PANDORA - Тема 8

• 42 615
  • 762
  •   1
Отговори
# 495
  • BG-DE
Според мен няма проблем да се носи ежедневно.

# 496
  • Берлин
Идвам нещастна. Ходих за обици. Абсолютно нищо не ми хареса. Даже и 60€ ваучерът в комбинация с промоцията 3 за 2 не помогнаха. Страдам си лекинко

# 497
Идвам нещастна. Ходих за обици. Абсолютно нищо не ми хареса. Даже и 60€ ваучерът в комбинация с промоцията 3 за 2 не помогнаха. Страдам си лекинко
И аз съм голям почитател на обиците ,но не мога да си харесам от Пандора. За момента само гривна и пръстени. Споделям болката ви,ще чакаме нова колекция 🥺

# 498
  • Пловдив
Ежедневно си нося обеците Ме, много си ги харесвам и са ми много удобни.

# 499
  • Берлин
Загледах ги, но не ме грабнаха. Юни идва, дано има находки в новата колекция.
А костенурката е вълшебна, нежна и красива

# 500
А знаете ли точна дата за излизане на новата колекция в България?

# 501
Здравейте, момичета ! Някой има ли талисман “вълшебната каляска”? И ако да може ли да каже отзиви дали е удобен и евентуално да видя снимка как стои? Много благодаря предварително! Хубав ден! Прилагам снимка на талисмана.

# 502
Момичета, пристигна моята красота! Прекрасен е на живо Heart Eyes

# 503
  • BG-DE
Ау, много е сладко костенурчето 😍

# 504
Благодаря, Menerva! Променя си цвета според светлината, напомня на морска вода Simple Smile

# 505
Чудничко е, аз имам от тази колекция синята кожена гривна със закопчалка мида и един син талисман, нося си я през лятото. В момента съм в Германия и тъкмо намерих Пандора в мола до хотела, утре може небрежно да се разходя дотам на път за гарата и да "осиновя" и аз едно костенурче. 😀

# 506
  • Down south
Чудесна е костенурката!
Пир за окото, ако носех синьо, със сигурност щях да я купя.

# 507
  • Берлин
Melusine, не забравяй офертата 3 за 2, щом си тук

# 508
  • Пловдив
Най-любимата оферта 3 за 2! В Бг не помня откога не е имало... Confused

# 509
Сега се замислих, че имам нужда от кутия за бижутата Пандора. Онлайн не намирам. Има ли във физическите магазини или да търся в чужбина?

Общи условия

Активация на акаунт