Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/ШахМаран/Преди и След /Тема 4

• 36 483
  • 762
  •   1
Отговори
# 135
Време е да му сменят кецовете с лачени обувки и костюм.  Суна и Аби пуснаха фитила:joy:

Очакваме голяма  истерия.. А като гледам Ферит направо се плаша. Може той да иска развод или да се издънят яко...

Ако и истината излезе  наяве, ще прави бебе на Пело и край с брака.  Хората са казали,  внимавай какво си пожелаваш.

# 136
  • Яко в Матрицата...
Тази рокля му хареса на Ферит как й седи в предишен епизод. Нарочно я облече, да го подлуди съвсем 😁
Знам, ама пак е грозна Grinning

# 137
Май най-големият проблем на Ферит е, че е безработен. Поради което или разплита домашните интриги, или се занимава с разни спасителни операции.

..които го правят неспасяем !!!

Ами като я върне на баща ѝ ,той ще цъфне , ама и дренки няма да върже .

Не ми хареса ,че така от раз направиха Кязъм агата по-бял и от ланския сняг ,че и доста разумен Laughing
Че Сертер го вързаха с мафиотски изпълнения .
Свалиха "гарда " на Халис бей и го курдисаха пред огледалото ,а халата ѝ пърхат пеперуди в главата .

# 138
Мисля че е време тоз шекер да пада отдавна не сме тичали по болници 😂
Много стрес се събра да избие вече викам... 🤦‍♀️

Но едно забелязах в кавгата

И без това не ме искаш...
И без това не ме обичаш...

Което потвърждава моята теория че не кис а признание очаква от нея.

Последна редакция: сб, 21 яну 2023, 01:01 от x BlackRose x

# 139
Все нещо чака, поне малко дет се вика. Момчето е на 24, от колко време е на сухо 😄
Доста скучна серия, изчаках да я се появи в платформите, превъртях доста неща, само някой диалози загледах...много го разводниха!
В тая тяхната стая, уж агата казваше, че е техния дом..ама то само съседите не наминаха. Как да седне човек да поговори нормално, като нон стоп някой кисне там. 
Мисля че е време тоз шекер да пада отдавна не сме тичали по болници 😂
Много стрес се събра да избие вече викам... 🤦‍♀️

Но едно забелязах в кавгата

И без това не ме искаш...
И без това не ме обичаш...

Което потвърждава моята теория че не кис а признание очаква от нея.

# 140
Кязъм наистина ли каза на Ферит и Орхан, че не иска дъщеря му да прилича, нито на майка си, нито на свекърва си?!
Добре, че оная лампа не го уби Joy

Пелин, доста подло постъпи.

Ефе е човек, от когото трябва да се страхуваш. Дори Дефне го наблюдава напрегната.

Ферит каза всички правилни неща по най- неправилният начин.

Сейран- с какъвто се събереш, такъв ставаш.

# 141
Епизода снощи беше много добър, аз изчаках да го качат в ютуб и да го изгледам на спокойствие.
Много викане, наистина отидоха гласните струни на Мерт -Ферит Joy. Ама така е като е любовчия ще има да го побъркват Grinning.
Четох на едно място, че Пелин ще си признае за нещата, които е направила в 1 епизод с момичето, което вкара в спалнята на Ферит и това ще е причината да приключат и тя да замине. Никакви бебета не искам да ражда на Феро камо ли краченцето й да пристъпва в имението.
Ама много малко сцени с Халис ага, такъв актьор от ранга на Четин Текиндор може ли така да го държат в сянка ?! Време е да тропне и той по масата.
СейФер и двамата като превъртят да не си им насреща, викане, чупене, бутане Joy - един за друг са си. Grinning
Имахме един романтичен момент, който много ми хареса

https://twitter.com/mrsesn/status/1616519668839370752?t=12BZkGfU … Rxqb2qWHk1Ig&s=19

# 142
Добро утро!
Те това викаха за Четин че го не го уморяват вече бил възрастен демек точно се подиграваха с продукцията.
Дано накрая на сезона да имат глас поне за говорене иначе ейваллах за играта.
Ферит нарочно прави всичко това аз така мисля вярва че тя не го обича но от друга страна иска да се хване за надежда че го обича това са психо тестове негови които той няма право да прави с нея, но и тя прекалява аз наистина не съм видяла някакво нормално отношение от нея като той е буден. Трябва ли да спи за да го милва? Той вярва в това което сам си насажда а това разболява не само от диабетна криза, но и ще отключи психичните му проблеми мисля че само фрагман виждаме докато не изгуби Сейран той няма да спре защото егото му вярва в това а сърцето му в друго.
Самия той трудно си признава че я ревнува камоли че я обича. Ще е трудно, но има изход просто трябва да свети по силно в пещерата в която е Сейран.

Забележки в Шахмаран.
Объркано чифте муден сценарий до 7еп не се случва нищо съществено добре че актьорите играят толкова добре че се крият дупките в сценария.
Хареса ми Мерт като Джихан друга страна в образите която харесвам завистлив и не забелязан младеж пардон змей 😂 щом остава и за 2 сезон означава ли това че може да обърне митологията? Колежката Саръкая направи една добра роля до сега не съм я виждала в такъв проект и преподавател ролята доста и ходеше кадрото в подбрано идеално но проблемите идат от сценария но е по добро от Атийе като замисъл и ефекти ще видим и 2 сезон мисля че са братовчеди и онези са враждуващи братя бащите им искаше ми се да видя повече история около героите - не го видях. Джихан и Маран какво не могат да поделят от години?
Имаше силни моменти много харесах Мустафа Уурлу на ниво голямо и Махир Гюнширай разбира се.

Участието на Мерт не ми беше достатъчно въобще имаше много неща които не си бяха на мястото. Ще по живеем и ще видим.

Аз се чудя 19еп ли ще се видят Омер и Ферит?
Само такъв праволинейно и трезво мислещ младеж може да ни помогне за Решат не съм на същото мнение че той бетер Халис Агата. 😂🤦‍♀️
Време е шикера да пада аа дръстично вече пик на стреса имаме вече още тък йок.
Пелю не искам да я коментирам типичната....

Хубав ден!

Последна редакция: сб, 21 яну 2023, 08:12 от x BlackRose x

# 143
Е той Ферит не мисли наистина за дете с Пелин. Нарочно го каза. Да я вбеси тотално.
Той си иска Сейран, ама тя само му бяга и го отхвърля, за което заслугите са си абсолютно негови 😁

# 144
  • Яко в Матрицата...
Ферит си каза какво го боли най-много, но той не иска да направи първата крачка, защото и пред себе си не иска да признае, че е влюбен. Но според мен ще му се наложи, мисля че от него ще дойде първото признание.
Не знам какво иска от Пелин, може наистина само иска да я предпази.

Единствената утеха е, че зрителите не са отишли да гледат Ateş Kuş.

Скрит текст:

# 145
При тия епизоди много е даже ама хади нейсе...
И аз мисля че ще избухне преди 14ти февруари в признание.

# 146
Добро утро,дружки!

Снощи серията ме разтърси!
Как е възможно едновременно да си толкова умен и толкова заблуден?
За Сейран говоря!
И двамата-и баща и дъщеря нямат никакъв опит в измамите,убийствата,мошеничествата и въобще от помията в огромния Истанбул!
Бащата се пери на мафията /много ми беше смешен,но не му отричам,че беше смел/,а дъщерята си въобразява,че всички,освен съпругът и и мислят доброто и,че никога,ама никога няма да срещне по-голям подлец от Ферит!И въобще не си прави труда да го разбере!Иначе-умна бе,всичко разбира!
Бяхме писали преди две-три страници,че ще е много глупаво от нейна страна да подпише договора-е,подписала го е!
Ето защо съм на страната на Ферит!Може и да не е правилен начинът,по който реагира,но при него на първо място е ревността,след това е наранен от чувството,че всички са срещу него,и най-накрая ядът,че наистина е прав,но никой не му вярва!
А Сейран ще се натресе на такива неприятности,че постъпките на Ферит ще и се видят като цветя и рози!
Вече писах по този въпрос и не се разколебавам нито за момент,че тя няма и най-бегла представа от това,което върши!
Напук е много лошо действие,но от него не страда само този,който го направи,а и всички около него!
Най ме  е яд на Суна-вместо да успокои сестра си,тя налива масло в огъня и разбрала,не разбрала си пъха носа навсякъде!
През цялото време знаех,че Ферит е прав и през цялото време го защитавах!Имало е защо!

# 147
  • Яко в Матрицата...
Ферит трябва да си отговори на вечния въпрос: кое е по-добре в брака - да си прав или да си щастлив? Wink

# 148
Рени,какво щастие ще бъде,ако жена ти попадне в лапите на мерзавци,а ти не си реагирал,защо?Защото да запазиш спокойствието в дома си?
Не!Категорично съм съгласна с това,което прави Ферит!
Само трябваше да разясни на самоувереният и баща-къде точно отива Сейран,с какво ще се сблъска,в какви ръце ще попадне и какво може да се случи!
Защото Кязъм наистина не е наясно с това!
В дълбоката провинция,в квартала,в който минаваш за ага може да се правиш на умен и всезнаещ!
Писаниците във вестниците и списанията за Ферит са като лек полъх на вятъра в сравнение с бурята,която същите могат да предизвикат!
За жълтурите няма да споменавам-видя се до къде могат да стигнат!
Не напразни бяха думите на папарака,че цял Истанбул може да се извърви на жена му!
Може,стига да го напишат и отърване няма!
Ето това иска да предотврати Ферит и жалко,че остава неразбран!
Ама то,как да е разбран от хора,които не разбират за какво им говориш!

# 149
Добре де , Дефне го набута този Ефе,пък сега гледа предпазливо какво прави.Май и тя не е смятала , че той така ще зацикли.

Последна редакция: сб, 21 яну 2023, 17:10 от Marbellaa

Общи условия

Активация на акаунт