Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/ШахМаран/Преди и След /Тема 4

• 36 502
  • 762
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Ферит дори устните си не помръдна, когато Пелин го целуваше и молеше за секс...

# 541
Учудващо ми хареса серията. Доста откровения от героите. Кязъм баба добре му го рече на Ферит. Особено за децата пуснах сълзички Cry И двамата бяха на ниво в играта. Сякаш Ферит беше уцелен в рамото. Ама и Кязъм как фрасна онзи Joy И аз не мисля, че нещо е станало между тях. Пело отдавна е бита карта, откак Сейран е на хоризонта.

# 542
Ако Сейран беше повярвала на Ферит,щеше да си спести доста сълзи и нерви.

# 543
В този епизод Ферит за пръв път признава цели два пъти, че когато се ядоса главата му не го слуша.
Това е началото на промяната момичета и момчета.

# 544
Промяната вече е  и осъзната.
Много ми става жал за Абидин Confused

# 545
А на мен ми хареса агата как контрираше Ферит с въпроси - какво значи помощ, какво значи приятелка...

# 546
Промяната вече е  и осъзната.
Много ми става жал за Абидин Confused

И на мен ,отнеха му правото на щастие заради този разхайтен глезльо .

# 547
Това,което трябваше да чуе Сейран бяха думите на Суна
Много проницателна и винаги вижда това,което за Сейран остава скрито
Жалко,че Сейран не я слуша.
Сега,като разбере,че баща и и Ферит са били простреляни ще му повярва

# 548
  • Бургас
Да се присъединя и аз към групата на харесалите серията! Yum
Доста се бяха погрижили сценаристите този път, за диалозите...Ферит с майка му в беседката, Ферит с Кязъм, дори Сейран с Ифакат. Наистина убедително играе момчето, толкова, че започваш да му вярваш в наивните постъпки и безумните действия. И на двамата им липсва опит във взаимоотношенията и дано Кязъм успее да ги накара да си признаят чувствата....Относно кекса Rolling Eyes....ще ми са да вярвам, че като "твърд" турчин устоя на съблазните на Пело / поне с опитите за целувка не успя/ Satisfied, но знае ли човек?
Има надежда да дочакаме СейФер до 14.02, да видим само как ще подпали света след всичко, което се стовари върху главите на единственото му семейство!
И да ни е честит Мерт - утре е рожденният му ден! Много успехи по пътя нагоре да постигне! Revolving Hearts

# 549
  • Яко в Матрицата...
И сега фраг yok mu? Close
Гледах края, че прочетох, че Феро ефенди е раненият. И на мен така ми изгледжа.

Ще ме накарате са гледам серията. Всички сте я харесали Grinning

# 550
Мерт беби има РД вече при братята турци затова...
Жив и здрав да ми е... ❤️ Много ми легна на сърце това момче.
Успешен още по добри проекти от тези които са сега.

Феро дори не и отвърна на целуфаня
Не е спал с Пело ще видите
Много ми хареса сцената с Дирен

# 551
Обичам го това момче, което плаче и се смее едновременно.

# 552
Честит рожден ден на Мерт.  Страхотен е...
Нека е здрав, щастлив, все така талантлив и харизматичен.   Нека има много успехи  и късмет във всичко.

Гюлюн каза на сина си,че първата любов  е майка му ,последната майката на сина му. Какво ще прави ако се навъдат , трима сина с три мами:joy:

А къде изчезна детето на Султан. Изобщо не  го дават, добре че се появи Есме днес Blush

Рени гледай Hug..  Може да нямаме фрагменти ако са назад със  снимките.
Аз чакам с кеф другата седмица, Ферит  да бере душа и  увации Grinning  Сейран малко ще настръхне.
 Дано и Буче муче да се изпари  след 20 еп.   Не искам да  се влачи с фалшиви бременности,гледайте какви ги забърка  героинята й...

# 553
Рени, вярно е, че предварително много хора се бяхме ядосали на епизода и на сериала, но в действителност серията беше добра и най-вече, беше важна и нужна за по нататъшното развитие!
Както използва Мерт на стори в Инстаграм вчера "❤️‍🩹"!

# 554
Имаше добри попадения в епизода- например часта в която Сертар се кара с Пелин. Беше агресивен и определено не е прав за действията си, защото той е никой на това момиче. За едно обаче беше прав- въпросът към Пелин" нямаш ли самоуважение, човека има семейство" ...дано и на тая парица и светне някъде лампата...

Останах и с неотговорен към себе си въпрос. Защо Сейран плака и вечерта и сутринта след срещата с Ефе. От яд, от унижение, или от това че искаше Ферит да дотича при нея..?! Не , не за друго , а за да продължи кавгата.

Общи условия

Активация на акаунт