Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/ШахМаран/Преди и След /Тема 4

• 36 582
  • 762
  •   1
Отговори
# 405
# 406
До колкото четох яко са се смяли на тези сцени , голям купон е паднал.Направо ми се иска да съм била там 😂

# 407

Направо се стреля на месо
Ферит сигурно ще го гръмнат в корема и шикера ще дава усложнение за оздравяване
Ето защо на видеото към къщата на Кязъм се движеше толкова бавно вече навързани синджирите по логика
Аз не се оплаквам обожавам болница и кома в дизитата по 300 пъти си въртя такива сцени а лекарски дизи не харесвам.

# 408
Боже мили жива да не бях

Има кекс с ФерПел сцената не е отрязана.
И 20 епизод важното решение било Ролвта на Йомер да сключи имамски брак между тях...ще починаааа
Леген плийс...

# 409
Добро утро! Hug

Без малко не си изплюх кафето! Как ще направят такова нещо .. е тогава сигурно посещение-бойкот от фенове ще има Joy Не, не, тия тровят зрителя по всевъзможен начин и ни един спойлер няма да ги спаси, ако написаното стане реалност. Мале мале Triumph

# 410
Боже мили жива да не бях

И 20 епизод важното решение било Ролвта на Йомер да сключи имамски брак между тях...ще починаааа
Леген плийс...

Не ми се вярва това да е истина , Ферит от колко епизода показва , че просто не я иска Пелин , а се държи собственически.Нито той е религиозен нито Пелин , че да сключват такъв брак.
Май нарочно се пускат тези спойлери , за да се бойкотира още сериал.

Според мен Омер ще се намеси като някъде се срещнат с Ферит и му каже някои красиви думи и истини за любовта.

# 411
Боже мили жива да не бях

Леген плийс...

Е, това вече препълни чашата! Как може един менажер толкова да влияе на цял екип от хора, които се трудят над този сериал!? Артистката (Пело) не я ли е срам, че заради нея ще се провали работата на толкова много хора. И тя като героинята си няма срам и чест.
Хубаво момиче е. Да си намери някоя главна роля в друг проект и да напусне с достойнство.

# 412
За студеното време се препоръчват усмивки и цветни мисли .
Добро утро  !

Отказвам да вярвам,че е истина този спойлер...
 Ние чакаме СейФер любов ... Joy

Mery Poppins  Напълно подкрепям мнението ти за Пелин. Hug

Суна забрави чудесното си изпълнение и закани.Confused

# 413
  • Яко в Матрицата...
Споко, няма да има никакъв религиозен брак. Кой знае в кой момент ще се появи Йомер, ако изобщо се появи.

Marbellaa, споделям мнението ти. Ако почитаха религията, отдавна да са в религиозен брак ПелФеро. Иначе може и да спят заедно в тази серия, и кекс да правят, но чак да се жени за нея... едва ли... Все си мисля, че колкото и да е пощурял Ферит, колкото и да иска да нарани Сейран, ако спи с Пело, едва ли ще е толкова спокоен пред Сейран после. Тя 100% си мисли, че не ходи при Пело само от приятелски чувства и кекс може да си представя между двамата, но тя не вижда, това което ние виждаме.

Относно Буче, какъв ще да е този велик мениджър, дето ще диктува на цяла продуцентска къща какво да пише като сценарий? Просто ми е интересно. Той ли ще им плати загубите от реклама или този, който стои зад Буче? Не знам... Ако е толкова силен да ѝ плати една главна роля, какво я мотае толкова из други дизита Joy

Според мен, сценаристът няма въображение или не му достига опит, та заради това държи Пело, за да ни показва как се променя Ферит. Аз друго обяснение нямам...

# 414
Здравейте , на всички следя сериала и информацията която давате за него тук, също така и в страници във Фейсбук. Някъде бях чела че Пелинчето в 20 епизод става голяма какафония заради нея в имението, това беше още да се знае воденето и в имението така че явно информацията е достоверна... също така че актрисата в ролята на Пелин задълбочава проблемите в сериала, няма да се учудя и бебе да има.... Ефе е гост в сериала мисля пишеше някъде за 5 епизода нашето глупаче Сейрин може и да разтрогне договора демек... Дано ранения не е господин ухажор с болен мозък, а таткото за да стане малко нажежено и за Ферит две серии ми дойде в повече този разглезен сополанко.

Последна редакция: чт, 26 яну 2023, 12:49 от kotkata362

# 415
Крайно време беше с Ферит да се случи нещо меко казано разтърсващо за да излезе от "тези обувки ". Сега  , ако почувства , изживява физическа болка може и да направи връзка  с ежедневието . Колко много неприятности е причинил не само на другите ,но най-вече на себе си .
При Кязъм Антеп-ски нещата са с печат...това ,което е негово ,само той има право над него ....

А колкото до Буче ,тя работи това ,което се иска от СЦ . Заработва си "хляба " ,така  че не е длъжна да се съобразява с желанията на зрителите .

# 416
Цитат
Относно Буче, какъв ще да е този велик мениджър, дето ще диктува на цяла продуцентска къща какво да пише като сценарий? Просто ми е интересно. Той ли ще им плати загубите от реклама или този, който стои зад Буче? Не знам... Ако е толкова силен да ѝ плати една главна роля, какво я мотае толкова из други дизита Joy
И девойката, и мениджърът й би трябвало да са разбрали, че тя няма шанс при конкуренцията на Афра, нито като външност, нито като актьорски качества.

# 417
  • Яко в Матрицата...
Скрит текст:
Цитат
И девойката, и мениджърът й би трябвало да са разбрали, че тя няма шанс при конкуренцията на Афра, нито като външност, нито като актьорски качества.
Дано... Тия среди са ми непонятни. Много интриги и задкулисие.

Çukur her yerde < ••• > Чукур е навсякъде, даже и в нашето дизи Joy

# 418
Направо са нелепи, ако Ферит наистина си легне с Пелин.
Да не говорим за клишето с прострелването.

После защо майка ми вика "не ти вярвам за сериали, ти все ги зарязваш".
Еми то като ми се представят пълни простотии, какво да си губя времето да ги гледам?
Направо забравиха коя е главната двойка тук. Натикаха Сейран в ъгъла и ми я показват тая простачка Пелин.

# 419
От всичко живо двукрако зад дуварите на Корхан конак само Абидин аби си е в час . Ама и да го върже за себе си ,
пак не мое упази това диво прасе .
Нали завалла е на плата -ще, не ще  го трае . Жал ми е за тази негова неоценена грижа .

Общи условия

Активация на акаунт