Септемврийчетата пеят коледни песни и чакат подаръци интересни !!!

• 18 330
  • 251
  •   1
Отговори
# 210
Ау  newsm78 само Калоян ли е ящен  Mr. Green все ходи и мели нещо поне да му личеше   Joy сутрин става и иска да яде, аз му викам, че ще яде в ДГ, а той като се разсърди  Sick
Днес пак е при баба си и се обаждам към 10.30 да ги чуя какво правят  newsm78 а нашия яде боб   hahaha като го видял и не оставил баба си докато не му сипала  eat

# 211
Привет мами!

И аз давам Пчелно млечице,изпратено ми от БГ.Специално за деца е с вкус на ягода! Grinning
Холи и тя не яде много,но пък корема и стърчи напред,дупето назад! Mr. Green Така,че много не й давам зор.Мляко пие по няколко чаши на ден! Party

МАми,аз имам проблем с Word-а.Който разбира,моля да помага.Пиша една курсова задача на компа и днес като я отворих ми излиза на квадратчета,като кодирана.НАправо изпаднах в ужас.Трябва да я предам до края на седмицата,а сега май ще я започвам наново. Shocked ooooh! Sick
Вярка,ти не си ли по на "ти" с компютрите да дадеш едно рамо! Praynig
Не знам дали се е кодирало нещо или направо съм прецакала всичко! Cry
Благодаря ви и цунки ! Heart Eyes  bouquet

Мили момичета, бъдете  много обичани и най-желани!Весел празник на всички! Heart Eyes

Последна редакция: чт, 08 мар 2007, 02:22 от HOLY

# 212
  • Стара Загора
Честит празник, мами!

Холи, опитай да смениш шрифта, друго не ми хрумва.

# 213
Честит празник,момичета!
  Желая ви много красиви,вълнуващи и незабравими моменти занапред! smile3525 newsm68 Two Hearts newsm24 baloni Flowers Bouquet Kissing Heart

# 214
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МОМИЧЕТА, много да сте обичани и желани, а хлапетата да ви слушкат с 1 идея повечко   bouquet

Холи, най вероятно е проблем в шрифта, Танчето е права, опитай да го маркираш изцяло и да му дадеш друг шрифт, би трябвало да се оправи  newsm78 УСПЕХ
Ако не стане свиркай, ще питам какво друго може да е  Thinking

# 215
  • София
Честит празник,майчета!
Бъдете много щасливи и обичани!

# 216
Честит празник мили мами! Бъдете обичани и желани!

Последна редакция: чт, 08 мар 2007, 13:20 от dorotey

# 217
ЧЕСТИТ 8 МАРТ и от мен!!! Много любов и щастие !  bouquet

# 218
Ей пишете, пишете пък като забегнете  ooooh!
При нас една и съща, днес мислим да отплаваме към село, ама като гледам времето май не е много подходящо  newsm78 Може и нещо друго да измислим. Искаше ми се да заведем Емили да се разсее малко, 4е направо е полудела  smile3511 Хи4 не слуша това детенце  Shocked

# 219
  • Стара Загора
И аз си мислех до вчера да ходим към село, но е студено и се отказах, и за зоопарка не става  днес Sad.

# 220
  • София
Ние още сме болни.Ту повръщаме,ту дрискаме Sick.Всяка година по това време нашия тати почти не го виждаме,че правят едно изложение.Та съм се настройла чак за цветница.Тогава си ходим на Ловеч,защото има панаир и голям пазар с глинени неща.Та чакам с нетърпение да се обзаведа пак с разни неща и да се разходим из балкана.

# 221
Ние ходихме на село  newsm44 Емили пощура от кеф  Crazy Имаше малки козленца на два дни  Wink Лелее какво ги прави  ooooh!
Ходихме на разходка в гората, хапнахме, пийнахме и се прибрахме newsm01
Сега е направо гроги. Влизам да я изкъпя и да си ляга   sleepuu

# 222
Привет мами! Grinning
Леле ,как се размечтах и аз за село,Дороти! SunglassesБаба ми и тя гледа козички и преди няколко дни са се оярили няколко мъничета.Мерак ми е Холи да види всички животинки на село! Party КАк ли ще реагира,милата? Thinking Laughing Сигурно ще иска да гушка всички наред.Тя като види някое малко животинче по ТВ-то и все ми вика'..виж го мамо,миличкото..' Party Party Party

Галка,бързо да оздравява къдравелката Heart Eyes,че аман с тези гадни вируси! Close

Вярка,файла не можа да се оправи,бил прецакан..казаха запознати.АЗ до последно се надявах,че ще стане чудо,ама не би!Но важното е,че я написах отново и успях да я предам на време,пустата курсова задача! Whistling

Мацки,как изкарахте 8 март?Имаше ли цуни-гуни и джиджи-биджи? Crazy Ние щяхме да излизаме по женски с приятелки на ресторант,но се развали работата..и за капак скапания файл,та трябваше на празника да пиша до среднощ.. Tired ooooh!

Но така или иначе скромно си го отпразнувахме в къщи без свещи,цветя и цуни-гуни.. Tired На моя мил от както го познавам му е ампутирана романтиката.. smile3507
Но си ми е добричък  newsm57 иначе и много си го обичкам   animal085 txtloves
..та тъй

Вие как изкарахте празника? 1dating
Айде чао ви,че имам да пиша!..аз уж за малко да ви нагледам и се олях в писане  smile3538

Цунки на всички! Heart Eyes Гвен ,къде сиии? smile3506

# 223
Ей Холи, здравей, ти май нямаш и време да спиш  Joy колко е сега часа при вас  newsm78 В таз Албърта сега колко часа сте назад  Thinking
Много се радвам кат ни вместиш в натоварената си "ученическа" програма и драснеш 5-20 реда  hahaha Целуни снахата  lovekiss
При нас всичко е ОК .. ама почти  Rolling Eyes Калоян е добре още на 8 март го пуснах на ясла за тържеството  dancing обаче баткото буха като "бухал"  Mr. Green цяла зима издържа това магаре и накрая на сезона се изложи  Sick Добре, че според докторката било само гърло, та бил болен, ама в лека форма  #Shocked и си ходи на училище ...за негово голямо съжаление  Smile
На празника си бяхме в къщи - една жена с трима мъже   Peace кой е като мен  newsm44 не ми даде мъжо да готвя от това по-голям подарък здраве му кажи   hahaha и направихме една рибно-салатена вечер с водка  thumbsup
На всички пожелавам бързо оздравяване и да идва по-скоро топличко и слънчево време ... та да миткаме повечко нагоре-надолу   Nature Sunny

# 224
  • София
Аз празнувах 8 Март с колежките на 7 Март  Mr. Green а на 8 бяхме на рожден ден на Жорко (племенника ми)!
И моят съпруг е с "ампутирана романтика"... подаръците ме чакали в магазина ... Crazy ....изненадите също...абе какво да ви обяснявам Mr. Green
Всички болни да оздравяват и смело напред в новата седмица!
  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт