PANDORA - Тема 8

• 42 597
  • 762
  •   1
Отговори
# 570
  • Берлин
Добро утро. Щастлива съм! Част от подаръците ми за чрд-то вчера:

Гривната с компасчето беше 59€ в сет за членове, 2 чифта обици (сърцата са стара колекция, но имам абсолютно същия пръстен), халки с камъчета и гущерчето-то е уникално сладко)

# 571
В магазин, сигурна съм! Вземи си гаранцията с теб.
Имам ключодържател, закупен от Силвър корт Варна с поръчка по телефона. Счупи се, а няма как да ходя до Варна за един ключодържател... Занесох го в най-удобния ми магазин Пандора, взеха го и дори ми го подмениха с нов Wink.
Вие сте го закупили от магазин , въпреки че не пряко . Затова ви е приет за ремонт пак в магазин .
Когато е от сайта , се обръщате към тях за каквото и да било .
Сайта и магазините нямат общо и не кореспондират помежду си .

# 572
Благодаря за съветите, момичета Flowers HibiscusВчера бях много натоварена и забравих да се обадя на Силвър Корт. В понеделник ще им звънна и ще пиша какво са казали.
Папурче, честит празник на патерици и честити придобивки! Със здраве да ги носиш 🙂Гущера наистина е много сладък Heart Eyes

# 573
  • Берлин
Ще се жалвам. Миналата вечер Мм ми свали за пръв път откакто я имам гривната и...красивият ми клипс изчезна. Дори не усетих къде изхвърча. Всичко претърсихме, неоткриваем е. Мъничък е и не издрънча на пода. Много ме е яд 😤 това му била съдбата

# 574
Съжалявам за клипса, Мехурче, дано изникне отнякъде. Hug
А аз искам да благодаря на Daylily за чудесната лимитирана гривничка Pattern of love, която прелетя океана, за да е при мен малко след рождения ми ден. Мисля, че е 21 см, а не 19, защото мога да я вадя от ръката си без да я разкопчавам, но не е проблем, и по-свободна е красива, а може и нагоре по ръката да се позиционира. Blush Благодаря! Heart
Скрит текст:

# 575
  • BG-DE
Papurche Mehurche, много кофти това с клипса но щом е паднал вкъщи все ще излезе, пробвай с прахосмукачка, аз така преди време намерих един талисман, който падна и по същия начин изчезна вдън земя 😊

# 576
  • Пловдив
Само днес по повод РД на silvercourt.bg има БД за всички поръчки.

# 577
  • BG-DE
В немската Пандора от днес започна pre-sale за клубните членове. На пръв поглед нищо не ме грабна 😊

# 578
Хм, ще разгледам немската. Аз идвах да се похваля с гривната от Daylily Simple Smile

Много е специална за мен, тя е малко коледно чудо. Благодаря още веднъж , Daylily Flowers Rose

# 579
  • BG-DE
Наистина беше много мил жест от нейна страна, със здраве и да си я носиш, много е хубава 😍

# 580
  • Down south
Юхууу!
Радвам се, че успях да ги донеса и най-вече, че се справих с изпращането Joy
Представям си две усмихнати дами  Blush

# 581
  • Берлин
В немската Пандора от днес започна pre-sale за клубните членове. На пръв поглед нищо не ме грабна 😊
Теб не те грабна, но аз се снабдих със загубения клипс и една гривна за подарък

# 582
  • BG-DE
Е, супер, честито 😊 Мен ме е страх да разгледам по-подробно, само хвърлих едно око 😊 че този месец прекалих с пазаруването 😛

# 583
  • HH
Аз се разписах с две еднакви шайн висулки за Ме обеците, които си взех скоро. Загледах се и в един пръстен, но се отказах.

В едната фейсбук група имаше снимки от идваща колекция края на Юли. Имаше интересни неща и много дисни естественото 😅

# 584
  • Пловдив
Адмирации, Daylily! Страхотен жест!
И в UK Pandora e почнало намалението, има интересни неща  Wink.

Общи условия

Активация на акаунт