PANDORA - Тема 8

• 42 614
  • 762
  •   1
Отговори
# 510
  • Пловдив
Кутии подаряват с условия около Коледа,  но в Бг по-рядко. Само travel кейсове съм засичала. Повечето Пандора-фенки, с които комуникирам ползват Stackers. Купуват от чужбина,  или сайтове, които оперират и в Бг.

# 511
  • HH
Препоръчвам Stackers, моите са от немският амазон. До България с превозвач, сестра ми така поръчва от тях.
Ако искаш ще ти покажа моите. На мен ми харесва че са така направени, че могат да се подреждат една върху друга Wink

# 512
Благодаря, К@тя, ще се радвам да видя Simple Smile
sunflower, ще потърся някой сайт, който оперира с България както казваш Simple Smile

# 513
  • Пловдив
Не е реклама,  но малко подсказвам Wink
аnswear

# 514
Една Розова кутия за бижута има сега в България  - 79 лв

# 515
Видяхте ли това ? 3 за 2 в немската Пандора . Най- евтиното е безплатно . Остава 1 ден до края на промоцията

# 516
  • Някъде там
Днес с голямата ми дъщеря ходихме до Пандора.
Избра си подарък за първи юни, спря се на тази гривна.
стои наистина много нежно, а все си мислех, че този тип гривни са груби.
Аз се влюбих в хамелеончето, наистина обаче няма с какво да го нося, но пък много го искам Simple Smile

# 517
  • Лайпциг / Перник / София
Честити да са на всички момичета новите придобивки! Със здраве и много блясък да си ги носите! ❤💐
По темата с кутиите за бижута, аз също ползвам такава на Stackers, направила съм си я на 3 нива и съм много доволна! Препоръчвам! 😊👍🏻

# 518
Аз осинових костенурчето. В магазина беше чудо, заради промоцията и факта, че следващия ден беше ден на майката, та нямах много нерви и време да мисля как да наглася 3 за 2 и си тръгнах само с талисмана. Загледах и хамелеончето, което в сайта ми се стори безумно сладко, но на живо не ме грабна.

# 519
Аз много се колебах между костенурката и хамелеона, но взех костенурка. Има и един син октопод, и той е много сладък, морски, летен Simple Smile

# 520
Днес с голямата ми дъщеря ходихме до Пандора.
Избра си подарък за първи юни, спря се на тази гривна.
стои наистина много нежно, а все си мислех, че този тип гривни са груби.
Аз се влюбих в хамелеончето, наистина обаче няма с какво да го нося, но пък много го искам Simple Smile
И аз така мислех за тази колекция гривни,но наистина стоят много добре дори и без талисманчета. Да ѝ е честита придобивката ☺️

# 521
  • HH
Благодаря, К@тя, ще се радвам да видя Simple Smile
sunflower, ще потърся някой сайт, който оперира с България както казваш Simple Smile

Извинявам се за забавянето и кофти снимките.
Ето двете Stackers . Просто като си купих първата, не бях наясно че ще имам толкова гривни. Има една, която е само с 6 разделения за гривни, може би ще си взема и нея някой ден.

Двете са купувани по отделно, долната си върви със капак, който е стъклен и може да се види какво има вътре. Кутиите са така направени, че няма значение коя ще е отдолу и коя отгоре.

От Pandora имам една, която ми беше подарък към покупка, не знам дали я продават само нея.

И на двата вида кутии намирам за недостатък материалът, с който са покрити отвътре, защото много лесно се зацапва.

ПП: надявам се да не ме анатемосате, че имам и други бижута освен Pandora 😊

# 522
Анатема! Анатема! Joy
Шегувам се, разбира се Simple Smile
Много ти благодаря, К@тя, беше ми много полезно. Ще си взема такава кутия, хареса ми. А как почистваш отвътре? Или няма чистене?
ПП.Всички показани бижута са красиви Flowers Hibiscus

# 523
Здравейте, бихте ли ме посъветвали дали има смисъл от осигурителна верижка? Вчера се загледах по няколко модела. Това е моята гривна, като в момента по нея има няколко клипса и талисмана.

Четох и тук при вас за размерите, гледах и видеа как се избира верижка. Сложих гривната на най-широкото на ръката и меря разстоянието от единия край на закопчалката до другия и е 3 или 4 см, съответно верижката трябвя да е 4 или 5 см. По-скоро 5, че да мога да си промуша и ръката.
Харесах си ето тези:
*клоня към втората

Днес смятам да отида да ги разгледам и на място и да пробвам как ще стоят.
Също така се колебаех дали вместо верижка да взема талисман.
В момента имам 4 талисмана в бяло и сребърно и няма цвят. Исках да добавя рузово мурано Искрици, но е изчерпано, а другите розови не ми допадат и затова залитнах към верижките.
Не пречат ли? Закачат ли се много?

# 524
Здравейте, нужна е осигурителна верижка за тази гривна, да. И аз я имам, много е красива. Нося я с един изчерпан модел верижка с цветя. От вашите предложения мисля, че си отиват вариант 2 и 3. И по-хубаво си подсигурете първо гривната, после следващи талисмани. Не ми се е откопчавала досега, но то веднъж става, а аз на меките гривни доверие нямам. Късмет с избора и да се похвалите после. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт