PANDORA - Тема 8

• 42 563
  • 762
  •   1
Отговори
# 180
  • Down south
Защо някой би купувал от неоторизирани продавачи?
Ако става въпрос за retired бижута, в аутлетите непрекъснато излизат "нови"

ПП Преди години имахме дискусия в някое от изданията на темата, дали има разлика в качеството за различните части на света. Оказа се, че има.
Вчера съвсем случайно на база моите гривни, клиент на компанията, за която работя поде разговор по темата.
Оказа се, че е работил за Пандора (US) живял е три години в Тайланд. На всеки два месеца се е връщал у дома (US) за седмица.
Разказа впечатляващи истории.
Надявам се отново да имам възможност да поговорим по темата.

Последна редакция: пт, 17 фев 2023, 23:27 от Daylily

# 181
  • Пловдив
Защо някой би купувал от неоторизирани продавачи?
Заради по-изгодната цена.

Би ми била интересна информация за подобна съпоставка. На всички оригинални опаковки има надпис Made in Thailand. Знам,  че има 2 фабрики, които в маркировката се различават с Р1 и Р2.

# 182
Видяхте ли пролетната колекция? Аз се влюбих в тези талисмани

Харесах и едни сини клипсове, и талисман със синьо извито перо. Ще чакам да дойдат тук.

# 183
  • Down south
О, не съм, само Marvel видях.
Калинката е очарователна!
Проверих, има я налична в "кварталната" Пандора.
Искам я ❤️ или по-скоро искам да отида и да я видя.

# 184
На Марвела и аз не обръщам внимание, но точно в калинката направо ми останаха очите Heart Eyes Май започвам да харесвам талисманите. Daylily, ако ги видиш на живо сподели как изглеждат, моля Simple Smile

# 185
  • Down south
Тъкмо имам излизане, отивам да я видя. Днес Heart Eyes
Дали ще се съчетае с моите червени мураното, онези от коледната гривна?
Скрит текст:

Може би ще ги занеса, за да проверя.

@ *Сладкодъвка*
Скрит текст:
Ако харесаш нещо, което го няма около теб, кажи ми, аз така или иначе, като дойда ще ти пращам коледната гривна

Последна редакция: сб, 18 фев 2023, 18:28 от Daylily

# 186
  • BG-DE
И на мен много ми харесаха клипсовете, облачето и това синьо перо 😍

# 187
Daylily , мисля, че калинката ще заспи с червените Мурано -та Hands Plus1. Благодаря ти за предложението, ще го имам предвид Flowers Hibiscus
Menerva , харесах и перото, не знам какво ми става, явно ще почна да купувам талисмани Joy. Лястовичката и това перо ще отиват на тази гривна със синята закопчалка, която получих за Коледа .

# 188
  • Down south
Калинката е много различна от снимката.
Тъмно, дълбоко червено.
Ето с две тъмни мурано-та

Има я и в розов вариант.
В пролетната колекция има много красиви розоволилави цветя, в случай, че цветовете имат почитателки сред четящите темата

Крива снимка

Последна редакция: сб, 18 фев 2023, 21:00 от Daylily

# 189
  • Берлин
Умрях за перото, честно.
Сладкодъвка, направо сме от една порода.

# 190
  • BG-DE
Ха, вярно сте от една порода 😊 Страхотно ще се върже перото със сините ви гривни, аз нямам такава и от един час мисля с какво да го съчетая 😊 Ох, как ми трябва една 3 на цената на 2 промоция 😂

# 191
  • Берлин
Аз поръчах пръстена, ще го взема в понеделник. И хем си се знам, уж нямаше пак да залитам, пак съм същата като преди.
Искам листоотоооо

# 192
  • BG-DE
Кой пръстен поръча? Аз съм на един клик от поръчка на листо 😂

# 193
Ще се купува, ясно е Joy Само се питам да чакам ли да дойде в Бг, или да поръчвам от испанската Пандора. От там пък се чака много доставка с превозвача. Почти бях забравила за снежинката, която поръчах от там, показвах ви я. Е, още я чакам, статуса е "на път". До 10 дни би трябвало да е при мен и ще се похваля.
Daylily , много харесах червените ти Мурано -та. Предполагам, че са от стара колекция? Не разбрах, хареса ли ти на живо калинката или тъмният цвят те отказа?

# 194
  • BG-DE
Е, поръчах го 😁 Сладкодъвка, а защо не го поръчаш от немската? В испанската цената е същата, а доставката явно е доста дълга🤔

Общи условия

Активация на акаунт