PANDORA - Тема 8

• 42 574
  • 762
  •   1
Отговори
# 195
Ми защото не се сетих, покрай бебето ( което вече не е съвсем бебе, на 1г. и 4 м. е вече ) мозъка ми е изпържен от безсъние Joy
Ще почакам малко тук, ще дебна и из Европа и кот'доди, но ще си взема нещо Blush

# 196
  • Down south
Цитат
Daylily , много харесах червените ти Мурано -та. Предполагам, че са от стара колекция? Не разбрах, хареса ли ти на живо калинката или тъмният цвят те отказа?
А, няма отказване, че после да я мисля с дни (и нощи) Joy
Ще я понася около месец и ще реша, вероятно ще забравя да я върна Joy

Да, мурано-тата са от стара колекция, може би 5+ години

Последна редакция: нд, 19 фев 2023, 02:04 от Daylily

# 197
  • София
Daylily, честита калинка! Animal Beetle
Много е изящна и смятам, че се е получило прекрасно съчетание!

# 198
Честита, Daylily! Много е сладка Heart Eyes

# 199
  • BG-DE
Daylily, много хубава комбинация се е получила 😍 Калинката е много сладка, със здраве да си я носиш 😍

# 200
  • Down south
Благодаря Heart

Мисля, чe имам питане. 
Горд собственик съм И на твърда гривна. Чисто нова. Стои в опаковката и все си напомням да я оповестя тук.
Размера е "L" никога не е носена по обясними причини,  голяма е за мен.
Мога да я продам, но ми се ще да зарадвам някой.
Ако някоя съфорумка в България я иска, с удоволствие ще я донеса и подаря.
Ще направя снимка на модела.

# 201
  • Берлин
Това е пръстенът. Аз още декември го поръчах, но съм забравила, че по-обемните пръстени не винаги пасват на номера ми. Върнах го, нямаха моя размер. Та пак онлайн и е в куриерското депо /мразя доставките на DPD/ иначе това е

Daylili, дай снимка. Аз мога да я купя

# 202
Papurche, ние с теб май наистина си приличаме Simple Smile Заглеждах се по този пръстен Blush

# 203
  • Down south
Гривната не се продава! Подарява се.

Бих искала да отиде при съфорумка, която ще и се радва, а не при някой, който ще я препродава.
 Надявам се, разбирате идеята ми.

Ето снимка, в оригиналната кутия е

И снимка за сравнение на размер,  ако може да послужи, като ориентир?
По-малката гривна май е размер "S" тя отива при *Сладкодъвка*

# 204
Честити придобивки, момичета!
Аз още не съм видяла пролетната колекция, но ще поправя грешката. Любител съм на цветята и сигурно ще се намери нещо за мен. Heart Eyes
Нареждам се за закупуване на гривничката, ако още си няма собственик, виждала съм я само в чуждестранни групи. Не продавам нищо аз от колекцията си. Понякога ми е минавало през ума да продам това и онова, което си седи по кутийките, обаче не ми дава сърце. Всичко е избирано с любов и всеки дизайн е мислен толкова много, че няма как. Heart Eyes

# 205
  • Down south
Нареждам се за закупуване на гривничката, ако още си няма собственик, виждала съм я само в чуждестранни групи. Не продавам нищо аз от колекцията си. Понякога ми е минавало през ума да продам това и онова, което си седи по кутийките, обаче не ми дава сърце. Всичко е избирано с любов и всеки дизайн е мислен толкова много, че няма как. Heart Eyes
АлисаВСтранатаНаЧудесата, ако помня добре, ти искаше коледната гривна, онази със закопчалката снежинка от горната снимка, нали?
Тази е друга, не е същата, имам предвид, че закпочалката е различна, обла.
Ако я искаш - твоя е. Размер "L"
Не се продава.
Скрит текст:
Аз съм от София. Ако си наблизо ще ти я дам по време на престоя ми, ако ли не, ще намеря начин да ти я изпрая. Родата ще помогне с изпращането, защото аз не съм запозната.
Пиши ми на лични и ще се уточним.

# 206
Да, Daylily, все още много искам снежинката, предложих да закупя втората, която имаше, но не бях обърнала внимание, че е S, а моите са 19-ти размер, което отговаря на L. Продължавам да я търся снежинката. Heart
А тази облата също много ми харесва. И бих помолила. От София съм, пиша ти на лично. И много, много благодаря! Heart

# 207
Daylily, чудесен и сърцат човек си! Такива хора са на изчезване!
Извинявам се за офтопика, но не се стърпях.

# 208
  • Лайпциг / Перник / София
Ехаа, колко сте изписали! 😍 Честити нови придобивки момичета! 💐 Със здраве да се носят!
@Daylily, калинката е страхотна и е паснала чудесно на твоята гривна с червените муранота! Страхотно пролетно настроение създава! 🥰❤ И наистина, много се зарадвах, като прочетох инициативата ти да зарадваш някоя съфорумка с подарък! Уникален жест! Адмирации! 🤗

# 209
  • Някъде там
Здравейте!
Искам да попитам, някой случайно има ли този клипс-талисман.
Много съм го харесала, но четох, че се отваря лесно, което до някъде ме възпира да си го взема.

И като стана дума за талисмани от пролетната колекция на Пандора, споделям един син разкош, който е наличен в silvercourt.bg.

Общи условия

Активация на акаунт