PANDORA - Тема 8

• 42 586
  • 762
  •   1
Отговори
# 615
  • HH
Ме висулките дойдоха. Много приятно изненадана съм. Големи са колкото moments висулките, които имам по гривните.
Ето ги заедно с обеците, обмислям и други варианти в момента 😂
Чудесни са, а тежки ли за ухото и разтягат ли дупката на ухото?

Не, изобщо. Висулките са една идея по-тежки от обеците.

# 616
  • Берлин
И моите дойдоха, абсолютен дребошляк и ги връщам всичките

# 617
  • HH
И моите дойдоха, абсолютен дребошляк и ги връщам всичките

Стана ми интересно какво си поръчала 🙈
Моите стоят така

# 618
  • Берлин
Кате, висулки за едната гривна. Ама са ужасно дребни. Ще снимам после.
А твоите са топ ❤

# 619
Здравейте, преди няколко дни попаднах на реклама на онлайн на супер яка висулка динозавър. Беше от някакъв търговец в емаг и като влязох на страницата му имаше и много Пандора модели които знам. Влязох в сайта на пандора и не открих динозавъра, не е онзи модел дино а е фигурка на тиранозавър. Някоя от вас дали се сеща за модела дали е наистина на пандора? Страшно много ми хареса много ще се радвам да го открия, не ми се рискува с емаг макар че пишеше, че е сребърно. Предварително ви благодаря!

# 620
  • BG-DE
Пуснете снимката на динозавъра в гугъл и проверете дали не е някоя стара колекция но лично аз се съмнявам, а и да купувате талисмани от Емаг ми се вижда доста рисковано, шансът да попаднете на менте е почти 100%😊

# 621
Пуснете снимката на динозавъра в гугъл и проверете дали не е някоя стара колекция но лично аз се съмнявам, а и да купувате талисмани от Емаг ми се вижда доста рисковано, шансът да попаднете на менте е почти 100%😊
Мерси за съвета аз вече пробвах и не откривам. Ако е стара колекция се надявам някой да се сети. Имам талисман ананасче, от сто години а сега го няма вече в сайта. Дано и с динозавъра е така, някак ще го намеря Wink))))

# 622
  • Пловдив
Много пъти е коментирано откъде може да се сдобиеш с оригинално бижу Пандора. Ако пък си те кефи, оригинално или не, купуваш и му се радваш Wink.

# 623
Знам го талисмана ананас,много е стар.Не знам дали са го предлагали в Б-я.Даже не съм сигурна,че по онова време е имало ''Пандора'' тук,но може и да бъркам.

# 624
Здравейте момичета, обмислям покупка на гривна от известно време, НО чета, върнах се и в старите теми и чета, че се отпускат, някои модели имат проблем със закопчалките и лесно се отварят, та искам да чуя съветите Ви и насоките относно това и поддръжката също така.Благодаря предварително на всяка!
първата ми гривна е любов  от 19 р-м носена винаги с три талисмана е станала 24 см Simple Smile от магазина им в Сердика Център ме посъветваха да си взема  точно по мен и  послесната където си взех я нося половин година без да я свалям отново с три талисмана не е мръднала
Ехааа! 5см разлика? Не бях чувала за такова нещо 😲
Кога е купувана тази гривна?
2021-ва година Simple Smile

# 625
  • BG-DE
Като човек обичащ симетрията в гривните и при мисълта, че могат да го изтеглят от продажба преди да съм се сдобила с втора бройка, не издържах и поръчах още един тристранен талисман 😊 Този път доставката беше учудващо бърза, поръчах в понеделник, а днес ми го доставиха

# 626
  • Берлин
Честито

# 627
Привет, дами! За първи път се включвам в подобна тема и искам да попитам дали някоя от вас има това колие от Pandora Me https://pandorabulgaria.net/products/view/399658C01-25249 ? Интересува ме дали перлите са нанизани на ластик, или на метална верижка (за мен ластикът е проблем, късала съм такива колиета Grinning) Иначе колието е много красиво Heart И да попитал някоя има ли този държач https://pandorabulgaria.net/products/view/791973C01-26594 ? Подариха ми такъв, като моя не се отваря докрай - чудя се дали не е дефектен, дали и при вас е така? Ще чакам да споделите! Пожелавам слънчев ден на всички!

# 628
Не е ли време за намаление? Кога се очаква

# 629
  • Берлин
При нас 20% пуснаха на продуктите в sale, но нищо не харесах.

Общи условия

Активация на акаунт