PANDORA - Тема 8

• 42 545
  • 762
  •   1
Отговори
# 135
  • BG-DE
Много е красива, дано има начин да се коригира, защото наистина е огромна 🤩 А, някакво мито, ддс начислиха ли Ви на митницата?

# 136
  • София
Nadia St кой номер е гривната?

# 137
Aleksa,на пликчето пише 21.Средно около 110-120 лв излиза мито и ДДС на поръчка+още толкова и транспорт . Аз ги плащам предварително, още при самото поръчване и куриера сам освобождава пратката. Попълвам изпратено пълномощно по имейл, подробен опис на артикули, копие от поръчката. Като гледам излиза около 50 %оскъпяване

# 138
  • София
Момичета, а дали ще има намаление за 14.02?
Мисля, че миналата година имаше.

# 139
  • Down south
Абсолютно права си, ще и дам още малко шанс и ако не и свикна ще я заменям, и без това следващите няколко дни няма да мога да отида до магазин 🙄
Какво реши, посвикна ли?
И аз постоянно си поглеждам ръката, за да се уверя, че "леката" гривна е на мястото си.

Виж, Пандора (САЩ) са включили твоята гривна в рекламата за Свети Валентин

# 140
  • BG-DE
Ау, много красиво съчетание 🤩 Започнах да й свиквам, на моята "лека" гривна, макар че все още отвреме навреме си поглеждам ръката 😊 но пък толкова ми харесва, че най-вероятно ще я задържа.

# 141
Момичета, а дали ще има намаление за 14.02?
Мисля, че миналата година имаше.
Не си спомням какво беше мин.година.Редно е да има,но какво мислят бълг.представители е съвсем друга тема.Винаги намаленията у нас са смотани.Видях пo AXN реклама,че в румънската Пандора има намаление между 4-14 февруари.

# 142
  • Пловдив
Гривната е разкошна, но ми е ужасно голяма сравнение с другата ми твърда:cry:.За връщане няма как, ще я нося на бижутер да видя може ли да се стесни
До сега не съм чувала да се коригират твъди гривни, но пробвай!
Вариант е да я замениш за същата, но по-малък размер по групите във ФБ.

# 143
  • Лайпциг / Перник / София
Момичета, аз да се похваля, че преди малко се сдобих с Пандора Ме колието, за което бях писала преди.
Ще го нося в този стил, много ми харесва! 🙈😍
Скрит текст:

# 144
  • BG-DE
Честито, със здраве да си го носиш, много по-интересно и красиво е така 🤩

# 145
Честито, Angelaaaa, носи го със здраве Flowers Hibiscus

# 146
  • Някъде там
Съобщение от фейсбук страницата на Пандора БГ.
От 8-ми до 10-ти февруари 2023 може да поазарувате всички бижута на редовна цена с 10% намаление, в магазините и онлайн.
Запознайте се с всички условия, на място в нашите обекти.

# 147
Страхотно намаление, няма що! Като поръчам онлайн и дам 6 лв за доставка намалението е изчезнало Joy

# 148
  • BG-DE
Е, пак е нещо 😊 в немската и това го няма 😊

# 149
Само аз ли не мога да отворя сайта на Пандора ? Някой друг с подобен проблем?

Общи условия

Активация на акаунт