Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/ШахМаран/Преди и След /Тема 4

• 35 988
  • 762
  •   1
Отговори
# 660
  • Яко в Матрицата...
Мери, няколко примера. Как така Ферит, който в колата каза на Абидин, че ще отиде да се извини на Сейран за сцената в ресторанта, след две минути се разтапя от целувката на Пело, с която уж се е разделил. Нали така каза на майка си... Как през цялата серия един път не дръпна Сейран да поговори с нея и да я убеди, че Пелин наистина има нужда от помощ, а сложиха това в устата на Абидин, Суна, Гюлгюн. После обяснява на Кязъм, че Сейран е неговото семейство и ще подпали света, ако ѝ се случи нещо. Как така поне не се обади да я предупреди, че ще дойде с Пелин... Но сценаристът е решил, че така сцената ще е има ефект на бомба, както обичат да казват комшиите.

Ето това не им харесва на зрителите, че няма логика в сценария. Че не могат с думите и действията да обяснят героя си, а слагат в устата на другите герои реплики, от които ние да разберем, че нещата не са такива, каквито ги виждаме.

Издразни ме това рязане на сцената с целувката, пак да си кажа аз JoyJoy Толкова некадърен преход от една сцена в друга не бях виждала скоро. А аз не съм от най-претенциозните кинозрители. А комшиите се дразнят, че по този начин си лича, че сценаристът не знае по кой път ще поеме...

# 661
Кате Hands Clap

Да сменим темата Grinning Гледах части от интеревюто на Дирен Полатогулларъ (Кязъм). Не можел да излезе на улицата вече, разпознават го, непрекъснато чувал "Есмее" и "Билеесин". Казва, че много се веселят на сета. Много му е трудно да играе с Мерт, защото Мерт му се смеел, после той на него. Обичал да разсмива Сезен (Есме), харесвало му как се смее. Непрекъснато се налагало да преснимат сцени с нея, защото си мислела, че като се смее не влиза в кадър. Но това, което най-много ми хареса - за него успехът на сериала се дължи на Афра и Мерт. Хем са много силни актьори, хем са красиви. Мерт играел много добре и с това привличал Heart Eyes

За разлика от една актриса ,която заради ролята си в сериала "Еманет" отнесе физическа разправа на улицата    и напусна сериала . Другата заради пак гадната ѝ роля ,също напусна защото започна да спада рейтинга на собствено  ѝ предаване .
Така ,че Дирен бей може да се счита за късметлия .
На момента съм след като  Орхан поиска сметка от Абидин за "грижата му " към Ферит и...занемях.
Явно "назначиха"  сега и Сейран за негов опекун ,та баба му спокойно да митлосва по късна доба из конака яяяя..

# 662
Кате Hands Clap

Да сменим темата Grinning Гледах части от интеревюто на Дирен Полатогулларъ (Кязъм). Не можел да излезе на улицата вече, разпознават го, непрекъснато чувал "Есмее" и "Билеесин". Казва, че много се веселят на сета. Много му е трудно да играе с Мерт, защото Мерт му се смеел, после той на него. Обичал да разсмива Сезен (Есме), харесвало му как се смее. Непрекъснато се налагало да преснимат сцени с нея, защото си мислела, че като се смее не влиза в кадър. Но това, което най-много ми хареса - за него успехът на сериала се дължи на Афра и Мерт. Хем са много силни актьори, хем са красиви. Мерт играел много добре и с това привличал Heart Eyes

Благодаря Reni -BG за превода 🌹! Винаги ми е било интересно и зад кадър - какви са по характер актьорите, които ни привличат към екрана!

# 663
Цитат
Издразни ме това рязане на сцената с целувката, пак да си кажа аз JoyJoy Толкова некадърен преход от една сцена в друга не бях виждала скоро. А аз не съм от най-претенциозните кинозрители. А комшиите се дразнят, че по този начин си лича, че сценаристът не знае по кой път ще поеме...
Хехехе...
Връщах се два пъти на двете поредни сцени и си ги навързах така по въпроса имало ли е консумиране на връзката с Пело. Отговорът е на Шефика, докато консумира с пълна уста: "Каквото взема, нищо не ми е сладко. Дори не мога да усетя какво ям. Какви черни облаци има над нас." И ... "темата е само една" - "малката снаха", Сейран.
Режисьорът е виновен с тия преходи. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 664
  • Яко в Матрицата...
Кате, може би си права, но пак трябва от друг да разбираме значи кое как е било... Добре, ще внимавам повече при следващ такъв случай Grinning

Режисьор ли е, монтажист ли е... трябва да се стараят повече...

Heart EyesHeart EyesHeart Eyes

# 665
Къде видяха комшиите разтапяне при целувката. По- скоро Пелин беше жалка картинка- молеща за обич и мога да се закълна, че Ферит я съжаляваше в момента. Това, че не я отблъсна не значи, че е отговорил на целувката и й се е насладил.

# 666
  • Яко в Матрицата...
Къде видяха комшиите разтапяне при целувката. По- скоро Пелин беше жалка картинка- молеща за обич и мога да се закълна, че Ферит я съжаляваше в момента. Това, че не я отблъсна не значи, че е отговорил на целувката и й се е насладил.
Всеки гледа различно, те така са го видели. Ако трябва да съм честна, очаквах продължението и този момент точно не ме докосна по никакъв начин. Не ме и подразни дори. Ясно е, че Пелин е отчаяна, но аз очаквах окончателно развитие от тази сцена, в която и да е посока... Като остана така да виси във въздуха, дори и да се бяха целунали взаимно, за мен не носи никакъв смисъл.

Идеята ми е, че са много подробни, дори твърде много Grinning Сигурна съм, че сценаристът не е имал толкова дълбока и детайлна мисъл, когато е писал сцените ...

Последна редакция: нд, 29 яну 2023, 19:18 от Reni - BG

# 667
Екип пчели 💓 голямо тешекюлер от името на баба ми че ви се радва на преводите 😎

Тука направо сме за 112 този сладур да е чичек за пчелите... 💘

# 668
Ясно е, че Пелин е отчаяна, но аз очаквах окончателно развитие от тази сцена, в която и да е посока... Като остана така да виси във въздуха, дори и да се бяха целунали взаимно, за мен не носи никакъв смисъл.

И аз исках продължение на сцената, ама не Smile
Може би сценаристът умишлено я остави недовършена. Може би остави зрителите сами със своите мисли и възприятие. Както казваш, всеки вижда нещата по различен начин. Едни са видели разтапящ се Ферит и вероятно са убедени, че той си е легнал Пелин. Други, като мен са убедени, че нямаше привличане, други бяха чувствата, и че продължение не е имало. Това ангажира зрителите според мен, не ги прави просто неми свидетели. Харесва ми този подход.

# 669
Хайде и едно малко......Пелинче....😀

# 670
Хайде и едно малко......Пелинче....😀

Ох , чак ми е противна с подсмърчането си и кравешкия поглед.
Така скалъпи всичко , че няма как да й повярвам , че не иска да е в имението.Ако остане още ден два и ще се намърда за постоянно даже.Хитруша!
Засегна му се на Сертер , защото й каза истината в очите.Ферит и да ходи при нея , ако те не е искала нямаше да имат отношения след като той се ожени.Сама се набута и си заслужи призванието любовница.
Пък сега много наранена, много ощетена.. горката.
Ако беше звъннала на братовчед си след като избухна Сертер , нищо нямаше да стане.Ама филм да става.
Пелин за мен не е жертва , отчаяна психарка.

# 671
Айде пак сме на линия
Поне ще останат живи 😂😂😂

https://twitter.com/blablabllaaa/status/1619687100609359872?s=19

# 672
Не знам дали ще имаме Сейфер, ама КязФер със сигурност, тези двамата много се надушиха Joy

# 673
Привет.

Благодаря ви за превода,дами.Flowers Hibiscus
Интересни мнения имате,направо с кеф да ви чете човек.

Никак не ми е жал за Пелин. Толкова отчаяна лъжлива, жалка героиня.Скоро не съм срещала и по-зле изигран образ.
Най-хубавото нещо,което и се случи в епизода са думите на Сертер. Ако имаше малко мозък в главата и самочувствие, щеше да даде шанс на себе си или на него. А тя какво изпалзва момчето, без да мисли за последствията,сега всички, ще платят нейните грешки.

Как може една жена да се унижава бутайки се в ръцете на мъж, който не я иска? Седи като статуя, докато му се моли, при това и женен. Напълно е наясно тази лисица,че той обича жена си.  След този епизод не виждам мястото й в сериала.
Освен ако отворената врата от сц, не бъде продължение в спалнята. Това ще е толкова зле скалъпено и клиширано.
Рени:hugs:  Подкрепям мнението ти... Сценариста не знае какво е писал, май няма мисловна дейност. Падобява на Пелинка .

За Ферит мога да кажа само едно. Не е лошо момчето, но има лош шивач.( Повтарям Кязъм.)
Ако сц  отреди на Сейран търпение, може и да порасне мъжа й.  Тук там и нейния пиедестален образ греши. Но пред грешките на Феро,нейните са нищо.

П.С.  Мерт има много заложби. Heart Eyes

# 674
Попаднах на слух че Сейран ще иска развод и Ферит ще го приеме.
Факт че фалш брака им трябва да свърши за да са заедно наистина.

Общи условия

Активация на акаунт