PANDORA - Тема 8

• 42 055
  • 762
  •   1
Отговори
# 630
  • BG-DE
А, докога е намалението в немската Пандора?

# 631
В България няма да има намаление, така ми казаха във физически магазин на Пандора преди седмица.

# 632
В България няма да има намаление, така ми казаха във физически магазин на Пандора преди седмица.
Хахаха, каква изненада! Grinning

# 633
https://www.pandorasilver.eu/                        Тук има намаления, това нали са оригинали?

# 634
  • Пловдив
https://www.pandorasilver.eu/                        Тук има намаления, това нали са оригинали?
He, нe ca!

# 635
Оф, през два поста се пита за разни сайтове с фалшива Пандора. Предлагам името на следващата тема да бъде "Само оригинална Пандора, закупена от Силвър Корт и Пандора" или нещо от сорта. Аман!

# 636
Скоро ще е Smirk
Относно държача Pandora me -  не се отваря докрай . Ако можете снимайте , за да ви кажа окей ли е.

# 637
  • BG-DE
Много ще е странно ако българската Пандора не пусне намаление. В испанската, френската, чешката и т.н. в момента има, ако не се лъжа и при зимното в Бг го стартираха по-късно, а продавачките явно масово лъжат за да се купува на по-висока цена 😊 седмица преди да почне намалението тук в Германия попитах в един магазин на Пандора кога ще започне sale и също така ми отговориха, че скоро няма да има 😊

# 638
Интересно, на мен мацката от Силвъркорт магазина у Варна каза че ще имат намаление в края на месеца.....

# 639
  • BG-DE
Ох, харесах си още един талисман, но се очертава да пътуваме за 10-на дни и не знам дали ще мога да разсроча доставката до 04.07.  Ако някоя от дамите в Германия има представа колко могат да се разсрочват пратките на UPS много ще съм благодарна да сподели 👃

# 640
  • Down south
И в американската Пандора, в момента има до 50% намаление.
Намаленията се обявяват авансово чрез имейл. Или поне аз, като притежател на тяхна КК получавам такива.

# 641
  • BG-DE
А, колко време по-рано пускат мейла?

# 642
  • Down south
Погледнах - един преди 5 дни и един вчера.

# 643
Интересно, на мен мацката от Силвъркорт магазина у Варна каза че ще имат намаление в края на месеца.....
1 юли го очаквайте Grinning

# 644
  • Пловдив
Започна намалението и при нас, може да се види на silvercourt.bg. Нищо интересно за мен...

Общи условия

Активация на акаунт