Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/ШахМаран/Преди и След /Тема 4

• 35 983
  • 762
  •   1
Отговори
# 675
  • Яко в Матрицата...
Нинка, Кязъм каза, че Сейран ще направи от Феро мъж, айде да видим Joy
Аз все още не разбирам защо Корханови решиха, че едно 19 годишно неопитно момиче от провинцията трябва да направи това, което те не са направили 24 години. На всичкото отгоре ѝ държат сметка. Особено дедето много ме дразни с тия внуци. Ми да си ги направи сам Rolling Eyes

Орхан в тази серия ми беше по-зле и от Ферит...

Диди, няма да има развод. Моята кристална топка така каза Wink

# 676
Дали е имало консумация е възможно в някой  от следващите епизоди  да ни "зарадват " СЦ ,въпреки че за мен е без значение вече .
Афишираната си доброта ,дано само не  я превърне в серизна глупост ...на там върви .

А този пишман АгА Халис  е вече нетърпим с неговите "добродетели " ...май Феро ги е наследил....
АгАта като е създал наследници  ...иииии....."На гЮл мирише " !!!!!

# 677

Диди, няма да има развод. Моята кристална топка така каза Wink

Ашкъм и аз така мисля то ще си покаже какво е мисля че ще започне да работи пак ви казвам думите на Кязъм го огорчиха повече от това че Сейран ще се снима 😂

Консумация нямаше в това съм сигурна. Окей?

Мерт, Бурак и Серо видео за Нетфликс

https://youtu.be/Culw6MD8-f0

# 678
Да благодаря и аз за субтитрите , много се зарадвах днес като видях , очаквах понеделник-вторник 🤩

На мен лично многоо ми хареса епизода (всички епизоди са ми харесвали до сега де) Ферит в ресторанта супер много се изложи ...
Според мен единствената причина поради ,която ходи все още при Пелин и не я отблъсна като му се молеше да я обича и го целуна е ,че в момента тя е единствената , която му показва някаква нежност и обич , дори и болна обич. Според мен той има нужда точно от това ... Но и аз на мястото на Сейран нямаше да му покажа любов след всичките му изцепки. Не мисля ,че е имало нещо повече вечерта между Ферит и Пелин , дано наистина да не се окаже ,че е имало в следващите епизоди . Сега предстои най-накрая да си признаят чувствата си един на друг , но пък след нещо хубаво трябва да има пак бомба и дано да не стане така ,че наистина да пристигне бременна Пелин ...
Относно Кязъм , сякаш промяната му започна когато Есме откачи и разби шкафа с тигана ,когато Суна беше избягала.
Ии последно да кажа ,че един път поне да видя ,че Ферит си държи на думите , каза че ще защити всички от семейството на Сейран и наистина го направи ! Надявах се когато Кязъм баба го пита какво е Сейран за него да каже ,че я обича нещо туй-онуй , но и това ми стигна де 😀
Аххх, вече нямам търпение за следващата серия , а има толкова време...отнесох се малко с писането май 😀

# 679
Мисля,че няма да ги разведат.  Поне не сега.
Мога да се съглася със семейния съвет, да се разделят,като че ли е най-логично.  
Но според мен е добре първи да говорят. Да  си споделят чувствата. Така и двамата ще се кротнат.
Ии дано сц не ни  донесе бременна Пелин.  Може някоя дама да е забременяла отвъд  океана,възможности много . Да не забравяме пияния Ферит, който излиза всяка вечер . Какви ли ги е вършил?

Много ме дразни Агата. Какво да се прави? Разчита на качествата и красотата на Сейран.   Жал ми е за нея, за нея те са възможност за по-добра съдба. За тях  е  поредната снаха,  стока, която трябва да се плоди и да слуша.  
Чудя се защо не са развели Фуат? Заради него натискат Ферит, като че ли и неговата работа е само да се плоди:joy:
Идва му реда на деда  ти, за какво друго освен за правнуци да мисли?  Да знае,че ще продължат рода. Joy
Рени..  Орхан е по-зле от сина си. Пък аз мисля,че Халис ще  е черешката на тортата.Трябва да има кирливи ризи. Сега да не се окаже, че е бил част от подземния свят.Joy

# 680
И аз мисля, че няма да се разведат, особено сега когато Ферит и Кязъм станаха дружки. Ако Сейрат реши да се развежда, Кязъм няма да е на нейна страна.
Дано СЦ отделят повече внимание на Орхан и  Дафне. Нека се види нишката , която тръгва от Халис ага, минава през Орхан и стига до Ферит. На агата му е минало времето, нека Орхан да си покаже истинското лице ( така ще избелят малко Ферит).
Да не идват и такива от  Америка с деца, че хептен ще е клише, но както някой преди написа - имаше подсказка в думите на Сейран, че може да влезе дете през врата с обръщение "татко" към наш Феритчо.

# 681
Всеки го вижда по-различен начин. 
За мен по-приемливо ще бъде ако на 20 е забременил някоя и не знае.  Отколкото онази нощ Пелин,женен вече за Сейран Hug

# 682
  • Яко в Матрицата...
Дирен си го каза човекът - много се забавляват на сета. Пък феновете в това време се лутат между разни теории какво щяло да станело и мозъците им изпушват...
Каквото е написал сценариста, това ще стане и това ще ни покажат Grinning

# 683
Абе тоя сценарист забрави за диабета на Феро 😂😂😂

# 684
Така е Рени... 
От както е със Сейран,не яде сладко, само я гледа:joy:

# 685
  • Яко в Матрицата...
Много хубав пост от една мацка. Както казах, хората нищят всяка реплика.

"Душата ти е добра, шивачът ти е лош." Толкова вярно твърдение! Бих взела само това изречение от тази сцена. Това твърдение е много важно за тези, които са родители. Отглеждането на деца е сериозен въпрос. Шивачът/шивачите тук са Гюлгюн и Орхан. Шивачите на Ферит са добри хора, но понякога не е достатъчно да си добър. Тайната да отгледаш добро дете е да бъдеш справедлив и да научиш детето си да бъде справедливо. Кралицата Гюлгюн се е превърнала в образец на майка, която изпълнява желанията на детето си, вместо да бъде добра майка. Родителите, които правят каквото искат децата им, им причиняват повече вреда от всеки друг. Това, от което едно дете се нуждае, за да удържи живота си, е самочувствие и усилия. В сцената, в която Ферит пожела Сейран за жена, няма усилие, в нея има избор на съпруга сякаш са на пазара и избират пъпеши и дини. И това под ръководството на кралицата майка. Когато Гюлгюн постави пред свършен факт Ферит, че ще го женят, това бе сцена, в която унищожаваш детето си, неговото самочувствие. Посланието ѝ беше:
Ти си нищо..
Не можеш сам да вземаш решения...
Не можеш сам една крачка да направиш, не можеш да се справиш без нас...
И не на последно място, Гюлгюн следва модела: "Не се притеснявай, аз ще се погрижа за това".
Едно от първите неща, които нашите деца трябва да научат, е да знаят как да стават, когато паднат.

# 686
И с малко  хумор....преди Ферит да срещне ...Пелин.....😀😅

# 687
Здравейте и аз също благодаря за превода! ☺️

Направи ми впечатление, че Орхан вече на няколко пъти казва на Абидин "да си знае мястото , но в тази серия изрично да не се поддава на грешни мечти.

На какви мечти да не се поддава според вас?

Орхан също и Дефне заплаши, да не го предизвика, че старият Орхан да не се върне.
Сега и този новият актьор, който ще влиза в сериала, някой мафиот от миналото на Абидин или Орхан ли ще бъде? 😂
Орхан толкова заплахи отправя напоследък, че наистина както Ферит се интересувам, какъв ли е бил Орхан баба като млад 🤔? 😂

# 688
  • Яко в Матрицата...

Малко хумор и от мен Wink

# 689
Оффф, изгледах го тай-после целия епизод. Гледах, спирах, връщах се... Ааааа!
Накрая мога да кажа само едно - заслужава си да се гледа, дори само заради Сейран. Страхотна жена сред три поколения жени, загубили себе си в нещастна любов, подчинение, манипулации, власт и игри. И хич не се съмнявам, че ще се оправи и с Ефе, ако си позволи нещо извън работата.
За Ферит - друг път, като се освестя малко. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт