Септемврийчетата пеят коледни песни и чакат подаръци интересни !!!

• 18 664
  • 251
  •   1
Отговори
# 120
ле-ле мале нещо набъбна отбора на "щърбовците"  Joy ама да са ни живи и здрави и така са си готини  Peace
И ние сме така Гвен през 3-4 месеца ни ги затапват предните 4 горни зъбчета с някаква паста, за да ги пази и да не тръгва по другите  Rolling Eyes
Голям рев пада всеки път  #Crazy но поне отдавна вече само реве без да се дърпа  Sad седи си в мене и си реве от сърце, но не мърда  Mr. Green което е добър напредък, че в началото едва го удържахме на стола  Sick е сега отвреме-навреме захапва докторката  hahaha ама ...  Stuck Out Tongue  то си е нормално  Peace
Трябваше на 7-ми да ходим, ама нещо не се спретнахме в организацията с таткото, та останахме за 21-ри  newsm78, но няма да се размине воя тогава  #Shocked

# 121
  • София

Gwen как щърба бе, нормална си е Холката  Rolling Eyes

Ами поне с такова впечатление останах...

Онова зъбче,което беше счупила в градината сега й получи абцес и се наложи да го вадят с пълна упойка...
Сега вече сме добре и си имаме едно щърбо момиче в къщи. Mr. Green
На малката сега така ли ще й е дупчица докато порасне ново зъбче  newsm78 миличката - ама и щърбава си е хубавица  4470 thumbsup

# 122
Мани, мани то аз едвам издържам на стола, а за Коко незнам  ooooh!
Миличкия  Cry
Отначало тръгнах с голям кеф на зъболекар, ама сега едвам издържам, даже сега трябва да хода, ама съм в 4уденка още  newsm78
О.. Gwen то си имало цяла история  Wink
Абе, да ви питам, малките спинкат ли ви завити. Емили спи цяла нощ отвита, снощи се опитах да я завия и такъв рев дръпна  Confused Спа си цяла нощ отвита, и 4ак сутринта я завих  #Crazy

# 123

Вие какво ще правите на Свети Валентин  newsm76 Ние на 14 сигурно ще сме си вкъщи, а мислеме събота и неделя да ходим на по4ивка. Ама още не  е сигурно  Sad
Оууу, и ние ще сме си у дома Confused Най -вероятно ще празнуваме на патерици в домашна обстановка, защото така или иначе се пада тамън 1 ден преди заплата  Mr. Green Crossing Arms

dorotey  , Joy hahaha ,ние с тебе май сме най-ранобудните днес ,а ? какво става що не спите  Mr. Green Моя днес по изключение се ококори още в 6 ч Shocked после заспа пак до 6.30  Crossing Arms Tired и това беше, аууууу виех за сън  Tired Tired Tired..............
Сега съм си направила кафе,че да светна малко, а на Жоролин нито му се закусва нито нищо, поне си играе в момента с конструктора,че да си изпия на спокойствие кафето и да се порова тук, че по -късно баща му като се събуди ша ма измести от компа  Mr. Green

За завиването, Жорко спи с чувалче от както си се е родил почти, сега е със такова с ръкави, а като се затопли без.Нямаме проблем ,удобно е...особено и защото спи в отделна стая, не мога да ставам по 100 пъти да го завивам Simple Smile

# 124
Мимис и ти си ранобудна, аз станах да хода на зъболекар, ама тя сега ми заяви, 4е 4ак в 9:00 ще ходи, и се отказвам за утре  Crazy
Емили неиска в 4увал, тя нервна кат майка си  Sunglasses

# 125
Аха.....
Има вероятност ако се върти много докато спи и чувала да и се увива около тялото, ма добре,че за сега на Жорко не му пречи Simple Smile

# 126
Kak ги борите тез деца с тия чували  Rolling Eyes просто незнам  newsm78 Мойто "чудо" от съвсем малък ... та и досега изпада в истерия като му сложа чувалче  Sick Пробвала съм да го слагам след като е заспал  #Crazy обаче нощем се буди усукан  Laughing вътре и става още по-зле  #Cussing out накрая се предадох и зарязах чувалите  #Crazy сега се гоним по цяла нощ с одеялото, ама нали спи м/у нас  #Silly  та поне не ставам  Joy от около седмица иска да спи само "на гости на мама на одеялото"  hahaha та не смея да се врътна да не го отвияж Shocked
Аман вече от малкия гостенин  bowuu как ще го изгоня от спалнята направо незнам  Thinking но ще му мисля като се запролети и не е толко хладно нощем  Naughty Сигурно поне 1 седмица ще има да ревем като магарета и двамата и да се пренасяме от креват в креват  cry докато го "преметна" в неговото си легло окончателно  hahaha

# 127
Привет моми4ета!: Hug

При нас нищо интересно,освен че времето доста захладня и днес няма да излизаме навън. Tired При вас обаче е пролет...не ви е срам! Mr. Green

КАкво измислихте за утре?Ще празнувате ли?
Пожелавам ви страхотни мигове с любимия и бъдете изпънени само с влюбено настроение! Crazy newsm51 1dating luvbed Heart Eyes Heart txtloves newsm76 Two Hearts  loveuuu  Kissing Heart Two Hearts

Ние ще сме си в къщи..вечеря,винце и така. Heart Eyes

Вярка,Холката си остава с дупка до 6 годишна,но вече й свикнахме и не ни пречи,нито пък на нея,даже за малко оня ден да счупи и другия! ooooh!

А на вашите малчовци с Гвен какви са тези гъбички,ужасна работа? Sad

Гвенчита,как така два зъба са му извадили вече?Не можеше ли да ги оставят?С упойка ли,как?Миличките! Cry

Вярка,и холи не търпи завивки и все ги изритва и на сутринта са й ледени краката,ама здраве да е.Ерик пък е обратен случай-той спи завит през глава и все го отвивам да не се задуши. Sick

Дороти,холи и тя постоянно пада и ме е яд,4е грам не мисли и не се пази. #Cussing out КАкто и да падне все в устата се удря,аман вече.. Crossing Arms

Много целувки от нас и весело изкарване на Празника утре! Heart Eyes После да разказвате,ей! Wink

# 128
  • София
HOLY,
не са му вадени зъби на Тано.Те се разрушават милиметър по милиметър! Confused Но корените са на място!

http://images13.snimka.bg/002182354-big.jpg

На тази снимка се вижда,че едното дъбче въобще го няма,а от другото е останало едно ръбче само! На предния десен също има дупчица,но се моля да не се разраства! Praynig
Зъболекарката го маже периодично и затова са по-тъмни от другите зъбки!
Но това да е ... дано да е все така здравичък ... другото е бял кахър... Simple Smile

# 129
Holy, за Коко не са споменали да е гъбичка, дори се учудих като прочетох за Тано  newsm78 При него зъболекарката твърди, че са му се разрушили от нощните напитки дето смучеше по цяла нощ до годинка  #Crazy защото бил генетично предразположен  Rolling Eyes Като отидохме за 1-ви път миналия януари му се беше цепнала едното зъбче на 2 и си мислех че е от удар или е захапал нещо, но тя рече, че просто били с нарушен е-майл и нещо като "кариес" както ми обясни  Sick И така му изчисти с кюретка всичко, което беше развалено и те му останаха като "наръфани" 4-те зъбчета и оттогава ходим през 3-4 месеца да му ги запълва с някаква паста, за да не се разбиват повече и да не го болят  Sad а и да не се разпространи по другите зъбки  Peace
Слава богу досега друго зъбче няма проблем - само тези 4 отгоре само като кърфички  Joy как хапе само  hahaha  да не му попадаш в устата  Wink
Успокоявам се, че и баткото като малък му бяха тъмни същите зъбчета и едното беше станало като подкова  Rolling Eyes, но после като ги смени няма проблем  thumbsup

# 130
 Joy  А за празника днес
ДА Е ЧЕСТИТ НА ВСИЧКИ, КОИТО ОЩЕ СА ВЛЮБЕНИ   loveuuu
У нас незнам вече след 16 год. семеен живот кой от двата е по на почит Св.Валентин или Трифон зарезан  hahaha
Но то все си е празник  Peace така, че ще го полеем   Wine Glass с червено вино задължително  Smile
Пожелавам ви приятен купон, много любов и подаръци разбира се   Gift

# 131
ЧЕСТИТ СВЕТИ ВАЛЕНТИН И ТРИФОН ЗАРЕЗАН И ОТ МЕН!
АААаааааааааааа ще празнуваме и двата празника,няма как
 smile3521
След малко изчезвам на магазина да купувам виното и пържолите smile3508  newsm62
Айде ,весело изкарване на празнуващите  newsm03

# 132
Честит ден на любовта и на виното
Пожелавам ви винаги да сте пияни от любов

# 133
  • София
Честит празник!Бъдете винаги много обичани и обичайте!

Гледа сте подхванали любимата ми тема за зъболекари.В четвъртък ми извадиха един мъдрец и още вия от болка.

Иначе Стела спи в чувал нощем,а следобяд с олекотена,но си спи завита,проблем няма.Махнахме и решетките от към краката и си ляга и става сама и е много доволна.
Отивам да чета,че много сте изписали,а бързах да драсна нещо,докато има форум и малката не се е събудила.

# 134
  • София
...дори се учудих като прочетох за Тано  newsm78 При него зъболекарката твърди, че са му се разрушили от нощните напитки дето смучеше по цяла нощ до годинка  #Crazy защото бил генетично предразположен  Rolling Eyes Като отидохме за 1-ви път миналия януари му се беше цепнала едното зъбче на 2 и си мислех че е от удар или е захапал нещо, но тя рече, че просто били с нарушен е-майл и нещо като "кариес" както ми обясни  Sick И така му изчисти с кюретка всичко, което беше развалено и те му останаха като "наръфани" 4-те зъбчета и оттогава ходим през 3-4 месеца да му ги запълва с някаква паста, за да не се разбиват повече и да не го болят  Sad а и да не се разпространи по другите зъбки  Peace ...

И на мен така ми обясни зъболекарката...от соковете и млякото през нощта е станал проблемът! И генетичното предразположение също ми го каза,а ние с моя съпруг сме и двамата със слаби зъби!  ConfusedПодобно на кариес е  и е причинено от гъбичка,която наричали още млечна,защото разрушавала млечните зъби! И тъй като се разпространявала и обхващала и другите зъбки - се налага това мазане... ама това да им е на бандитите  Hug

Честити празници и от мен!
Св.Валентин не ми и много по вкуса,но евентуално ще се зарадвам на красиви червени рози! Mr. Green
Обаче Трифон Зарезан ще го почетем с прекрасно червено вино довечера!
Наздраве на всички ви!

Wine Glass

Вяра,
поздравления за 16-те години....все така да се обичате и да си пийвате винце!  Hug

Галя,
съчувствам ти за мъдреца!Дано по-скоро утихне болката! Hug

Общи условия

Активация на акаунт