Септемврийчетата пеят коледни песни и чакат подаръци интересни !!!

• 18 671
  • 251
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте мацки,
верно, че пак се затрихме нещо  Joy .... нема-мема па ни хване липсата  hahaha
Мен ме е ударил един страхотен мързел тази седмица  Rolling Eyes ама нищо не ми се прави  #Crazy само ми се поляга  Sick добре, че нямаме в момента много работа ... та ми върви моткането  hahaha
Иначе слава богу в къщи всички сме здрави, и на Калоян групата е пълна, дано да се натръшкат със закъснение само  Praynig Криси казва, че и неговия клас започнал да се "пълни" вече, че миналата седмица бяха по-малко от половината деца  Shocked
Ужас с тоя грип все съм като на тръни, да вземе да завали малко сняг та да минат гадните вируси.
Това е засега, а на болните бързо и успешно оздравяване  Peace

# 91
 tanya_p Бързо оздравяване, много гаден този грип  Cry Тука едни приятели са болни, 5 дни са с температура по 38-40  Tired Страшна работа

Мимис Те казаха, 4е ще има буря, тука сега изведнъж се стъмни.
Трябваше да излизам, ама ме е шубе да не ни завари някъде cold

# 92
Здравейте мами, къде пак се затрихте бе
Емили май се разболя,
Нещо по4на да кашля много яко. Дано само да не е от грипа  Praynig

# 93
Емили май се разболя,
Нещо по4на да кашля много яко. Дано само да не е от грипа  Praynig

И Калоян се тръшна от гадния грип  Ill в четвъртък следобяд ме извикаха от яслата, че е с Т и  smile3557 и си го прибрах един унил и кисел  Rolling Eyes цяла нощ сиропи, аналгини, оцет  #Crazy стигна до 39,8 ...  #Shocked направо полудях, а колко пъти повърна от сополите, направо олепка къщата  Sick
В петък джипи-то отсече - ГРИП - спокойно гърло, гърди чисти, секрет като водопад и кашля съответно като магаре  #Cussing out чак се дави и повръща  #Silly
Вчера нямаше Т ... а днес пак 38-39 - аман вече  smile3511 омръзна ми от болести, да пада сняг ... та поне само да изстиваме  Peace

# 94
E.. Вярка лошо  Cry Емили само понакашля и малко хрема, но при нас може и ваксината да ни е спасила. Да не казвам голяма дума де ще видим след няколко дни как ще е  Praynig И аз понакашлям и имам лека хрема. Много лош грип бе по 5-7 дни държи температурата  Shocked
Вярка а тоя грип казаха, 4е само с Коларгола се оправя хремата, така, 4е ходи вземи и капи такива капки  Peace Аз и взех на Емили днес и капим , пък ще видим, дано да не сме лепнали грипа  Praynig

# 95
Незнам вече кое помага и кое не  Rolling Eyes само знам, че ми писна от тая тъпа зима и тия вируси, болести и тем подобни  #Crazy
И тая година добре я подкарахме вече... само дано не стигнем до АБ  Praynig

# 96
  • Стара Загора
Здравейте,
Ники е здрава вече, ще си я оставя някой ден вкъщи, че започна да си върши работите в гърнето да затвърди, само че не ми казва ами си сяда и после ме вика да я бърша, от онзи ден до тази сутрин си беше чисто суха, но днес като се прибрахме от разходка и намокри гащите.
Айде и да няма вече болни
И аз му разправям на моя мъж че искам сняг, той ми вика че тя зимата свърши, за какво ми бил тоя сняг.
Хубав ден!

# 97
  • Велико Търново
Здравейте

Докато се наканя да се похваля, че Бобо пиша и ака на гърне от около седмица, като за 2 дена буквалн о се научи и е много горд и доволен, го тръшна грипа и вече дойде ред да се оплаквам  Sad

Лекува го класичския хомеопат, при който го водя от есента, засега има само температура, като няколко пъти качва над 39  Close Ще се борим . Сега треперя кой ще е следващия тръшнат, че чувам тоя грип като влезел в една къща и всички го отнасят.

Другите болни как са , оправяте ли се вече ?

Вместо да си говорим за пързалки - само за болести тая зима  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

# 98
  • София
Здравейте,момичета! Hug
Малко ме е налегнала работата и все по-рядка стигам до РС-то  Crossing Arms
Бързо оздравяване желая на всички,дано скоро се похвалите,че сте преборили грипа! Praynig

# 99
Калоян е още у дома  Rolling Eyes вече не вдига Т, но сополите си текат и "благодарение" на тях си кашля още  #Crazy Но поне слава богу е само това, докторката каза снощи, че е с чисти гърди и спокойно гърло   Peace
Иначе вече беснее и даже яде  Peace, че 2-3 дни изобщо не искаше да яде, защото се давеше от храчки като хапне и май се беше поизплашил  даже Thinking
Та малкия змей тръшна и баща си  Joy и сега у дома е "купон" ... болен мъж ... страшна работа  Sick  аз обаче ги оставих да се гледат по мъжки и съм на работа.... леко сополива и аз  hahaha, но си взех 1 опаковка Ремантидин да пробвам да се оправя  Praynig данооо.....

Да минава тоя грип, че вече само за подобни гадости се говори навсякъде, аманннн

# 100
Здравейте момичета! Hug

Влизам на бързо да Честитя Рожденния Ден на Гвен!  bouquet

Миличка,бъди все така мила,добра и отзивчива,винаги усмихната и жизнерадостна,хубава и умна майка,съпруга и приятелка! Heart Eyes
Нека Щастие и Любов цари в живота ти и усмивка грее на лицето ти!
Бъди винаги най-желана,любима и мила! Hug

Прегръщам те силно и ти пожелавам страхотни преживявания и незабравими подаръци за празника ти! Grinning

А на вас,приятелки,бързо да оздравявате и лек ден  на всички!  bouquet

# 101
  • Стара Загора
Честит Рожден Ден, Gwen   bouquet
Бъди най - щастливата и обичана жена!

# 102
ооо незнаех, че има рожденичка в отбора.... но малко на патерици

Да си жива и здрава, много желана и обичана жена, горда майка на слънчево хлапе ... пък по-натам да влезеш в отбора на мамите с повече от едно бонбонче  newsm59

# 103
Айде ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Гвен и от мен на патерици!!!  bouquet
Да си жива,здрава и много щастлива!
 Heart Eyes

# 104
  • Велико Търново
ЧЕСТИТО GWEN !!!!!!   bouquet  bouquet  bouquet

Да си много обичана, все така позитивна и лъчезарна !!!  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт