Септемврийчетата пеят коледни песни и чакат подаръци интересни !!!

• 18 669
  • 251
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Благодаря на всички за пожеланията!
Да ви се връщат хубавите думи!

bouquet

# 106
  • Велико Търново
Как сте днес ?  Hug

Ние сборихме поне рекордните температури над 39 градуса ( надявам се  Cry )

Ето малко снимки на Бобо - computer man  Simple Smile Simple Smile Simple Smile - или какво правя, когато кака я няма  Simple Smile

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=91874&photo=4

# 107
  • София
Здравейте и от нас!
Ние вече сме добре.Бяхме на село на чист въздух при баба Laughing.Сега нищо интересно,треперя коя ще е следващата болест. Sad

Честит празник на всички,който сме пропуснали!

Да ви питам вие знаете ли по колко деца в група са в ДГ.Вчера бях до нашата и ми казаха 35 Shocked.Тази цифра много ме стресна и понеже се води елитна ДГ се чудя само в нея ли е така?

# 108
В ДГ, дето подадох молба за Коко - директорката каза, че правят за I-ва група по 28 деца - за мен и те са множко  #Crazy, а пък 35  #Shocked
Сега в яслата са по 19-20 и незнам как се справят лелките, а в 1-ва група не са кой знае колко по-самостоятелни хлапетата  newsm78

# 109
Ето малко снимки на Бобо - computer man  Simple Smile Simple Smile Simple Smile - или какво правя, когато кака я няма  Simple Smile

Голям е бонбон  dance
в къщи става бой за РС-то - имаме 2 клавиатури ... 2 мишки ... #Crazy и малкия сам показва коя е на Коко и коя на К  Joy обаче в един момент като се усети кой командва парада (играта) и настъпва ужасссссс  Sick

# 110
  • Велико Търново

Голям е бонбон  dance
в къщи става бой за РС-то - имаме 2 клавиатури ... 2 мишки ... #Crazy и малкия сам показва коя е на Коко и коя на К  Joy обаче в един момент като се усети кой командва парада (играта) и настъпва ужасссссс  Sick
И в къщи е така, резервната периферия обаче Бобо я потроши и сега кака му сяда на компа в офиса , който се заключва и Бобо не влиза там. А в нейната стая го изключвам от захранването щото се е научил сам да си го пуска , покатерва се на стола и се почва  Simple Smile Simple Smile

Галя , и в нашата група са записани 30 деца, градината се води елитна за града, и аз се постреснах от бройката. Но мисля , че рядко ще стигнат до максилмалния брой деца едновременно на градина

# 111
Здравейте мили дружки! Hug

Нямам време да седна да ви "видя" как сте! Grinning НАдявам се всички дечица са вече здрави и няма да се разболяват повече. Heart Eyes

Ние сме добре.Холи имаше един инцидент със зъба(аман с тези зъби,ве4е ooooh!)

Онова зъбче,което беше счупила в градината сега й получи абцес и се наложи да го вадят с пълна упойка,та бях се притеснила много. Tired Няколко дни вдигах кръвно...казах си айде дойде ми края! Crazy

Сега вече сме добре и си имаме едно щърбо момиче в къщи. Mr. Green

НА път сме да махнем памперса,но пък още суче  ooooh! и не знам как ще я отбивам,хелп. Rolling Eyes

Много целувки на всички и много ви обичкам! Heart Eyes

Готвите ли се за Празника на Влюбените?...аз поне подписа си смених,малко Флюбено да ми стане! Crazy Mr. Green

# 112
А Коко с вкл. на РС-то отдавна е на "ти" даже има една игра билярд дето си пуска сам и почва да крещи някой да играе гол-гол с него  hahaha
В скоро време очаквам да почне и филмчета да си пуска малкия отворко  Joy

Иначе разбойника от днес е на ясла, сутринта почна от колата още да вика "Коко ницка ясла, ницка децата, ницка жата"  Sick и влезе в групата целия облян в сълзи с бойния вик на апахите  #Cussing out
Направо след такива "почивки" у дома после е кошмар 1-2 дни  #Crazy

Холи, леле и снахата го загази с тия зъби като Калоян, все да има емоции аман вече  Rolling Eyes и ние в сряда сме на зъболекар и отсега се побърквам като се сетя какъв рев и вой ще е   smile3514  На малката сега така ли ще й е дупчица докато порасне ново зъбче  newsm78 миличката - ама и щърбава си е хубавица  4470 thumbsup

# 113
КЪДЕ СТЕЕЕЕ  МОМИЧЕТАААА Joy

# 114
ТУКА СМЕЕЕЕЕ  ,  bye Laughing , ама покрай нас новости няма  Grinning
Добре сме ,живи сме,здрави сме.....аааа сори, сетих се, при мене има една новост Mr. Green имам си вече включена пералня newsm47 Еййй, голем кеф, бях забравила какво е да имаш такава вещ newsm53 вече съм много щастлива и много си обичам придобивката Blush
Ммммм....иначе Жорко в момента е на ясла, днеска ще се вземем в 16 ч ,по -раничко, че щели да ходат на шествието от 17 ч и така......
Още си пия кафето от сутринта, една "кофа" съм си направила за мой кеф Mr. Green....и съм се разплулаааа ,ауууу  Shocked то мързела си няма работа на моменти ....ама трябва да пусна след малко един прахосмуч докато детето го няма, че е кочинааа  newsm79 , Crazy Rolling Eyes
Айде ,поздрави!  Grinning
Отчетох се аз, сега са другите на ред  Mr. Green

# 115
Еййй, голем кеф, бях забравила какво е да имаш такава вещ newsm53 вече съм много щастлива и много си обичам придобивката Blush

Ау да ти е честита придобивката и да те "слуша" дълго  Peace аз си имам една "Пенка" дето само като си помисля, че може да ме "изостави"  с тез 3-ма мъже и ми става  #Silly

# 116
Здравейте и от нас
И при нас няма нищо ново, една и съща. Емили ей сега как падна от една катерушка, как не си разби тиквата незнам
Големи диванета са  ooooh! Незнам вие как сте, ама ние сме страшна работа. Нищо не хапва по цял ден, нито закусва, нито обядва ве4ер хапне малко и това е. По цял ден се преобли4а, това неискала, онова неискала  smile3511 Направо ве4е ме побърква това детенце Tired

Вие какво ще правите на Свети Валентин  newsm76 Ние на 14 сигурно ще сме си вкъщи, а мислеме събота и неделя да ходим на по4ивка. Ама още не  е сигурно  Sad

# 117
  • Стара Загора
Здравейте,
добре сме  и ние, днес си прибрах по - рано малката от ясла да се разходим докато има слънце.
Дороти, щерка ми е пък на обратно за обличането, сега има нов номер обличам и нещо и тя казва това е лошо, и хайде показвам две три неща да си хареса нещо, като се изпишка и забравя да си сложи гащите и може цяла вечер да откара по голо дупе.
Махнахме паперса не помня дали се похвалих, сама си реши един ден и оттогава не съм слагала през деня,  нощем пишка по веднъж и й слагам  памперс след като заспи.
За яденето като озверее или ако хареса нещо много си хапва стабилно иначе съвсем  малко яде,
ставам че счупи една бутилка

# 118
  • София

Холи, леле и снахата го загази с тия зъби като Калоян, все да има емоции аман вече  Rolling Eyes и ние в сряда сме на зъболекар и отсега се побърквам като се сетя какъв рев и вой ще е   smile3514  На малката сега така ли ще й е дупчица докато порасне ново зъбче  newsm78 миличката - ама и щърбава си е хубавица  4470 thumbsup

Тано вече е без два зъба... Cry
Миналата година февруари месец забелязах една малка дупчица,която стана по-голяма и се оказа,че е някаква гъбичка,която разяжда млечните зъбки!
През 4  месеца ги маже зъболекарката,за да спасим останалите,но не знам до колко ще ги спасим! Но има ефект,зъщото досега да е останал без зъби отпред...а ако знаех за това мазане (импрегниране) - нямаше нито една жертва да дадем! ooooh!

Ама така ще е...докато стане на 6 и почне да ги сменя... Crazy

HOLY,
няма да се плашиш...корава мома имаш... и щърба - пак е убавица... bouquet

# 119
Цитат
HOLY,
няма да се плашиш...корава мома имаш... и щърба - пак е убавица...bouquet
Gwen как щърба бе, нормална си е Холката  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт