PANDORA - Тема 8

• 42 539
  • 762
  •   1
Отговори
# 120
  • Лайпциг / Перник / София
Честита да ти е, Manerva! 💐
Наистина едва се забелязват клипс зоните, което е супер!
Информацията за дължината е много полезна, надявам се да ѝ свикнеш на закопчалката, защото ако не можеш да си я закопчаваш сама - не е гот.

# 121
  • BG-DE
Благодаря, Анджела 🤗 и аз се надявам да и свикна, защото ММ хич не обича да се занимава с моите гривни 😊 Покрай новата си придобивка измерих и любимата си гривна с Инфинити закопчалка и тя е близо 18.5см но явно заради плетката виси доста повече, новата, макар и гъвкава, е доста по-твърда.

Последна редакция: ср, 01 фев 2023, 20:13 от Menerva

# 122
Много е хубава, Menerva! Със здраве да си я носиш!

# 123
  • Down south
Много хубава комбинация на гривните.

Предполагам, някои помнят злощастната "лека" гривна, която с триста зора съчетах.
Трябваше да я върна, но времето изтече преди няколко дни.
Откопча се два пъти в рамките на последните няколко дни, за щастие и двата пъти я усетих.
Изключително разочароващо, а в магазина ме увериха, че "закопчалката" е сигурна. Определено не е!
Сега се зачетох в ревютата, които никак не са ласкави.
Пиша това, в случай, че някой се е насочил към този модел.
Изберете друг!

Последна редакция: чт, 02 фев 2023, 13:31 от Daylily

# 124
  • Пловдив
Проблемът с размерите е при всички гривни и си е чисто тото дали поръчаното е в очаквания размер. Който може да пробва и да купува на място.
Моята Рефлекшънс е 17,5 см, вместо 17, но ми е идеална.
Чувала съм за разминаване и при Есенс, така че...

# 125
  • Някъде там
Днес сложих гривната на дъщеря ми, тази с розовите камъчета, която получи за Коледа, страхотно се съчетава с меката Пандора.

Мисля и аз да си закупя същата Simple Smile

# 126
Daylily, явно тази гривна не е за теб. От самото начало ти беше странна и проблемна. Хубаво си направила като си я върнала.
Искрица, хареса ми комбинацията между двете гривни. Тази на дъщеря ти я имаше намалена в немската Пандора и ѝ се чудих, чудих и не я поръчах. Сега като я виждам реално как стои ми харесва още повече 🙂

# 127
  • Down south
Явно не е за мен, но ми изтекоха двата месеца прозорец за връщане.

И нещо, което скоро видях, като комбинация и ми хареса

# 128
Да, наистина много красива комбинация.

# 129
  • Лайпциг / Перник / София
Аз подарих на сестра ми златната ME гривна, като тази от снимката. Страхотна е и супер удобна за носене (имам същата в сребърния вариант) 😊👍🏻

# 130
Daylily много разочароващо,но наистина изглежда сигурна закопчалката.Как така се измъква и се провира през дупката,не мога да си го обясня?Жалко,много е красива гривната.

# 131
  • BG-DE
Днес замених гривната с по-малкия размер (17см) определено така ми харесва повече но както Daylily не можеше да свикне колко лека е гривната й така и на мен това ми е странно. Все поглеждам да видя дали още е на ръката ми🙄
Ще я понося няколко дни пък после ще реша дали да не я заменя за някой друг модел, ако разбира се е възможно да направя две замени за месец 😊

# 132
  • Down south
Не се колебай да я замениш, ако не я усещаш, като твояТА.
Сигурна съм, че няма да има проблем за замяна.

ПП Пандора трябва да ни носи положителни усещания и емоции, а не въпроси от рода на "Какво си мислех, какво се оказа" Close

# 133
  • BG-DE
Абсолютно права си, ще и дам още малко шанс и ако не и свикна ще я заменям, и без това следващите няколко дни няма да мога да отида до магазин 🙄

# 134
Момичета минавам да кажа, че поръчката най после пристигна.Гривната е разкошна, но ми е ужасно голяма сравнение с другата ми твърда:cry:.За връщане няма как, ще я нося на бижутер да видя може ли да се стесни

Общи условия

Активация на акаунт