се счита за уязвимост на мрежата. Т.е. ако някой реши да се възпозлва от тази уязвимост, може да ви прихванат целия интернет трафик, включително данни на дебитни карти при онлайн плащания и друга чувствителна информация. Не мога да дам по-точно обяснение от това, мъжа ми е експерта по мрежи вкъщи (буквално се занимава със защитни стени), но когато установи това много бързо се съгласи, че ни трябва бебефон. Не мога да кажа и колко голяма е вероятността да се случи, но мисля, че се струва да се спомене като риск. Стандартните бебефони/видеофони не изпозлват wifi, така че при тях няма такава опасност.

Общи условия

Активация на акаунт