PANDORA - Тема 8

• 42 053
  • 762
  •   1
Отговори
# 645
И за мен, пълна скука Frowning1

# 646
  • BG-DE
А, добре си е българското намаление 😊 До вчера бяхме в Прага и погледнах техния sale, е това наистина беше жалка работа 😊

# 647
Не знам, не харесах нищо. Няма нищо от списъка ми с желани, за това написах, че е скука.

# 648
  • Beyond the Frontiers
Надявам се не много глупав въпрос: има ли разлика в цените на онлайн магазина и физическите такива?

# 649
  • BG-DE
Не, няма. Сладкодъвка, сигурно твоите фаворити са от по-новите колекции, на sale, по мои наблюдения, пускат само по-старички неща 🙂 Моите 2 нови придобивки, звездичката и пръстен, който добре, че видях на живо иначе можеше и да го пропусна 🙂

Последна редакция: сб, 01 юли 2023, 12:30 от Menerva

# 650
Menerva,  запалих се по Пандора миналата година по това време, а до скоро изобщо не се вълнувах от талисмани, та затова си права, фаворитите ми са от нови колекции. А твоята звездичка и пръстенче са много нежни, носи ги със здраве и удоволствие Flowers Hibiscus

# 651
  • BG-DE
Благодаря, Сладкодъвка 🥰 Искам да попитам дамите от Германия може ли нещо закупено от физически магазин по време на намаление да бъде върнато или сменено, и ако може колко време след покупката?

# 652
  • BG-DE
Някой знае ли кога се очаква есенната колекция? И да измрънкам малко 🥴 имам двойната сребърна гривна и сега реших да взема най-големия размер да я ползвам като колие, а се оказа, че вече не се предлага, кога успяха да я спрат като я пуснаха 2020 ☹️

# 653
  • Берлин
Ти в Бг ли си или в Германия? Аз ще ловувам по аутлети тези дни. Ако я намеря, мога да ти я купя и изпратя /тук веднага, в Бг септември/.

# 654
  • BG-DE
Много благодаря, в Германия съм и това с аутлетите е идея 😊 Ако случайно я видиш някъде само ще те помоля да ми кажеш къде си я видяла 😊

# 655
  • София
Здравейте! Трябва да купя две гривни за моите момичета. Бях им обещала от Турция, но доколкото разбрах от сайта им няма намаления и цените са като тук.
Имам два въпроса
1 Коя закопчалка е по - сигурна (нещо май четох, че някои по - лесно се откопчавали и каква е разликата между тези 2
https://pandorabulgaria.net/products/view/598816C00-495
https://pandorabulgaria.net/products/view/590702HV-318
2 Има ли някакви намаления сега и ако вземеш няколко неща има ли някакво намаление с регистрация (аз не съм си направила и не знам има ли полза от нея

А и забравих да питам колко см трябваше да е по - голяма гривната от ръката?
Благодаря предварително!

Последна редакция: нд, 06 авг 2023, 20:53 от katri

# 656
  • BG-DE
Доколкото знам няма намаление при регистрация в Силвъркорт, в немската Пандора  за 99€ може да вземеш гривна и 2 талисмана но изборът не е измежду всички, а само определени. Хубаво е размерът на гривната да е 1,5-2 см по-голям от диаметъра на китката или както в магазините препоръчват "2 пръста" разстояние да има 😊 В показаните модели разликата е основно в големината на закопчалката, и двете са сигурни но все пак трябва да гледате да щракват хубаво. Тази с по-малката закопчалка има по-къс щифт (това което влиза в закопчалката) и на мен ми е малко по-трудна за закопчаване.

# 657
  • София
Много благодаря за отговора! Последно да питам за закопчалката сърце, защото едната иска такава
https://pandorabulgaria.net/products/view/590719-80
или ако не е сигурна за да им се различават кръгчето
https://pandorabulgaria.net/products/view/590728-7321

# 658
  • BG-DE
Кръглата закопчалка е много сигурна, а за тази със сърцето съм чувала, че най-често се случва сама да се отваря но нямам такава гривна и не знам дали е така. Попитайте момичета си обаче дали искат да има или да няма клипс зони (тази резба на самата гривна) защото тази с кръглата закопчалка няма, аз лично повече харесвам моделите без тях но всичко е индивидуално.

# 659
Имам гривната със закопчалка сърце, не се е откопчавала. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт