Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/ШахМаран/Преди и След /Тема 4

• 36 471
  • 762
  •   1
Отговори
# 120
Нямаше да й каже на Пельо прай каквото знаеш , ама ще ревеш .. ако още я искаше.
Ако я ревнуваше щеше да я придърпа , да я целуне .. да й напомни за себе си по друг начин.

# 121
Феро е прав ,но тактиката му е крива и в двата случая.
- Прав си Кривчо.

Фрагман йок а Ефьо не мога го гледам и Фърат Ч толкова е остарял,че ако беше някой млад пък хич не го виждам тогава Феро.

# 122
  • Яко в Матрицата...
Феро си знае стоката. Пелин прави всичко това, за да го накара да ревнува. Не й се получи и заради това ще реве. Ама и Сертар ще я разгадае, както я разгада Бурак. Тя отрича, но се видя, че това й е целта.

# 123
Ефо бей и на Суна хвърли очо или така ми се стори Thinking Фърат Челик е остарял и опротивял.

На Ферит направо му падна пердето и изпадна в друго ненормално състояние. То голяма ревност и от двамата, но защо никой не си признава .. Суна мe изкефи, че е същата луда като Абидин. Баща й казва да се прибере в колата, тя не Joy

Пелото да я разкарат незабавно .. тактиката й не мина и чакам с нетърпение да й разкрият мръсните номерца, та да се махне веднъж завинаги.

# 124
Феро си знае стоката. Пелин прави всичко това, за да го накара да ревнува. Не й се получи и заради това ще реве. Ама и Сертар ще я разгадае, както я разгада Бурак. Тя отрича, но се видя, че това й е целта.

...като има кой да ѝ се връзва ...
Не я оправдавам ,но  и Ферит след като има претенции към Сейран като съпруга ,какво прави при Пелин .
Съгласна съм ,че  иска да  я предпази ,но да се прави на Рамбо ,че и Абидин ,за малко и Кязъм и Суна да пострадат !

# 125
  • Яко в Матрицата...
Ама той мисли за доброто й, заради това ходи при Пелин Grinning И на Сейран съвсем сериозно това каза. Така че… Важното е, че той си вярва.

Не беше лоша серията, дори и с караниците на главното чифте. Но още от фрага ме дразни и не мога да преглътна казаното от Ферит, че баща й й вика, бие я, ама тя ходи при него. Демек това бил езика, който разбирала…

# 126
Ама той мисли за доброто й, заради това ходи при Пелин Grinning И на Сейран съвсем сериозно това каза. Така че… Важното е, че той си вярва.

Не беше лоша серията, дори и с караниците на главното чифте. Но още от фрага ме дразни и не мога да преглътна казаното от Ферит, че баща й й вика, бие я, ама тя ходи при него. Демек това бил езика, който разбирала…

Май ,май е по-голяма грешка ,че на него не са му и не му говорят на този  език , а го ожениха  за да страда и Сейран
Феро "бей " в този  епизод  си показа колко е зле ,но по-зле е ,че на никой от родата не му пука за него .

# 127
Ако бях на мястото на Ферит,щях да дам Сейран на баща и и двамата под ръчичка!Да става независима колкото ще!Той от жена си направил подметка,ама видите ли-дъщеря му трябва да е независима!Калко смешен беше като декоративен петел сред мафиотите Кязъм!
И въобще,как и защо се месят в работите на това младо семейство?
Побъркаха момчето,а той е прав за всичко !
Но ще го разберат късно!
В новия епизод най-вероятно е мафиотите да пристигнат в имението и да настъпи смут!!

# 128
Обаче Феро как си призна пред Кязъм, че ревнува, че някакви мъже ще гледат Сейран😁

Искам да то видя как изкупува списанията и вандалства върху билбордовете със Сейран 😁

# 129
  • Яко в Матрицата...
А Кязъм го заби - на жена си ли нямаш доверие или на себе си? Всички в дизито се изредиха му казват това изречение на Ферит.

# 130
Ама и Феро добре каза на баща си, че много има да научи от Кязъм

# 131
  • Яко в Матрицата...
Да, имаше доста попадения този път.

ПП Рази рокля на Сейран е ужасна. Можеше нещо по-секси да облече.

# 132
Ама и Феро добре каза на баща си, че много има да научи от Кязъм

Ами той онзи е пълен мишок какво да не учи Кязъм си е нахален така е, но важи закона само аз мога да унижавам детето си и са го тъпча което не ми хареса но поне не позволи на другите да я тъпчат.
Хареса ми Ферит как избухна на Ифакатица.
Рени, и аз така и пак го плюхме като гледах, но биполярович какво да го правим?

Много добре играят ама стига се карайте вече....

# 133
Тази рокля му хареса на Ферит как й седи в предишен епизод. Нарочно я облече, да го подлуди съвсем 😁

# 134
Май най-големият проблем на Ферит е, че е безработен. Поради което или разплита домашните интриги, или се занимава с разни спасителни операции.

Общи условия

Активация на акаунт