Отговори
# 135
Добрютру  kaffeetrmker_2

Ей то болести болести.... айде да стане зима като хората че това кекавото вирусоразвиващо ми писна вече. Оздравявайте. 

Катка честито потвърдена новина. А за гушкането - гушкайте се клекнали, то така и така трябва от сега да свикне че няма да я разнасяш вече, но с обяснение и хитринки ще се получи. Още веднъж лека и безаварийна и на теб preggo !

Нашто май наистина е зъб - вчера не сме вдигали висока Т, давам хамомила 3х3 и през деня беше добре. Нощите са ми малко кошмарни, щото се буди с писък, трудно се успокоява, в нашето легло се върти като пумпал, връщането в неговото е пак с рев... та хем да го взема да се успокои, хем то е 4 сутринта примерно - трябва да се спи.... а и за довечера имаме планове още от одавна и малко ми е свито как ще спят с баба му....

# 136
Добро утро и от мен!
Днес отиваме при детенце и съм много щастлива. Обаче да си призная добре си починахме всяка вечер излизахме, а то било голям кеф.... Аз навремето имах добре натрупан стаж по кръчмичките та си поприпомних добрите и безгрижни времена, но през цялото време Марти не ми излизаше от главата. Да са живи и здрави майка и татко, че искат да го гледат.

Tia не се притеснявай за тази вечер, хлапетата спят по добре при бабите, че не са сигурни дали ще им минават номерата като при нас. Марти и той се будеше в Бургас от зъбките и хремата, но в Сливен кара с едно 5 минутно събуждане и бабичка като го гушне всичко е ок. Пожелавам ви без аварийна вечер.

# 137
Добро утро!!
valia77,а да тази кукла е страшна.В първият момент си помислих,че наистина пие,пък то влизало в капачката  ooooh!

О тука много познати истории,зъби...болести.И ние сме с бронхит и аз кашлям.Надявам се Новата година да е по-добра от към здравето поне.

# 138
Здравейте и от нас  bye
Както казва Сиска, аз все се скатавам и като се реша да пиша - то край няма. Така че ще се постарая да съм по кратка този път.
Ние за Коледа бяхме в Пловдив при свекитата и си изкарахме ..... скучно  Flushed
За капак - като чета за болничките дечица няма как да не се включа и аз . Вечерта преди да тръгнем за Пловдив бяхме на детско парти от работата на мъжа ми и направо побеснях. Едната му колежка си беше довела детето на ДЕТСКО парти с течащи зелени сополи... абе ужас. Така да се дразня на такива майки мърли че нямам думи..... Освен че не го гледа понеже нали е на работа, има баби за тая работа... ами на всичкото отгоре дори времето което прекараха заено на партито - тя не му обърна никакво внимание - аз трябваше да ходя да я викам да му бърше сополите които си му влизаха в устичката на милото ... Та както и да е , изразих възмущение. И взех си детето и мъжа и си тръгнахме за да не прихванем нещо и ние. Да ама късно - цяла вечер малката не можа да спи, сополи, кашля, буди се защото не може да диша..... И така тръгнахме за Пловдив. Там положението стана още по-лошо и резултата е че Алекс е на антибиотик + какви ли не още неща, аз бях също много болна (сега остана само да си възвърна гласа че съм акто пресипнала...), баба ни и тя сополи и кашлица, а татко ни нещо още е неопределен - боли го гърло , покашля ама няма по сериозни симптоми. В заключение - всички болни по Коледа....
А за нова година ние мислим да сме си в къщи ... майка ми щеше да гледа малката а ние да купонясваме, ама и сменили смяната на работа и ще работи на нова година.  #Cussing out
Ох .... пак се олях с писането ... за което моля да ме извините

# 139
Брей, много болести пак бе  ConfusedБързо да оздравявате всички - и малки, и големи.

И ние на Нова година ще си бъдем вкъщи, с баба и дядо. Чудя се дали да поканим най-доброто приятелче на Дени и майка му, защото те са съвсем сами, таткото е в Гърция вече 2 месеца и няма да си дойде скоро. Нямат никакви приятели, тя няма родители, свекъри, никой не им помага. Желязна майка! Но сигурно ще им е неудобно да дойдат. А и момченцето си ляга рано, пък Дени ще си легне сигурно чак към 1-2. На Коледа си легна в 1,30, не изпуска празненството до края WinkИ на Нова година ще бъде така.

Ние сме здрави (без мъжа ми, който има големи проблеми, миличкия ми Cry), но сутринта по телефона педката постави на Дени диагноза "атопичен дерматит". Без да види обривите дори. Ще умуваме какво ще правим... Peace Аз много-много не и се доверявам, макар че обривите са същите. Ще отидем на дерматолог след празниците. Предполагам, че си го докарахме това заради пръскането срещу бълхите. Цяло лято и есента всяка вечер пръскахме Дени със спрейче, за да не го хапят бълхите. Явно това е отключило процеса. Но нямахме друг избор... ooooh!

Лек ден и ви пращаме на всички много здраве Hug

# 140
Сиска, притеснително звучиш като пишеш за татито ви. Дано да се оправя бързо Praynig А тази педка как може така да постави диагноза АД по телефона Rolling Eyes, по-добре да го види, защото това не е лека диагноза, не ми се вярва да се отключи от пръскане със спрей Rolling Eyes Сега през зимата, заради студа и сухия въздух Пламен е със загрубяла кожа на бузките, лесно се зачервява и нещо като пъпчици се появяват от време на време, но мажа с мазен крем и овладявам положението. На крачетата, на външната страна на подбедриците също много му изсъхва кожата, като го намажа със Стелатопия на Мустела малко започва да мрънка, сигурно го щипе, но това помага. А приятелката си я покани, как така сам-самички на Нова година, все ще пригодите къде да заспи детенцето й Grinning

# 141
Приветско!  Simple Smile Вчера имахме баба на разположение за няколко часа и аз бях градска малко. Стигнах и до фризьора. Сега се фръцкам с нова прическа, фръц! 4470 Момъкът въобще не ме е търсил и не е ревал за мен, което ме обнадеждава за тръгването на ясла, само да се намери и там готина леля  Mr. Green

Сиска, и Момчил има обрив -  по носа и бузите. Затова се мъкнахме пак при педка днес. Даде Елоком, ако не мине до 3 дни ще го водим на дерматолог. Не знам от какво са тия пъпки - едни такива мънички, пукват се и хващат малка коричка. Първо си мислех , че е от студа, ама дори и с мазен крем не минават. Ако е алергия пък от какво ще е - не е ял нещо ново  newsm78 Ще видим ...
А за диагнозата на вашата педка - нЕам думи  Sick

КаТка, честита ти запетайка! Пази се и слушай чичо Док. Сега е времето да впрегнеш баби и дяди да помагат  Wink

Всички болнички да прогонват гадните болести и да посрещнат задрави Новата година!

# 142
А, аз не се доверявам на педката с тези диагнози по налучкване. Тя понеже знае, че Дени е много светъл и със светли очи, та откакто се е родил всичко обявява за алергия. Когато го види със зачервени или сълзящи очички -- алергия към слънцето. Бил предразположен, заради кожата и очите си. Дрън-дрън! Наистина кожата му е суха, ще сменим тоалетното мляко с някое по-овлажняващо, ще сменим сапуна и ще мажем петната с едно мазило и мисля, че ще овладеем положението. Аз не вярвам да е АД, но то ще си покаже.

Пателина, и на Дени са подобни обривите. Той има на ръчичката и на крачето. Много пъпчици, като лишейчета, кожата е грапава, сърби го и в един момент стават корички. При него много бавно минават. На челото му се беше появило, уж го разкарахме, но продължава ту да се появява, ту да изчезва. Напълно възможно е и от времето да е, Дени също не е ял нищо по-различно от обикновено, нито пък сме го мазали с нещо ново.
Аз уж мислих да почета малко за дерматитите, да видя какви са обривите и мерките, но реших да не го правя. Не искам да се шашкам, ще се оставя отново на майчинския инстинкт.

# 143
  • София
Сиска, попитай дали не е херпес симплекс. Преди години имах такова чудо. Появяваха се малки пъпчици, на петно (при мен на челото), пукаха се, сълзяха, разрастваше се и накрая хващаше коричка и се махаше. Така периодично. Отидох във Военна болница и лекарката ме оправи с едно лекарство и мехлем. Това е, като херпес на устата, но се появява по други нежни места.

Сиска, а за ухапаното, сигурна ли си, че са бълхи, а не дървояди?

Бързо оздравяване на всички болни   bouquet

# 144
На всички болнички желая бързо да оздравяват.
За тези пъпчици не мога да помогна.
На Ники бузките също са червенки, напукани, но я мажа с Нивеа -колд крем и ни помага.
Пламенка, за съжаление има много такива майки Twisted Evil

# 145
  • Варна
Сиска, много гадно, ама и вашата педиатърка истински медиум без да види какъв е проблема поставя диагнози.
И на Ивчо крачетата са с малки грапави пъпчици. Явно нещо не му понася.
Момичета днес съм много щастлива. Моята първа братовчедка роди момиченце - Деница 3,050 кг и 47см. Сякаш още веднъж съм станала леля.

Черпя ви по едно парче торта по тоя повод. Grinning

# 146
Ох Despina , не мога да сдържа .... ще изям цялата торта на екс!  newsm47

# 147
Деси, да ви е жива и здрава девойката! Чудесно име и явно фина мацка... WinkМерси за почерпката!

# 148
Деси,честито!Да ви здрава и послушна малката принцеса!  bouquet

# 149
Деспина честито ти племенница нали пак се пада племенница?     bouquet  . А тортата.... шъ има задочен спор относно изяждането ми се струва.... така се облизах сладко на гладен корем... че се замислям дали да не купя една торта - нова година е все пак.....

Общи условия

Активация на акаунт