PANDORA - Тема 8

• 42 949
  • 762
  •   1
Отговори
# 255
Момичета, дали ще има намаления за 8-ми март? В петък ще ходя до съседен град и там има Пандора в мола. Набелязала съм няколко талисмана...

# 256
  • Бургас
Миналата година имаше 2 за 3. Така започна моята любов към Пандора. Надявам се и сега да има .

# 257
А помниш ли от коя дата?

# 258
  • Бургас
7 и 8 март. Два дена само беше.

# 259
  • Down south
Купих пръстени - 3 броя, носих ги цял един ден.
Пръстените им определено не са "моето нещо"
Върнах ги и взех това

Честита Баба Марта от мен!

# 260
  • BG-DE
Честито 😍 според мен добре си направила, тази гривна и на мен много ми харесва, чакам да видя дали няма да има някакво намаление тези дни и обмислям да взема сребърния вариант 😊

# 261
Гривната фигурира и в моя списък в сребърен вариант, но сега чакам намаления. Daylily, в Rulala виждала ли си талисмани Мурано от стари колекции?
Имам нужда от осигурителна верижка за тази гривна

Колебая се между тези варианти

Лошото е, че пазарувам само онлайн и не съм сигурна на живо какви са. Коя бихте избрали вие?

Последна редакция: чт, 02 мар 2023, 12:25 от *Сладкодъвка*

# 262
Daylily, честита гривничка! Simple Smile
Сладкодъвка, на синята гривна повече биха отивали вариант 2 или 3 осигурителна верижка, иначе харесвам и тази с пеперудките. Simple Smile

# 263
  • BG-DE
И аз бих се спряла на вариант 2 или 3 😊

# 264
Ох, първоначално избрах вариант 3, после видях една комбинация с вариант 2, а пък вариант 1 ми влезе в полезрението днес, но най - малко вероятно е да го взема. Ако можех да ги пробвам да видя как ще ми стоят на гривната, ама... Благодаря, момичета Flowers Hibiscus

# 265
  • Down south
Благодаря!
Одавна не съм се радвала толкова на ново бижу  Simple Smile

# 266
  • HH
Гривната фигурира и в моя списък в сребърен вариант, но сега чакам намаления. Daylily, в Rulala виждала ли си талисмани Мурано от стари колекции?
Имам нужда от осигурителна верижка за тази гривна

Колебая се между тези варианти

Лошото е, че пазарувам само онлайн и не съм сигурна на живо какви са. Коя бихте избрали вие?

Имам една единствена верижка, на принципа на клипсовете. Мисля, че е по-удобна. Тази с пеперудката я гледам от много време и там единствено се притеснявам, дали няма да закача по дрехите. Тези, които си показала, мисля че няма да стоят статично и ще се движат по гривната. Не знам дали е желан ефект и какво ти се върти в главата.

# 267
  • Down south
Верижката с пеперудките е очарователна! Миналата година я подарих на приятелка и имах възможността да я погледам в кутийката.
Наистина е много красива и ефектна, ако я имаше в Shine линията, нямаше да се замисля.

@ Сладкодъвка,
не знам, дали има Мурано-та в Рулала, но ще обърна внимание.

# 268
Имам една осигурителна верижка на клипс, но тя ми е на другата мека гривна, за която съм писала как се разкопча и падна, а аз не усетих нищо. Сега ми трябва втора верижка, искам всяка гривна да си има отделна. Не мога обаче да схвана как ще се движат по гривната тези верижки Thinking, но при всички положения ще си взема една от показаните три.

# 269
Аз имам втората от показаните осигурителните верижки по-горе.Намирам я за най-семпла от трите.В случая и тази с камъчетата,ще си отива много с гривната. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт