Отговори
# 180
Eee, Despinka, много мило! Да ти се връща стократно!  Hug Hug Hug

# 181
Здравейте момичета!Да взема да се включа и аз.
Честита Нова Година!Пожелававаме ви  много здраве и късмет, европейски стандарт и балкански купон!
Много послушни и здрави деца!

# 182
Ей Деспинка,и на мен ми стана много драго!Благодаря ти от сърце! Heart EyesИ на твоето семейство желая всичко най-хубаво!
Мартеа,оздравявай Praynig и ....с нетърпение чакам ведрите ти постинги! Peace
Днес отново избухнах в нерви ooooh! Blush заради Данчо.Горкото ми детенце,много е палаво,но и моето търпение се изгуби някъде.Нядавам се да е заради бременността.Навря се под колата да пипа една локва ,докато търся ключовете в чантата си,и аз се вбесих!А не трябва!Чак ми става жал за детето,може ли да съм такава злобарка!Сега пиша и плача,наистина съм лоша майка! Thinking

# 183
Ей Дидка стига глупости ти си една прекрасна майка, това е от хормоните Heart Eyes
Данчо е щастливец скоро ще стане един страхотен батко Wink
Despina  Hug
martea дано на Теа и се размине Praynig, а ти се лекувай и оздравявай!

# 184
  • Варна
Честита 2007-ма! Нека тя да е добра и благосклонна към нас и децата ни! Да ни дари със здраве и радост!!!
На бременните майчета - много спокойствие, за да родят здрави бебчета!

# 185
  • Bristol
За много години момичета! Много здраве и късмет през новата година!  Hug
Починахме се и се разнообразихме за една седмица и ето ни пак погълнати от ежедневието  Crazy

# 186
Дидке, я дай по-ведро! HugРазбира се, че не си лоша майка.Ти си най-прекрасната майка за Данчо-сладуранчо. Peace
Деспинка, Heart EyesРазчувствах се докато четях постинга ти. Laughing
Мартеа,стискам палци да оздравееш бързо, и дано на Теичка и се размине. Praynig

# 187
Дидке, не си никак лоша мама....това и напълно нормална реакция-аз също щях да реагирам като теб, а хем не съм бременна....
Диспинка, много мило ми стана...
Мартеа, оправи ли се вече?

Майчета, с нищо хубаво немога да се похваля...Симона е болна и пие Зинат....Иса след 6 дневен прием на Цек днес и направихме рентгенова снимка-БРОНХИТ в напреднал стадий-предложиха ми хоспитализация, която категорично отказах и сега ще се боцкаме с Амикацин-плаче ми се....сега я чакам да се събуди за да я заведа  и при друг лекар за да видим неговото мнение и ако потвърди инжекциите довечера ще и направя проба за чувствителност и ще я боцкам....нещо май нямам сили да бода собственото си дете-аз, която преди съм слагала инжекции на Симона, на др. бебета сега немога да се позная...ох, тежко ми е....а тя милата вече 4-ти ден е само на мляко и то по 30 грама на прием...няма сили вече-пада като кашля.....
Извинете ме, но ми е адски тежко smile3518....с нищо немога да и помогна...

Последна редакция: ср, 03 яну 2007, 14:44 от valia77

# 188
  • София
Деспина,  Hug   bouquet

Дидка, я недей така...аз хем не съм бремена, хем пак имам такива изблици. И в никакъв случай не мисля, че съм лоша майка за това...Просто се старая да не се повтаря, въпреки, че засега не успявам Ето днес Любака пак ми правеше на инат и накрая го шляпнах по дупето. Ама то, аман от тръшканици, реване и инатене. Сепна се, спря и ме гушна...но явно с приказки не винаги се успява. Ето, лоша майка съм и аз. Недей да плачеш, сега трябва да си спокойна за да си родиш спокойно бебче  Hug

Мартеа, пак ли? Що за болести са твоите...сто антибиотика изпи и пак си болна.  Сигурна ли си, че те лекуват правилно?

И аз се разболях на 1-ви вечерта. Типичен грип- схванах се, заболя ме гърло и вдигнах 39гр. Малчо все едно разбира, че съм болна...изобщо не ме нервира, не ме закача, нощно време не реве....душичка. Оправям се с Колдрекс Макс Грип.
Много е добро.
Сега се надявам да не съм заразила децата...цял ден на 1-ви сме с родата и трите деца накуп  Blush

Чакам нашите да се приберат от вилата, че да им оставя малко дребното и да се наспя.

# 189
Валя,  Sad Дано скоро се оправя малката чаровница! Представям си колко ти е тежко...

Дидка, как пък точно ти го пишеш това NaughtyЩе ядеш бой! Я се стягай и не мисли глупости Heart Eyes

И аз днес съм леко поизнервена, защото времето е отвратително и цяла сутрин сме си вкъщи. Вчера водихме Дени на гости на един негов връстник, който живее на село. Направо се влюби в кокошките Laughing После цял ден ни имитира как правят - "ко-ко-ко", пък и петела се опитва да имитира глупачето.

Аз от събота смятам да започвам с ходенето на фитнес. След няколко месеца и аз се вливам в редиците на работещите майки и трябва да вляза във форма, че вече не мога да се понасям. Дано ми хареса в събота и да има смисъл, че в нашия град почти никой не си гледа съвестно работата.

# 190

Мартеа, пак ли? Що за болести са твоите...сто антибиотика изпи и пак си болна.  Сигурна ли си, че те лекуват правилно?

аз само 1 (засега), Теа изпи 2. От 27 ноември не се е спряла вирусната въртележка у дома. Имам бодежи в гръдния кош и някои опасения. Ако остане време за лекар, ще ходя. Отлагам, защото ще ме пратят на рентген, и заради кърменето се притеснявам. Опитвам се да отбивам отпреди Коледа, но не става. А педиатърката ни, която ми е и личен, е категорично против да продължавам да кърмя. Не ми се слушат пак опявания.
Болните да оздравяват!

# 191
# 192
  • София
Валя,   bouquet Дано не се наложат инжекции за малката красавица

Мартеа, имам чувството, че все сте болни... поОбъркала съм се... Отивай на лекар и няма “ако има време”...Все ще измислят нещо за кърмеща мама. Трябва да сте здравички, скоро идва ЧРД  Hug

# 193
за много години, май-чета!!! бъдете здрави, щастливи, с голям късмет, обичани и да ви се сбъднат най-съкровените мечти през тази година!!!  Hug Hug Hug
аз не се включвам, щото всеки ден ми е лошо, пък и грижите след Марти... малкото време, което остава, го ползвам да полегна малко.

празниците бяха горе-долу (заради неразположенията ми), но пък майка ми ме отмени доста за дребчо, което ми беше крайно нужно. в тоя ред на мисли, Катка, помоли близките да те отменят!!! стискаме палци всичко да е наред! Гита, мила, съжалявам за случилото се, но имай вяра, че е станало за добро! от късметите ми се падна студенстване, което хич не ми е по вкуса и смятам да го пренебрегна  Rolling Eyes

Мартеа, оздравявай бързо и тая година да пукате от здраве!!! а за отбиването - не знам! най-добре се допитай до Кърмаческия форум или пък прегледай бейбисентър.ком (там има кратки и точни отговори на много питанки).
Дидка, от хормоните е, мила, и аз съм същата работа - на моменти пушек бълвам от пакостите на Марти, но после се разнежвам и му прощавам!!! ще отминат и тези състояния!
Валя, да ти оздравяват принцеските и Деспина, чудесно си го написала това за нашето форумско семейство! Желая ти и вашата къща да пука по шевовете от здраве!!! Аниа, дано и вашите преживелици с вирусите приключат завинаги! Мислено сме с теб, макар понякога да не се включваме със съвет или утеха! Сиска, дано и вашият тати да се оправи бързо-бързо!

сигурно забравям някого, но ми простете на бременния мозък!

до скоро писане!

Последна редакция: чт, 04 яну 2007, 14:19 от malejna

# 194
Честита Нова Година, мили майчета!
Да бъде здрава и щастлива! Желая ви много лични и професионални успехи!
Гита, кураж  bouquet

Прегръщам всички болни, дано болестите ви минат бързо и леко Hug

Ние празнувахме кротко с шепа приятели на вила в Созопол. Прекарахме добре. От тамошната баница ми се падна късмета, а в къщи- паричката.
Иначе ми се гади по цел ден, отпаднала съм и ходя като муха без глава. Свекито и леля помагат, а у дома татито е във вихъра си, не мога да му се нарадвам. Станиславка е добричка и не създава грижи.

Общи условия

Активация на акаунт