PANDORA - Тема 8

• 42 607
  • 762
  •   1
Отговори
# 525
Ammellie,за да не повтарям, подкрепям изцяло написаното от Алиса. Имам като втората верижка, както и една на клипс за другата ми мека гривна.
Момичета, идвам да се похваля с нова мечтана придобивка. Днес ММ се прибра от чужбина и ми донесе това Blush

# 526
  • BG-DE
Честита нова придобивка, със здраве да си я носиш 🤩

# 527
Благодаря, Menerva! Бях я набелязала, а в България няма вече отворени гривни. Много ѝ се радвам Heart Eyes

# 528
  • BG-DE
Като решиш какво да й сложиш пусни снимка 😊

# 529
  • Down south
Гривната е много красива и май доста удобна.
Аз я купих преди време във вариант два тона (silver and shine) исках да ползвам разделителите и за гривна Moments, не не станаха. Върнах я и съжалявам. Трябваше да я задържа.
Да покажеш, като я наредиш Simple Smile

# 530
Отдавна не съм влизала тук и не съм информирана с новости на Пандора.Пък и от известно време имам интерес само към Мурано талисманите.Преди доста време някой писа,че си е купил такива талисмани от едноименният о-в.
Ако някой е бил на място,нека сподели изглеждат ли като пандорските бижута,подходящи ли са за гривните ''Моментс'',какви са цените?Имам предвид от сертифицирани магазини мъниста Мурано,или закупени от магазина на фабриката на о-в Мурано.

# 531
  • BG-DE
Една позната имаше две такива мъниста от Мурано, бяха малко по-големи от тези на Пандора но ставаха на гривната й и като цяло седяха много добре, бяха много по-красиви от пандорските. Може би на място изборът е по-голям и е възможно да има и същия размер.

# 532
Menerva много ти благодаря!:blossom:
Ако  някой друг също има информация,ще се радвам да я сподели. Blush

# 533
  • BG-DE
В немската Пандора вече е заредена нова колекция 😊

# 534
Вече си харесах 2 талисмана😍 Дано скоро да дойде и в България тази колекция...

# 535
Здравейте , момичета! Може ли да ми кажете, тези от вас , които имат модела reflections, така ли стоят вашите гривни като леко пречупени😔? Много се притесних като я забелязах днес. Талисмани не съм носила.

# 536
Моята не стои така. Откога я имаш? Сега ли си я забелязала?

# 537
Да, сега я забелязах. Ще отида до магазина на Pandora още днес. Много благодаря!

# 538
  • Пловдив
Reflections гривните се носят по ръката. Според мен размерът ти е голям. Но не би трябвало да стои така начупена. Оригинала ли е? За първи път виждам такава...

# 539
Да, преди няколко часа я купих от магазин на Pandora. Преди нея имах в розово злато , но я продадох веднага и не помня да е била такава😔. Щеше да ми направи впечатление! Дали ще ми я сменят в магазина?. На практика са минали два часа от покупката. Много се притесних!

Общи условия

Активация на акаунт