Отговори
# 120
Катка, пази се и си пий утрогестана и наистина не вдигай Ава, на нея никак няма да й хареса и сигурно ще мрънка, но няма как. Стискам палци скоро да се отчетеш и с пулсче в коремчето Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 121
Катка,пази се!Ясно ми е,че е трудно,но впрягай, който можеш ,да помага! Thinking
Валя,страхотна Иса и с какъв прекрасен тоялет! Flutter
Тиа,как е Калоянския,вдигна ли през нощта температура?За зъбките-и Даката има в устата си място,не се притеснявай,ще избият! Peace
Гита,съжалявам за случилото се!Но всяко зло за добро!
И аз искам да си сложа лентичка в подписа,ама Бубето ми обясни-много сложно ми се видя! Crazy
Ето малко нови снимки и от нас

# 122
Камий и Дидка те таз "картинка" я адвате като аватар - http://hometown.aol.de/WBuehne/F/001807825.jpg , а ако искате в подписа трябва да сеоформи като картинка - т.е. [ i mg ][ /img ] и между скобите линка и това цялото да се адне в подписа, както лентичките за отчет.

През нощта не спахме добре - детенце направо пищеше на моменти. Сега от сутринта е зациклил на 37,5 Т и така си виси. Педиатърката каза да наблюдавам, до обед ако не спадне да дам Панадол, ако стане по-висока да и звънна или направо да ходим. Много ме гризе мисълта ами ако не е зъб - не мога да бръкна качествено да видя надуто ли е и се тормозя да не е друго възпаление... но пък той не кашля и не киха, нос не тече.....

Мда явно има място за тия зъби....

Последна редакция: чт, 28 дек 2006, 11:26 от Tia

# 123
Тиа, има и вируси, които минават само с висока Т,без други признаци...Мари беше така точно на Бъдни вечер, така и не разбрах зъби ли са (ние сме още на вълна кучешки)или някакъв вирус...Аз не пиша, защото няма с какво да се похваля, болести, болести...и явно на всички им е писнало от оплакванията ми, защото никой не ми и отговаря.

Деспина, пробвай с тази прословута клеева тинктура за усилване на имунитета, пак има тема за нея в Здравния. Аз си поръчах от Бг и чакам да пристигне колета...

# 124
Ми... ние вдигнахме температура 38. Да видим ще повтори ли през нощта или беше еднократно. Направо ми иде пусти кътник да бръкна с клещите да го издърпам  #Crazy
В тоя ред на мисли за зъбите имам питанка: по книжка излизат 16 зъбаци и после към 2, 2.5 години излизат останалите 4 кътника - при положение че на нас ни излиза сега има ли повод да се притеснявам че в устата няма място за този зъб? ако някой има идея..... Fairy май вашия тати беше зъболекар или бъркам  Embarassed - имаше един такъв специалист сред нас задочно - нека каже мнение.

Вещото лице каза, че трябва да се погледне има ли място за него, но принципно няма какво да му направиш, да го върнеш не можеш, така че зъбчето най-вероятно ще си намери къде да излезе:) Не му се притеснявай. На тази възраст всичко е много меко и лесно се размества, така че и сега да попритисни останалите зъби, после ще се оправят.

# 125
Fairy  благодарско на вещото лице за мнението... и на посредника благодаря    bouquet   . Все пробвам да бърникам из устата му, ама освен сериозни нахапвания друго не се получава. Права си че щом е тръгнало връщане няма...

# 126
Тиа, защо да няма място за последните кътници newsm78 Пламен като ревне добре виждам какво положението в устата му Simple Smile, че иначе с опипване с пръст не става, перфорира ме направо. Пламен има 16 зъба и ми се струва, че долните последни кътници всеки момент ще излезнат, така е побелял венеца, а и ми се струва, като цяло между кучешките, предкътниците и местата, където ще са последните кътници има доста голямо разстояние.

# 127
Здравейте! Hug
Катка, пази се и си почивай повече! HugОт всеки удобен и свободен момент трябва да се възползваш! WinkСтискам палци всичко да е наред! Praynig
Гита,горе главата!Всяко зло за добро! Hug
Тиа, Деспина, стискам палци малчовците да се оправят час по-скоро! Praynig
Диди, Данчо е голям сладур! HugЩе го изпапкам! Heart Eyes
Валя, и твоите съкровища са прекрасни и много чаровни! Heart Eyes
А сега да ви се оплача.Снощи благодарение на хвърлените пиратки  от съседите Вали заспа доста късно и видимо беше много изплашен. SadМразя ги тези пиратки! Twisted Evil #Cussing out

# 128
Юхуу, и ние сме тук! Laughing

5 дни беше веселба със сестричката ми, но тази сутрин си замина CryДени много я заобича, и днес от сутринта само обикаля и я търси из стаите и поне 20 пъти констатира, че "йейа няма" (леля я няма).

Ние сме добре, с изключение на татито ни Sad Получихме чудни подаръци, изкарахме добре.

Тези дни грее чудно слънце и сме навън, нищо че слънчо е доста хапещ. Дени беснее, весели се, не го спира студ.

Кучешкия му зъб си расте, други не се виждат, но нощем имам чувството че постоянно суче. Не му отказвам, защото виждам че го мъчи - щом това го успокоява, давам му. На мен пък не ми и тежи, защото той отново спи при мен заради зъба, та нощем само му подавам да суче и си заспивам. Денем ръцете са постоянно в устата. Дядо му се шегува, че не зъби му растат, а сливици, понеже си мушка ръцете целите в устата Mr. Green

Болните да оздравяват! Бременните да се пазят! Peace

Тиа, аз мисля, че от зъбчето е Т. Но и ania е права - аз бях така преди Коледа, само Т, без нищо друго. Може все пак да отидете до педката, ако и утре нещо те тревожи, че после идват няколко почивни дни.

Ето коледни снимки от нас : http://www.snimka.bg/album.php?album_id=88572

До скоро!

# 129
Сиска,с много мерак сте го правили това дете ей Heart Eyes.И ме кефи много супер сплотеното ви семейство Flutter,нашето семейство успява изключително рядко да се съберем заедно,пък и да стане пак не е особенно весело Rolling Eyes.Какво му е на вашия тати?и той ли е болен?
Ксения ,и аз много се тваря на тия пиратки.Наси и на Коледа и на Нова Година го изпращам при баба му.Тя живее в отдалечена част на града,която се пада точно след градския парк,може да се каже,че почти живеят в парка,та там изоабщо не се чува като гърмят,а в техния блок са възрастни хора и те не хвърлят пиратки Laughing.Та имам си решение за този проблем Grinning

# 130
Камий и Дидка те таз "картинка" я адвате като аватар - http://hometown.aol.de/WBuehne/F/001807825.jpg , а ако искате в подписа трябва да сеоформи като картинка - т.е. [ i mg ][ /img ] и между скобите линка и това цялото да се адне в подписа, както лентичките за отчет.

През нощта не спахме добре - детенце направо пищеше на моменти. Сега от сутринта е зациклил на 37,5 Т и така си виси. Педиатърката каза да наблюдавам, до обед ако не спадне да дам Панадол, ако стане по-висока да и звънна или направо да ходим. Много ме гризе мисълта ами ако не е зъб - не мога да бръкна качествено да видя надуто ли е и се тормозя да не е друго възпаление... но пък той не кашля и не киха, нос не тече.....

Мда явно има място за тия зъби....

Мерси.
Гита всяко зло за добро.
Къде ли се изгуби Папиту? newsm78

# 131
Данчо и Дени са голями мъже вече.

# 132
Честито на именниците малко със закъснение.
valia77 и ние имаме такава кукла за Коледа - тц-тц-тц прави  Joy
Страхотни снимки имате всички.
Явно има доста болни дечица тези дни и ние сме болни -бронхит.

Лека вечер.И продължавайте да се снимате,че да ви гледаме

# 133
Тиа,ако знаеш колко пъти пробвах така,но...все не ставаше!Но сега стана!Благодаря!  bouquet
Сиска,Дени е сладур от класа! Heart Eyes

# 134
Дидка, виж само зетя как ти помага и колко е пораснал-пу-пу....

Цитат
valia77 и ние имаме такава кукла за Коледа - тц-тц-тц прави 
no`name, и си мърда лекичко главата докато си цока млякото  hahaha.....
Gita, така е трябвало да стане-прегръщам те-ти си силна жена  action032....
Ксения, ей тези пиратки и аз не ги понасям #Cussing out....при нас са загърмели от Коледа и все едно, че сме на бойното поле....
Tia , дано да е от зъбче тая температура....
Катка, пий си хапчетата и почивай....няма ли кандидатки да погледат Ава за известно време???

Както ви споменах снощи, че Иса е настинала така и стана....положението е сериозно, пак сме с 40 градуса температура Ill, със силно зачервено гърло, кашлица и хрема...изписаха ни Сумамед, но го повърна веднага и сега сме отново на любимия ни Цек.....аман от болести вече #2gunfire....

Общи условия

Активация на акаунт