Отговори
# 165
Честита Нова година!!!
Да сте живи и здрави и нека тази година е по-добра от миналата!!!
Целувки на вас и на дечицата!!!
[/b][/i]

Ние си бяхме в къщи....кабелната ни телевизия спря в 11 и 30 и после незнам кога е дошла....за първи път посрещнах Новата година без химна в 12 часа, неможахме на чуем нито словото на президента.....
Иса се събуди от гърмежите-то беше просто ужас...седнала милата в кошарката и чувам по бебефона как вика Бум-бум....взех я при нас-радва се много на зарята, фоерверките и пиратките...после заспа след час....

Последна редакция: пн, 01 яну 2007, 13:59 от valia77

# 166
        Честита Нова 2007 година майчета и малки сладурковци!

Успех във всичко,което имеем,късмет във всичко, което не зависи от нас,здраве и любов  за вас и семействата ви!     
    Нека тази година е по-добра и успешна от предната!
Ние си изкарахме подобаващо добре-с питиета и мезета Laughing(особенно първото не съм го консумирала),от баницата с късмети ми се падна успех в работата и аз си го трансформирах добре.Според мен ще се справя добре със задълженията си на мама на двама,съпруга и домакиня Crazy,но мисля да си взема домашна помощница,че да не се изложа на финала,като правя равносметката! WinkНа мъжа ми се падна нов член на семейството bowuuЕто кой ще гледа бебето!

# 167
  • София
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА! Нека 2007-ма бъде изпълнена с много здраве, любов, късмет и сбъднати желания!
Ние си изкарахме приятно. Вечерта бяхме на тати на рожден ден (да ми е жив и здрав, много си го обичам!) и към 21ч се прибрахме. Сложих Любачето да спи и се обадих на свеки да дойде. В 00ч бях на спалнята с плачещия Любак да го успокоявам от гърмежите. Не мисля какво е било в жк-тата. Уж при нас са малко къщи и хора, а какво чудо беше...Все едно сме на война...нищо празнично не намирам в пиратките и тези гърмежи, като гаубица. Миличкото доста се изплаши, но си заспа, като понамаляха. После пихме шампанско и си легнахме  Simple Smile Общо взето за пръв път съм си вкъщи и ми беше доста странно  Simple Smile

# 168
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА! Всичко най-най!!!

Ние си бяхме вкъщи. Дени посрещна новата година с нас, на терасата. После побесня още малко и към 1,30 си легна да спи, а аз заедно с него Grinning И при нас беше като на война, дори стана пожар на полянката пред съседния блок и идва пожарната да гаси.

Дидка, добро разпределение на късметите Wink Ние на Коледа теглихме късметите и също отидоха точно където им е мястото. На сестра ми - бебе baby_neutral, на Дени - здраве и дълголетие. Това са най-важните за мен неща.

Днес времето е разкошно, истинска пролет! Simple SmileНаправихме си един семеен излет и сега ще се хоризонтираме Hug Като се събудим, ще научим Дени как трябва да сурвака баба си и дядо си  Wink

Последна редакция: пн, 01 яну 2007, 15:12 от Сиска

# 169
  • Mediterraneo
Честита нова година! Да е здрава и успешна за всички! Много усмивки и щастие!

И ние си бяхме вкъщи, но само до 00 часа. Силия заспа чак в 23 и нещо и в най- големия пукот навън не се събуди  newsm44 Ние с баща й се измъкнахме и ходихме на концерта на Гравити Ко на центъра на Шумен  Crazy Умряхме от студ скоропостижно и се прицелихме в едни приятели. Да 5 часа откарахме в приказки и пиене. Легнахме у тях, а сутринта тяхната малка дивачка ни събуди в 8... В момента душата ми спи, но не мога да спя следобед- като знам, че Силияна ще се събуди, точно когато на мен ми е най- сладко...  Mr. Green Затова пък гарантирам, че довечера ще заспя преди нея още в 20ч.  Party На всичкото отгоре още не сме ходили да сурвакаме  ooooh! Така ме мързи..., но трябва да оберем подаръците  Mr. Green

# 170
Честита Нова Година и от нас само най-хубави пожелания за всички  Hug

Ние също прекарахме празника в къщи с нашите кръстници и техните деца беше купони- лудница но малката се забавлява страхотно Crazy и посрешна НГ будна заедно с всички Tada  после заспа в 1часа когато всичко поотихна smile3524

# 171
Честита нова година! Желая ви Много здраве, щастие и успехи!
Ние бяхме на една вила в Иваняне.Изкарахме страхотно- пиене,ядене и танци.Легнах си в 4:30.
Ники беше при свеки, легнала си е в 11 и не е чула нищо, бях се притеснила с тия гърмежи.
Сега отивам да почивам Лека вечер.

# 172
Да се отчетем и ние.
Както повечето и ние си бяхме в къщи - аз , тати и бебе + 2те кученца. Изкарахме си много приятно и романтично. Точно взехме чашите за шампанското и малката заспа на дивана (а беше 23:48). И така не успя да дочака новата година, нито пък се събуди от гърмежите въпреки че бяха доста. Да са живи и здрави тези които са измислили щумоизолиращата дограма. За сурвакането ние май ще го пропуснем - OBRAHME PODARYCITE O]E PO KOLEDA  Mr. Green

# 173
Честита Нова Година!Нека 2007_ма да ви донесе много 3драве,любов,кьсмет и успехи!

И ние си бяхме в кьщи тримата.И3карахме много приятно и романтично.Надин 3аспа още в 21.30 и не се сьбуди от шума на фойерверките.

# 174
  • Sofia
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА и от нас!!!!
Дано годината да донесе щастие, радост, късмет и мноооого любов на всички вас. И повече срещички да си правим...
Ние прекарахме празника на гости, Сава се държа прилично и въобще не се събуди от пукотежите.
Катка, на теб желая здраве и спокойствие, за да докараш запетайката до човече Wink
Гита, кураж, пак ще се получи.
Честито и на лелята.
Пателинке, станаха ли дрешките?
Аз лично вчера се счупих от сън. Оставих Сава на баба и дядо и легнах към 17 часа.....ей ме кога съм станала...направо си завиждам сама на себе си Laughing
И понеже доста мат`риал сте изписали тези дни, ще има да почета...

# 175
Честита Нова година! Да е щастлива за всички, спорна, благодатна и неповторима!

Празнувахме в къщи - едни приятели ни бяха на гости.  В 12 се качихме на покрива да гледаме зарята, изстеляхме и ние няколко ракети, пихме шампанско и направихме снимки. Дребен в началото се стресна и зарева, но после се окопити. Изкара до 1 и нещо.
Кроче , ок са  Simple Smile Много ги харесаха !

# 176
Ние сме на линия!
Наспах се Wink
Сега отиваме на разходка.
Лек ден!

# 177
Честита Нова Година! Желая на всички вас здраве, любов, късмет и сполука през новата 2007!
Ние изкарахме много приятно на вилата с кръстницата на Пламен и съпругът й, Пламен се събуди от гърмежите, но не плака много, като го доближих до прозореца да погледаме фойерверките много се впечатли, а после заспа веднага, даже още гърмяха. От кръстницата си получи една сглобяема къща-ферма и е много впечатлен Grinning На мен ми се падна учение Confused, повишение в работата и още един късмет пак свързано с нова работа Laughing, а на мъжът ми бебе Laughing
Сега се върнахме и почвам пак подготовка за гости Whistling, че вчера мъжът ми беше именник и днес се отчитаме Party

# 178
Честита Новата 2007!
Да е здрава и щастлива!
Ние бяхме на голям купон, към 45-50 човека, на вила в Бояна, преди 12 имаше джем сешън - наши приятели свириха на живо, беше много забавно, а в 12 видяхме буквално как София избухна, гледката беше незабравима. Изкарахме страхотно, за първи път оставихме Теа за цяла нощ. Тя е заспала трудно, събуждала се е от гърмежите. Като всяко дете, разбира се.
Сега отново съм болна, за съжаление, отива на 2ри АБ, пак съм с маска вкъщи. Дано подмине Теа.

# 179
  • Варна
Честита Нова година!
Момичета, вече третаНова година посрещаме заедно и искам да ви кажа че страшно много ви обичам всички и че вече сте част от моето семейство. Притеснявам се с вас, когато имате проблеми, радвам се с вас на хубавите поводи.
Искам да ви пожелая да сте живи и здрави. Нека щастието и радоста да се настанят завинаги в домовете и сърцата ви.
 bouquet Hug  bouquet Hug

Мартеа, по-скоро да оздравяваш и дано на Теа да и се размине. Hug

Общи условия

Активация на акаунт